UN LACHEU LA CURTEA REGELUI GRIVCO

America …16 Faurar 2012

Lacheul Tonta catre stapanul Felix,

Stapane, am ajuns acolo unde ati poruncit. Eu ma simt bine ceea ce lucru va doresc si dumneavoastra. Permiteti sa va informez ce am discutat cu persoanele:

Sa stiti ca …“partenerii americani cunosc situaţia din România mult mai bine decât am bănui noi”.
Sefu….astia stiu. Stiu tot. Nu merge cu vrajeala.

Eu cand am vazut ca nu pun botul, le-am zis cum m-ati invatat…ca n-am venit aici sa ne plangem sau “sa pârăsc pe cineva,ci să dăm lămuriri”.

Da sa stiti ca nu a fost usor. Ne-au frecat ridichea rau de tot .De Crin nici nu vor sa auda. Nu ma fortati sa spun ce au zis de matale.

Eu daca am vazut asa, am bagat iar din top. Le-am zis ca cei care au manifestat au o mare nemultumire fata de regimul democratic din Romania.

“Mesajul pe care am vrut sa-l dăm a fost că suntem nişte oameni responsabili şi vom păstra relaţiile externe”. Sanchi…ce era sa le zic sefu?

Au ras si au zis ca SUA vad în România un partener serios. Dar eu nu cred ca m-au crezut, doar ma incercau.

Cand am vazut asa am facut si eu ca matale. Le-am cersit prietenia si le-am jurat credinta.

S-au incruntat si mi-au zis de la obraz:

Ceea ce contează pentru Administraţia de la Washington este respectarea voinţei românilor, nu a unui singur român. Pentru America e importantă continuarea proiectelor începute, cum ar fi Scutul anti-rachetă. 

Cu alte cuvinte sefu, nu prea merge cu ce vrei dumneata si nici cu ce vor rusii. Astia nu glumesc cu Scutul. Stiu ca i-ai promis lui Putin ca nu il facem.. da cred ca nu tine. Daca am vazut ca ma pun la zid a trebuit sa promit, recunosc ca am fost slab si am cedat.

Am jurat ca eu nu am un dublu limbaj, la Bruxelles şi la Washington. Am discutat aici despre raportul asupra corupţiei. Sunt mult mai atenţi decât am bănui noi.

Am inlemnit sefu…stiu clar cat furam.Va jur…nu am scapat o vorba. Nici eu, nici astia doi de sunt cu mine. Poti sa ne verifici. Nu merge sa ii prostesti ca la Antene.

Am apucat insa sa trag un whisky la hotel, asa ca am prins curaj si i-am intrebat de alegeri…credeti ca vom castiga? Stiu ca pe matale asta te interesa cel mai mult.

Părerea generală în rândul interlocutorilor noştri din SUA este că opoziţia va câştiga viitoarele alegeri. Eu cred ca asta e de bine. Desi nu mi-au zis chiar asa clar…au zis ca mai vedem, mai schimbam pareri…vorbim.

Am avut întâlniri cu cei care chiar răspund de zona noastră geografică în cadrul Administraţiei prezidenţiale. Am ajuns acolo unde mi-ai zis mata, chiar la aia de se ocupa de noi. Am vorbit asa de frumoos …ti-ar fi placut sa ma auzi sefu. Le-am zis: Principala  noastră problemă este de funcţionare a statului.Nu suntem doar o opoziţie care critică Puterea, ci una care se pregăteşte la modul serios să guverneze România. Doar ne antrenam in fiecare seara la Universitate.

Ce zici? Este ca am zis misto? Da aveam niste emotii si eram imbujorat…stii cum ma apuca pe mine cand exagerez .

Am avut o întâlnire şi la sediul FMI. Am mers sa vad daca pica ceva lovele. Nasol…nimic, sunt mai sarac decat Iov. Si acasa ma asteapta portareii. Tot la matale o sa vin ca sa ma salvezi.

Mai am o rugaminte sefu: il lasi pe Crin sa iasa la joaca cu mine ? Promit ca nu stam mult pe afara.  El da o fuga pana in Olanda la fabrica de vise, ca sa se simta Presedinte o zi, doua. Stii ca e lesinat dupa asta. Iar eu fug pana in Danemarca sa ma racoresc putin, ca m-au taiat toate apele in America.

Degeaba zici matale, sa nu ma sperii de celebritatile alea ca sunt de ceara . Or fi , da stii cum ma priveau? Fix in ochi. Si erau cu totii acolo…si Napoleon si Stalin si domnul Michael.

Eu cam atat am avut de raportat. Glorie regelui Grivco!

Al dumneavoastra lacheu …Tonta. Mai jos semneaza si astia doi de sunt cu mine.

P.S.  -Sefu, e adevarat ca lui Crin  i-a placut de fundul lui Boc ? Ma tem ca asta ne tradeaza…iar joaca bi…la 2 capete….:D

Acesta este un pamflet si trebuie luat ca atare.

Explore posts in the same categories: zona crepusculara

Tags: , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

29 Comments on “UN LACHEU LA CURTEA REGELUI GRIVCO”

  1. theo- nona Says:

    sunt convinsä cä americanii stiu, PONTA PERVERSUL;
    CRED CÄ NU A FOST NEVOIE SÄ SPUNÄ; CÄ A VOTAT CONTRA SCUTULUI, cä el este cel ce a fäcut drumurile
    in china si rusia, la dispozitzia lui ilici KGB:

    cä jagardeaua Crinolin; ESTE IN SOMNUL DE IARNÄ;
    cä acest crin-cretin, face parte din partidul ce a sictirit
    ambasadorii americani

  2. theo- nona Says:

    TREBUIE SÄ EXISTE O MODALITATE; CA SECURISTII SI PENALII SÄ NU INTRE IN PARLAMENT:

    CUM????
    CINE POATE AJUTA????????

