CEALALTA MIZA A DOMNULUI ARAFAT

Cu greu mai poti intelege zilele astea, daca romanii chiar isi doresc o reforma a sanatatii sau nu. Pare ca existenta domnului Arafat in Ministerul Sanatatii este suficienta pentru pacientul roman. Reformele nu isi mai au rostul. Sistemul e bun asa cum e.

Nu am sa repet aiuritoarele declaratii vanturate in ultimele zile pe la mogulizoare, legate de disparitia SMURD, de pacientii saraci care vor plati mult si vor muri in strada, despre golanii bogati care vor sa puna mana pe averea serviciului de urgenta, etc.

Nu o sa ma refer nici la miza politica a USL, care a descoperit in Arafat instrumentul de distrugere in masa pedelista, ignorand soarta sistemului de sanatate care se prabuseste in lipsa unei noi legi.

Nu o sa ma refer nici la temerile lui Arafat legate de privatizarea SMURD, ci la miza ascunsa a acestui conflict.

Domnul Arafat trece in ochii romanilor drept DOMNUL SMURD…si nu de ieri, de azi, ci de vreo 20 de ani. Unii zic ca e patriot si ca Romania ii datoreaza multe. Nimeni nu se intreaba ce datoreaza el Romaniei, de cand a venit aici, in 1981. Nimeni nu ii contesta contributia la implementarea sistemului pentru care statul roman a investit in el,  insa e timpul sa vorbim clar. SMURD e SMURD si apartine de Ministerul de Interne. E un serviciu platit de stat, in care statul investeste si care nu e condus de domnul Arafat. Domnul Arafat este chiar remunerat de stat, ca expert SMURD, asa cum reiese din declaratia de interese a domniei sale, in 2011.

Domnul Arafat are insa treaba cu Fundatia pentru SMURD. De aici vreau sa pornim ca sa intelegem ce anume il nemultumeste pe fostul secretar de stat. Pentru inceput sa vedem ca rost are aceasta Fundatie pentru SMURD si de ce a aparut ea ? Iata ce aflam de pe site:

Misiunea Fundatiei pentru SMURD este sa imbunatateasca calitatea vietii persoanelor care locuiesc si muncesc in Romania, prin sprijinirea dezvoltarii sistemului integrat medical si tehnic de urgenta si prim ajutor.

Fundatia pentru SMURD functioneaza in mod independent, fara sa obtina profit, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistenta medicala, tehnica de urgenta si prim ajutor puternic prin intermediul unor parteneriate durabile intre institutiile abilitate, cum ar fi, dar fara a se limita la, Ministerul Administratiei si Internelor, respectiv Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si Unitatea Speciala de Aviatie, Ministerul Sanatatii, administratiile publice locale şi alte companii şi organisme responsabile şi dornice să se implice în acest sens.

Fundatia pentru SMURD este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in anul 2006, ca persoana juridica privata, non-profit, apolitica, independenta de orice alta institutie sau persoana, romana sau straina.

Mai interesant devine raspunsul la aceasta intrebare….De ce a trebuit infiintata Fundatia pentru SMURD ?

Motivul infiintarii Fundatiei pentru SMURD este acela de a gestiona donatiile si sponsorizarile catre SMURD precum si gestionarea campaniei 2% pentru SMURD, conform legii:

Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private.

Carevasazica, cand cetateanul directioneaza banii, ei nu se duc la SMURD care e finantat de stat, ci la domnul Arafat in ONG. In lipsa unui ONG care sa sprijine activitatea SMURD si sa gestioneze fondurile care nu provin din banii publici, multe donatii si sponsorizari devin inutile si imposibil de gestionat. Ele fie trebuie refuzate, fie varsate in conturile institutilor publice, in structura carora functioneaza SMURD, devenind uneori imposibil de utilizat si de accesat in scopul pentru care au fost efectuate.

Lucrurile incep sa devina un pic mai clare.Deci domnul Arafat strange bani prin Fundatia SMURD in numele serviciului SMURD.

Citind mai departe pe site aflam ca nu ii place concurenta si ca din pacate exista si oameni rai care ii pun la indoiala corectitudinea.

