Euro Sovietele…visul trinomului Putin-Merkel-Junckers

Acest articol vine in completarea celui din 12 octombrie 2015
https://alexaionescu.wordpress.com/2015/10/12/pactul-merkeltrop-putinov/

A primi sau a nu primi refugiati …aceasta-i intrebarea!

Momentan i-au gasit raspunsul 30 de guvernatori americani basisti–NU!

Cu siguranta, numarul celor care nu vor sa primeasca refugiati este intr-o continua crestere si in randul tarilor UE. Cum ar spune, cu nervi, talibanii acoperiti ai USL-ului: Basismul nu cunoaste frontiere! Basism sans frontiere…

Polonia respinge cotele: Statele responsabile să gestioneze criza migranților. Nu este posibil sa consideram solidaritate tentativele de a exporta problemele pe care si le-au creat anumite state fara nicio participare a altor state care trebuie acum sa le gestioneze’, a spus Beata Szydlo într-o declaratie de politica generala în fata parlamentului.
http://www.stiripesurse.ro/polonia-respinge-cotele-statele-responsabile-sa-gestioneze-criza-migran-ilor_973741.html

In articolul trecut, va explicam cui ii folosesc si la ce folosesc, politicile permisive vizavi de exodul refugiatilor. Nu voi reveni cu acest subiect dar voi intari argmentatia mea cu o declaratie a domnului Junckers, care a dorit sa imi confirme ipoteza:

Preşedintele Comisiei Europene (CE), Jean-Claude Juncker, şi-a schiţat miercuri viziunea asupra viitorului blocului comunitar, estimând că, pe termen lung, ‘nu va mai fi posibil ca 33, 34, 35 de state să meargă cu aceeaşi viteză’, astfel că ‘într-o zi va trebui să regândim arhitectura europeană’, consemnează AFP.
Şeful executivului comunitar a sugerat astfel că Uniunea Europeană va primi în viitor noi membri, dar el a insistat asupra ideii unei Europe cu mai multe viteze.

Deşi nu s-a declarat de acord cu afirmaţia că un mic număr de state puternice vor forma un ‘nucleu dur’ al Uniunii Europene, Juncker a admis că am putea avea ‘un grup de state care iau deciziile împreună’ şi care fac totul împreună, în timp ce altele vor fi ‘pe orbită’.
http://www.stiripesurse.ro/juncker-uniunea-europeana-trebuie-regandita-pentru-ca-nu-toate-statele-pot-merge-cu-aceeasi_973797.html

Sper ca nu pe orbita ruseasca, domnule Junckers! „Prietenii ştiu de ce”

Insa, pentru ca trinomul Putin-Merkel-Junckers sa poata actiona oficial…e nevoie de albirea lui Putin. Si ce inalbitor ar actiona instant asupra lui Vladimir daca nu cel al unei coalitii antiteroriste? Una precum cea antifascista de pe vremea lui Stalin, alt sadic si rapace devorator de teritorii invecinate.

Ca atare, amicul Junckers se ofera ca maestru de ceremonii. Iata ce declara:

Presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker alimenteaza controversele legate de cooperarea UE-Rusia in problema conflictului din Siria si a luptei impotriva Statului Islamic. Junker sustine nu doar ca UE ar trebui sa colaboreze cu Rusia, ci cheama si SUA sa se alature acestei lupte impotriva teroristilor.„Ca si Francois Hollande, care este european, consider ca Statul Islamic este inamicul numarul unu al Europei. De aceea ar trebuie sa folosim toate mijloacele pentru a pune capat acestei barbarii galopante”, a spus Juncker.

Juncker a precizat ca Occidentul ar trebui sa se renunte la prejudecati in abordarea conflictului din Siria.

„SUA, Rusia si Europa ar trebui sa colaboreze in privinta luptei contra Statului Islamic. Ar trebui sa punem deoparte problemele pe care le-am putea avea intre noi, pentru a putea sa ne concentram impreuna pe aceasta problema majora, pe care daca nu o stapanim, ar aduce Europa pe pe marginea prapastiei”, a spus Juncker, potrivit euractiv.com.

Intrebat daca ar trebui sa existe o colaborare si cu presedintele Siriei Bashar al-Assad, acesta a spus ca ar fi in mod egal gresit sa crezi ca poate exista o solutie cu Assad si ca ar putea exista o solutie fara Assad.

Presedintele Comisiei Europene a subliniat ca sanctiunile impuse Rusiei pe tema Ucrainei nu ar trebui sa impiedice colaborarea dintre UE si Rusia pe alte probleme, cum este cea a conflictului din Siria.

„Putin este presedintele Rusiei. Nu exista nicio forma de securitate in Europa fara participarea consistenta a Rusiei”.

Declaratiile sale starnesc controverse in contextul in care Victoria Nuland, asistent al secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, sublinia ca Rusia repezinta in continuare o amenintare la adresa Europei. Astfel de pozitionari fac sa fie greu de crezut ca SUA ar accepta o colaborare cu Rusia.
http://www.stiripesurse.ro/ue-curteaza-rusia-noi-declaratii-controversate-ale-presedintelui-ce_973827.html

Sa fie clar…Putin nu este decat copia lui Stalin. Toata strategia lui este de inspiratie stalinista. O astfel de coalitie internationala impotriva terorismului, este doar o copie a coalitiei antihitleriste din cel de-al doilea razboi mondial… este visul de aur al lui Putin.
Ea nu face altceva decat sa il scoata din izolarea internationala in care a ajuns dupa anexarea Crimeei, il legitimeaza ca un partener frecventabil alaturi de marile democratii si ii ofera sansa de a se afirma ca putere mondiala si de a cere la finalul razboiului o reimpartire a lumii dupa modelul stalinist, cu arma la picior si trupe in teren.

Se ajunge la lumea bipolara si la refacerea noului URSS.Ca sa nu ramana mai prejos, la marea imparteala se baga si China, care simte mirosul de sange si bani. Iata aici:
SEISM geo-strategic:http://www.evz.ro/seism-geo-strategic-china-intra-si-ea-in-hora-anti-isis.html
China intră și ea în HORA anti-ISIS. Terorismul este inamicul întregii umanități. China se opune cu tărie oricărei ideologii teroriste și va lupta cu hotărâre împotriva oricărei activități criminale teroriste care amenință standardele omenirii.”

In incheiere va ofer o mica incursiune in cronologia celui de-al doilea razboi mondial. Va invit sa observati singuri asemanarile izbitoare dintre politica lui Stalin si cea a lui Putin. Gasiti detaliile aici:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Cronologia_celui_de-al_Doilea_R%C4%83zboi_Mondial

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a comment