  3. Laura Says:

    Am ras copios de pamfletul vostru. Pare asa de real!

  4. Vericu Says:

    Io zic că e real şi că Tonta o să ia şi câteva picioare în poseriorul propiu nu al-ui Boc. 🙂

  5. depemures Says:

    Din strategia lu` chegargara reiese ca de fapt scenariul a fost sa mearga doar el la DC; ca celalalt apostol ,intru vesnic somnoros a ramas pe langa antene,ca poate mai vede niste bu…aaa…fese si sa -si arate talentul oratoric ……de specialist.Ca nu prea cred ca yankeii ii vor da viza cand el poarta tehnica de ascultare a cotoiului la vedere.Da nici cu gargaristul nu mi-e jena…S-a dus cu corlateanul mot la americani,ca aia-s prosti si se uita doar la tv urile din grupul INcacat,si nu stiu cat s-a luptat cu teroristii corlateanul,ca nu cumva sa revina pe aici! Cam astia sunt,vorba boierului Djuvara….

  6. miha Says:

    hihihihi! 🙂 super pamflet alexa….

  7. sandukan Says:

    Mi-a placut tare Luca, ai floreta fina … “tine-o tot asa”, trage-i in teapa pe nemernici, pana se va umple insectarul cu toate viespile, bondarii, libarcile si plosnitele care ne paraziteaza tara de atat amar de ani …

    Pacat ca in teapa aia din piata au tras doar un cartof … trebuia facuta functionala si poate ca am fi scapat mai repede de parazitii astia cu care ne-au pricopsit emanatii KGB … caci mi-a starnit boier Djuvara o mistuitoare sete de dreptate “pe stil vechi” … si as vrea ca prima pedepsita sa fie “ultima pe lista, cu voia dv”, regina viesparului KGB-ist din Romania … “Unde esti tu Tepes, Doamne?” …

    • lucaman Says:

      Multumesc Sandukan…am vrut ceva vesel de weekend.
      Din pacate este atat de adevarat, incat mi-e teama ca e trist.
      Daca ai vedea cum e injurat Neagu Djuvara de liberalii securisti…ti s-ar deschide briceagul singur, in buzunar.

  8. rodica Says:

    ce i se potriveste fotografia lui Pontica 🙂 la pamfletul postat.

  9. gabio_sverige Says:

    Cam asa stau lucrurile..draga Alexa,doresc sa invete ceva din acest pelerinaj,pontulica.
    P.S :Te felicit pentru tot ceea ce faci…atat pe blogul tau,cat si pe blogone.

  10. BATORR Says:

    Fain scenariul, ar trebui s-o puna varanul de o telenovela, un remake Chirita la Washigton ar mai scoate din cheltuieli.
    Plus ca are timpi de antena morti odata cu decesul porcariei de bingo.
    In rolul lui ponta il vad pe Tociu, iar Palade, putin ajustat, ar fi grozav pentru varan. Mult il va costa sa-i convinga p`astia doi sa-si rada mustatile, in rest sunt ca doua manusi pe roluri.
    Iar telespectatorii nici n`ar sesiza diferenta, pentru ei ar fi tot un circ.

    • lucaman Says:

      Iar in locul lui Tociu si Palade ii punem pe Badea si Ciutacu.
      Dar cine va ramane in locul lui Felix ? Caci ii vine si lui randul…

      • BATORR Says:

        Ciutacu stropeste in toate partile ca si seful lui, garanteaza Gadea, dupa distanta ce o tine de varan cand ii ia interviuri. Iar Badea e mare sportiv, ca si Ponta, dar tot cochilot, in umbra Brumei. Plus ca poarta si pene cateodata…
        Deci actori gasim la greu, inclusiv in travesti. Dau o idee, Dana Grecu pentru Ponta, Iar Olguta Vasilescu pentru varan.

      • sandukan Says:

        Pun si eu o “pila” pentru felix-ul turnator: sa il punem in locul “cartofului” din teapa … si in locul lui as vrea sa vina “Nasul” … ce zici, se poate distributia asta?

        P.S. Tociu si Palade “e buni” pentru orice rol … poti sa ii pui si in rolurile de “dero” si “calgon”, ca de acolo le iese cel mai bine banul … :p

  11. angela Says:

    foarte tare jurnalul de calatorie :))

  12. alin Says:

    Si cand te gandesti ca e vorba de unul din liderii opozitiei , de un posibil viitor premier. Ce credibilitate avem noi in lume cu lideri din astia ?

  13. tb Says:

    Cu siguranta ca si Casa Regala a Romaniei face parte din Grivco, prin reprezentattul ei de seama DUDA, dar asta e alta poveste decit titlul asta.
    COALITIA ANTI ROMANIA inca functioneaza perfect! EI sint baietii destepti care POT sa comnduca destinele Romanilor! SI NUMAI EI!
    Este greu….pentru ei sa-si mentina AFACERILE, averile, si alte privilegii de care nu au putut fi DEPOSEDATI ca urmare a RECOLECTIVIZARII dupa caderea comunismului.
    Imi lasa un gust amar toata sarada asta, in care romanul inca mai ciuguleste cite o votculita sau un blid de ciorba de la astfel de oameni.


Leave a comment