Care este relatia intre Fundatia pentru SMURD si Asociatia SMURD Galati ? Intrebarea 13 :

Nu exista nici o relatie intre cele doua entitati. Asociatia SMURD Galati a fost infiintata de autoritatile publice locale cu scopul de a sprijini activitatile SMURD Galati. Fundatia pentru SMURD nu are control asupra activitatii respective si nu exista transfer de fonduri intre cele doua entitati.
Fundatia pentru SMURD a finantat mai multe proiecte in Galati din fondurile stranse prin campania 2%, in mod direct si in cooperare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Galati.

In ultima perioada activitatea fundatiei a fost atacata prin diferite modalitati, de regula, in mod anonim. Cum comentati acest lucru?

Activitatea fundatiei a fost atacata intr-adevar in anul 2009 de catre un ONG care are ca si obiect de activitate incurajarea ciclismului si care este condus de un medic din Cluj. Au mai aparut si alte atacuri anonime care s-au intensificat in perioada in care s-a desfasurat campania de colectare de fonduri prin 2%. Fundatia pentru SMURD nu doreste sa intre intr-o polemica cu astfel de persoane sau ONG-uri care, se pare , ca nu au inteles nimic din scopul campaniei 2%. Din pacate, fondurile destinate actiunii 2% sunt mult mai mari decat fondurile stranse de toate ONG-urile la un loc. Consideram ca, in loc sa atacam ONG-urile care au mai mult succes in colectarea acestor fonduri, mai intelept este sa intensificam informarea populatiei despre aceasta posibilitate, astfel incat fiecare persoana sa completeze formularul pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit pentru a sprijini un ONG a carui activitate o considera importanta. Nu noi, reprezentantii ONG-urilor, decidem care activitate este mai importanta si care este mai putin importanta, ci populatia. Fundatia nu va raspunde atacurilor deschizand o polemica in acest sens, insa isi rezerva dreptul de a actiona in judecata orice entitate juridica sau persoana care ar aduce prejudicii fundatiei sau activitatii pe care aceasta o sprijina.

Citind toate aceste lucruri va intrebati probabil despre cati bani e vorba ? ….de multi bani,fireste. Iata ce aflam de pe site…

Potrivit raportului de activitate 2010 – 2011, Fundaţia pentru SMURD a avut venituri totale de 8,6 milioane de lei şi cheltuieli de 2,9 milioane, înregistrând astfel un excedent de 5,7 milioane de lei, adică aproape 1,3 milioane de euro . Din redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit, Fundaţia pentru SMURD a obţinut, în perioada 2010-2011, 4,9 milioane de lei, în creştere cu aproximativ 86% faţă de perioada anterioară. Potrivit statutului, profiturile obţinute în urma activităţii, pot fi distribuite sau investite numai pentru realizarea obiectivelor Fundaţiei.

Poate va intereseaza care sunt aceste obiective. Hai sa vedem ce scrie in Statut:

Va intrebati acum,avand toate aceste date, ce anume l-a nemultumit pe domnul Arafat la noua lege ? Va spun eu…un articol prin care SMURD va putea primi donatii in mod direct. La fel si spitalele care vor deveni fundatii, tocmai pentru a putea primi in mod direct sponsorizari si donatii,fara interventia unor ONG-uri. Iata articolul din noua lege….

Art. 27 (1) Finantarea programelor nationale de sanatate se realizeaza:

 • de la bugetul de stat
 • din veniturile proprii ale Ministerului Sanatatii
 • din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate
 • de la bugetul de stat si din veniturile proprii ale Ministerului Sanatatii, prin transferuri din bugetul Ministerului Sanatatii catre bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate
 • din fonduri externe rambursabile si nerambursabile
 • din veniturile proprii ale ministerelor si structurilor de executie abilitate acestui scop
 • din donatii si sponsorizari
 • din alte surse, potrivit legii

b) Asistenta integrata de urgenta – asistenta asigurata de institutiile medicale acreditate de catre Ministerului Sanatatii pentru participarea la sistemul national de asistenta medicala de urgenta si de prim ajutor calificat, institutii ale Ministerului Administratiei si Internelor si/sau din structura autoritatilor publice locale, precum si de Serviciul de Telecomunicatii Speciale prin Directia pentru apel unic de urgenta 1-1-2. Ea include ansamblul de masuri si activitati cu caracter logistic, tehnic si medical, destinate in principal salvarii si pastrarii vietii

Ca atare,banii pentru SMURD nu vor mai trece prin mainile Fundatiei domnului Arafat.

In final,va propun sa privim si lista colaboratorilor din Fundatia pentru SMURD….va asigur ca e plina de surprize.

Consiliul director Fundatia pentru SMURD

Dl. Dr. Raed ARAFAT, Presedintele Consiliului director
Dl. General locotenent Vladimir SECARA, Vice-presedintele Consiliului director, Inspector General, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta
Dl. Adrian DITA, Director Corporate Affairs, IRS Management Group
Dl. Frank HAJDINJAK, Director General, E.ON România
Dl. Emil HUREZEANU, Scriitor, publicist si reputat analist politic
Dna. Mihaela RADULESCU, Realizatoare si moderatoare consacrata de emisiuni de radio si televiziune
Dl. Alex SERBAN, Senior Partner, Serban & Musneci Associates
Dl. Radu TUDOR, Editorialist, analist pe probleme militare „Jurnalul National”

Nu-i asa ca devine limpede motivul pentru care vuvuzelele lui Voiculescu ,Vantu si Elan au sarit cu manipularile ? Li se taie fondurile si li se duce monopolul de izbeliste.

Si ca o completare….auditul este asigurat de  firma Evalex Financial Services, adica sotia domnului Dan Radu Rusanu …un liberal de frunte, mare mester in audit-uri.

Cred ca era momentul ca lumea sa afle toate aceste lucruri despre minunatul domn Arafat. Si despre o confuzie, pe care nimeni nu vrea sa o clarifice, fiindca nu se mai poate manipula informatia, cum ca SMURD se desfiinteaza, obiectul a numeroase petitii fara subiect in fond, fiindca in lege nu scrie asa ceva.

Oricum, dl. Arafat are un loc asigurat de dl. Ponta, ca recompensa pentru contributia in campania electorala a USL…

UPDATE:

Iata cum in loc de un Tokes – scanteia din ’89,  avem un Arafat 2012  folosit de USL !

Aproximativ 100 de persoane au participat la un protest organizat în centrul Clujului, în Piaţa Unirii. Oamenii spun că doresc să îşi manifeste în acest fel sprijinul faţă de SMURD şi faţă de medicul Raed Arafat, care a demisionat recent din postul de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii, în urma unei dispute televizate cu preşedintele României, Traian Băsescu, pe tema noi legi a sănătăţii, aflată deocamdată în dezbatere publică.

 

Ce spun liderii Opoziţiei

La acest protest au participat o serie de organizaţii neguvernamentale, precum Consiliul Judeţean al Elevilor. Însă participă, de asemenea, şi o serie de parlamentari ori de lideri politici ai USL, printre care deputatul PNL Horia Uioreanu, senatorul PSD Alexandru Cordoş ori consilierul judeţean PNL Mihai Szeplekan. “Cunosc foarte bine acest serviciu de sănătate, care a deschis recent puncte de lucru în judeţ, în comune precum Mociu. El trebuie păstrat, pentru că SMURD salvează vieţi”, a spus Mihai Szeplekan. “Nu putem compara un om care a creat un sistem, vorbim de doctorul Arafat, care a creat SMURD, cu un om care a distrus un sistem, şi aici vorbim de Traian Băsescu care a distrus flota”, a spus Gabriel Oniga de la PSD.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/transilvania/miting-pro-arafat-in-centrul-clujului-249978.html

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

267 Comments on “CEALALTA MIZA A DOMNULUI ARAFAT”

 1. Ion Alexandru Says:

  Aici m-ai prins. Chiar ma pricep la cifre si la fotbal. Politica si femeile sunt domenii mult prea vaste, ma abtin.

  Dupa 87 de postari cineva autorizat si informat confirma in sfarsit cheltuielile minore de 2.9 Milioane RON adica vreo 700,000 Euro cu calculatoare, hartie, curent, impulsuri GSM, benzina, chirie si reclama.

  Arafat e cel mai tare. Statul trebuie sa controleze tot ce misca in sanatate. Privatii sa faca elicoptere si mentosan nu spitale. Reclama la 2% e foarte scumpa. Cotizati sanatosi in continuare! Eu ma retrag, nu aveti argumente ci numai convingeri si nu puteti discuta fara sa atacati persoanele care nu le impartasesc.

  • alexa Says:

   Blogul este al meu, asa ca va astept oricand, indiferent ca v-a necajit un uslas.

   • silviu_n Says:

    Se adeverește afirmația lui Vlad din primul comentariu. De altfel, constatarea că jurnalismul se face astăzi în genunchi nu-mi aparține mie, au remarcat-o Turcescu și CTP.

    Eu am participat, student fiind, la toate manifestațiile din București din 1990, începând cu 12 ianuarie și am plâns de necaz la primele alegeri, pentru că n-a ieșit Rațiu. Așa că să mă scutiți de astfel de texte, că aș fi uslaș. De altfel am și afirmat, anterior, că sunt simpatizant al Președintelui dar asta nu înseamnă să ne facem că nu vedem când gafează. Acum a greșit grav, pentru că iată la ce s-a ajuns, iar dovada că a greșit este că a retras legea și l-a chemat pe Arafat înapoi la minister.

    Faceți afirmații gratuite, așa cum ați procedat în tot articolul. Până la urmă cum e cu dna Rădulescu, e sau nu membră în Consiliu?

  • marian_c Says:

   Draga domnule,

   Nu stiu cum ati ajuns la concluziile scrise.
   Daca va uitati pe documentele Fundatiei veti vedea ca BUGETUL PROIECTULUI “Avion sanitar la dispoziţia SMURD” este de: 1.524.358 lei.
   Fiindca tot va pricepeti, si totul vi se pare clar dupa “87 de postari”, poate ma lamuriti si pe mine unde credeti ca se reflecta acest buget alocat proiectului?
   La:
   a. Cheltuieli
   b. Venituri
   c. Excedent
   ?
   Imi este aproape imposibil sa inteleg cum puteti vorbi despre “presupunand iarasi ca achizitiile de 5.7 MIL s-au facut si ele tot dezinteresat….” cand aceasta cifra o gasi la “Excedent”.

   Stiti vorbim de “excedent” din activitati, daca veniturile sunt mai mari decat cheltuielile, sau deficit din activitati, in situatia inversa.

 2. Ioan SAVA Says:

  Draga Alexa. Nu prea am inteles daca il poleiesti cu aur sau il ungi cu rahat pe dr. Arafat. Dar am inteles urma de conspiratie pe care tocmai ai descoperit-o si nu ma pot abtine.
  O fundatie tot timpul va avea persoane si personalitati in lista de membri, pentru a-si creste onorabilitatea. Diferite persoane si personalitati sunt invitate sa participe fie onorific fie activ, la definirea si urmarirea desfasurarii activitatii.
  Faptul ca cineva a gandit si a pus in aplicare si o forma de finantare a ideilor sau a activitatilor este de popularizat pentru ca romanilor le lipseste complet practica si stiinta finantarii ideilor (nu sunt prosti, doar ca stergerea oricarei invataturi si practici pe aceasta tema a fost una din directivele Securitatii).
  1,3 milioane Euro costa cei 1.1 milioane de frecatori de hartii din aparatul de stat ghici pe ce perioada ? 4 ore.
  Alte 1,3 milioane de Euro dispar prin masuri justificate prin memorii demne de mintea bravului soldat Sjveik cam odata pe ora.
  Acum nu te supara de ideea contrara, dar eu as da 1 milion de euro pe spatamana oricarei grupari care are rezultate si salveaza macar un om pe saptamana . Si cam asta am vazut eu in grupul celor adunati de dr. Arafat. Asta pe acel fond teribil in care ambulanta arunca bolnavul pe trotuar sau vine a doua zi la o solicitare urgenta.

  Nu vreau sa te acuz, dar gandurile strambe pe care le-am auzit zilele astea pe marginea intereselor ascunse ale dr.-ului Arafat nu m-au dus decat cu gandul la corul neputinciosilor care schelaie la capra vecinului.

  Bafta maxima

  • eugenb Says:

   Din Fundatia pt SMURD face parte si Seful SMURD-ului al MAI, caruia cf Legii ii este INTERZIS sa faca POLITICA. El face parte ACTIV din Consiliului Director al acestei Fundatii, pt ca face parte dintre MEMBRII FONDATORI ai acestei Fundatie. Intrebari posibile : Seful SMURD -ului al MAI face POLITICA ? Seful SMURD-ului al MAI deturneaza banii (impreuna cu ceilalti membrii al Consiliului Director al Fundatiei) primiti ca sprijinire a SMURD -ului (2% din Impozit) ? Eu cred ca va dati seama ca daca la prima intrebare raspunsul poate fi DA (neoficial – risca sa fie dat afara din Cadrele MAI) sau NU (oficial – nu are voie sa faca Politica cf Legii), la a doua intrebare raspunsul nu poate fi decat unul singur. Adica NU. Pt ca isi risca si PENSIA (sunt cam 8000 de lei in joc) si vechimea in MAI, plus ca Inchisoarea este foarte aproape de el. Deci ar avea de pierde cam mult. Nu credeti !? Stiind cati de putini bani primesc cei de la SMURD (din MAI) de la Buget, orice ban venit prin cei 2% din Impozit sunt mana cereasca pt ei. Desigur, este posibil ca sa se deturneze banii primiti, dar uitati se vede ca, ei sunt urmariti de Fisc (asa cere Legea) si se poate lua urma lor foarte repede.

 3. eugenb Says:

  Dupa cum se vede CRITICA ce v-am adus-o se adevereste (la cei straini dvs nu au voie sa va critice – trebuia sa scriti asta in bennerul de Blog si toata lumea stia la ce se asteapta de la dvs. Asta era dovada de RESPECT). Deci inteleg ca nu stiti decat sa MANIPULATI pe cei care va scriu pe acest Blog fara nicio jena, dupa cum se vede. Iata faptele care va incrimineaza :
  1) prima data mi-ati publicat postarea pe data, citez : 16. eugenb Says: January 14, 2012 at 6:29 pm – asta dupa ce va trimitisem o alta postare in care va intrebam care este motivul pt care nu-mi apare postarea. DECI ATUNCI A PUTUT FI PUBLICATA – iar acuma a fost STEARSA din nou ! DE CE ? Asta inseamna ca Seful de la PDL nu suporta CRITICA ?! Sa fie vorba de d-na Udrea (Cocos).
  2) a doua oara, citez : 16. eugenb Says: January 14, 2012 at 6:29 pm a aparut si revenirea la postarea care nu aparuse inca – DECI A FOST PUBLICATA SI A DOUA POSTARE (critica) facuta de mine. DE CE acuma este STEARSA aceasta postare ? Revin cu ce am inteles prima data : Asta inseamna ca Seful de la PDL nu suporta CRITICA ?! Sa fie vorba de d-na Udrea (Cocos).
  3) Acum apare sub numele de EUGEN (fara b), textul care initial era atribuit lui SERGIU, citez : 19. Sergiu Says: January 15, 2012 at 7:00 am. DE CE ? Revin cu ce ma lasati sa inteleg : Asta inseamna ca Seful de la PDL nu suporta CRITICA ?! Sa fie vorba de d-na Udrea (Cocos). Obs. Daca intentionati sa imi puneti in carca texte (postari) ce nu-mi apartin am posibilitatea sa va provoc multe necazuri. Ce credeti ?! Preventiv, eu imi copiez totdeauna un text inainte de al posta pe NET si imi copiez totdeauna tot ce mi se atribue pe NET, asa ca fiti mai atenti pe viitor !
  CONCLUZIE : In aceasta situatie ma vad nevoit sa renunt la a mai intra pe acest Blog si am sa va fac si PUBLICITATE NEGATIVA (din cauza jignirii care mi-a fost adusa de dvs) pe toate site-urile cu care am relatii de colaborare (atat din tara, cat si din diaspora). OBS. Prima data am crezut ca a fost doar o greseala din partea dvs, dar vad ca este o PRACTICA de A STERGE postarile CRITICE fara sa anuntati autorul postarii (culmea, chiar dupa ce a fost APROBATA si AFISATA de dvs postarea respectiva). Ce credebilitate mai vreti sa aveti ?! Ma faceti sa cred ca sunteti niste tineri pt care RESPECTUL FATA DE CEILALTI este un termen care lipseste din vocabularul si felul de a fi al dvs. Daca asa credeti ca va faceti publicitate Blogului si ca PDL -ul (cu care tineti dupa cum se vede) are ceva de castigat din asta, va inselati amarnic. Dimpotriva ! Pacat de timpul pierdut ! Al meu, al dvs. si al celorlalti !

 4. lucaman Says:

  O declaratie a lui Cristian Vladescu, presedintele Comisiei prezidentiale pentru sanatate si seful echipei care a redactat noua lege a sanatatii in care se afirma ca : “problema domnului Arafat este ca Fundatia pentru SMURD, pe care o conduce, a luat un proiect european de 5 milioane euro (…) derulat de Ministerul Muncii, ori din cate stiu eu demnitarii nu au voie, cat timp detin o functie publica (subsecretar de stat in cazul lui Raed Arafat – n.r.), sa acceseze fonduri europene.

  • marian_c Says:

   Asa a fost comentariul lui Cristian Vladescu,
   Comentariul arata cata minte are d-l Vladescu, presedintele Comisiei prezidentiale pentru sanatate.

   Care va sa zica “problema este ca [d-l Arafat] a luat un proiect european […] derulat de Ministerul Muncii […], etc”….

   Cum Dumnezeu poti “lua” un proiect “derulat” de un Minister, oricum altul decat cel din care faci parte?
   Ce a luat d-l Arafat? Fondurile? ca se pare ca “munca” nu a luat-o, a lasat-o Ministerului Muncii, nu-i asa?

   Poate problema ar fi fost daca d-l Arafat ar fi coordonat un proiect european derulat prin Minsterul Sanatatii si dirijat catre Fundatia pentru SMURD.

 5. AleKx Says:

  O da, avem nevoie de reforma propusa acum cateva luni. Nu mai conteaza ca e exact acelasi tip de lege introdusa in sistemul medical american unde se moare pe capete.
  Mai Alexa draga, uita-te si tu de curiozitate sa vezi cati mor acolo fiindca, surpriza, asigurarea, indiferent cat platesc la ea, nu le acopera cheltuielile cand vine vorba de bolnavii cronici. De ce? FIINDCA NU POT SCOATE PROFIT. Ca sa nu mai zic de restu’ populatiei care nici NU ISI PERMITE sa plateasca pentru asigurare. Iar cu aia ce se intampla? Se imbolnavesc si mor, si nu-i pasa nimanui. Fiindca n-au bani sa plateasca.
  Asa ca mai las-o drequ de nevoia de reforma. Daca vrei intr-adevar sa reformezi ceva atuncea incepe cu buba aia mare cu puroi care se numeste guvern.

  • floos Says:

   Din informatiile publicate pana acum, inspiratia a fost Germania si nu America. Acolo (in Germania) sistemul functioneaza in limite normale. Tot acolo, asigurarile private (in anumite situatii) sunt mai ieftine decat cele de “stat” iar serviciile oferite sunt superioare. Aceasta este realitatea.
   Mai informati-va inainte de a “arunca” niste informatii a la a3.
   Dupa parerea mea, nereformarea sistemului de sanatate, ne costa mai mult decat reformarea lui.
   Numai bine.

 6. razvan Says:

  un incopetent acest arafat.sistemul sanitar din romania mi-a omorat copilul in varsta de 8,5 luni primul si unicul copil.rusine arafat du-te in tarile tale calde cu maimute.faci poze dar omori copii cu vaccinurile voastre.imi pare rau ca m-am nascut in romania.du-te la araboii tai – See more at: http://roncea.ro/2012/01/13/raed-sau-rachel-arafat/comment-page-1/#comment-49446

 7. Andrei Says:

  Reblogged this on Blog iMONDO and commented:
  Remember


 8. […] mutarea doctorului Arafat la Ministerul de Interne, dupa tacerea absoluta ce treneaza de atunci si zvonurile ca DNA-ul il vaneaza pe eroul palestinian al romanilor, ei bine, dupa toate acestea, ma intreb […]


 9. […] dona o parte dintre aceşti bani, cu generozitate, Fundaţiei pentru SMURD a lui Raed Arafat. Cine e în Consiliul Director al acestei […]


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: