Bloggeri, atentie la cenzura !- UPDATE

UPDATE:

EXCLUSIV! Zeus ii trasneste pe internauti!

Lumea virtuala a devenit imbacsita in ultima vreme cu diversi indivizi care ascunzandu-se in spatele calculatorului, profereaza jigniri, lanseaza zvonuri false sau mai rau incearca sa distruga imaginea unor persoane publice. De curand chiar manager-ul Zeus TV, Luis Lazarus, a devenit victima atacului de imagine purtat de catre acesti indivizi. Intr-un interviu acordat in exclusivitate reporterilor www.zeustv.ro, Lazarus a declarat ca are in gand o adevarata cruciada impotriva jurnalistilor de ocazie de pe net.

“In ultima vreme au aparut diversi indivizi care si-au deschis site-uri pe care posteaza zvonuri, minciuni sau tot felul de astfel de stiri. E normal, oricine isi poate deschide un site si posta ce vrea pe el. Insa acesti baietasi uita ca o informatie trebuie verificata din trei surse. Ei n-au nicio treaba cu jurnalismul, dar totusi scriu si se ascund sub anonimat crezand ca asa pot scapa de orice consecinte pot trage de pe urma minciunilor lor”.

Revenind insa la autorii acelei mizerii, am vorbit deja cu avocatii mei dar m-am adresat si forurilor competente in vederea identificarii celor care detin acest site. Pentru ca lasitatea lor se vede din faptul ca nu au semnat articolul. Au lansat zvonul si s-au ascuns. II voi gasi si vor fi trasi la raspundere atat civil cat si penal. Este timpul sa se termine cu speculatiile. Este timpul ca unii si altii sa inteleaga ca a fi jurnalist nu inseamna sa detii un site. Ca orice informatie trebuie verificata si ca imaginea celor despre care se scrie nu trebuie alterata de minciuni. Nu se mai poate asa. Fiecare om trebuie sa isi asume raspunderea pentru ce informatii arunca pe piata. Daca nu s-a gasit pana acum nimeni care sa le taie din tupeu acestori derbedei, imi voi face eu timp si pentru ei. Voi incepe o lupta impotriva acestor “jurnalisti” de ocazie pe care ii voi invata eu ce inseamna responsabilitatea, “ a spus Luis Lazarus in incheiere.

Toate bune si frumoase domnule Lazarus, dar va intreb eu…cum suportati toate atacurile RTV si Antene, a jurnalelor de scandal si a limbajului mitocanesc de pe mai toate retelele sociale ? Sau va intereseaza numai cand este vorba despre importanta dvs. persoana ?

As putea sa va cred, insa n-o fac. Motivul ? Faptul ca ceea ce faceti acum a avut deja un inceput. Pe Dan Badea, jurnalistul care a scris adevarul despre un mogulas de cartier si a fost dat in judecata de acesta, apoi strategia dezvaluita de Hrebenciucul rosu mai jos. Cum nu cred in intamplari si nici in coincidente, ceea ce vad este pur si simplu o incercare de limitare a libertatii de expresie a independentilor , ca sa nu disoneze cumva si sa deranjeze politica partidului unic, mare iubitor de cenzura, apucatura veche, daca ma gandesc ca il au in sanul lor pe Nastase, pe vremea caruia informatia a fost arestata.

Sunteti transparenti rau, baieti ! V-ati tras ONG-uri, al caror angajati,  pe banii statului fac politica USL scuipand pe oricine indrazneste sa aiba o alta opinie, v-ati tras sindicatele, televiziunile, forumurile si acum vreti sa puneti pumnul in gura, bloggerilor, pe motiv de madona inocenta.

Chiar credeti, voi astia care vreti sa puneti Romania in cap, ca nu se vede ca vreti o singura opinie, controlata, insa cu multe canale de difuzare , ca sa para DEMOCRATIC ?

Ne insulti inteligenta domnule Lazarus si dumneata si Hrebenciuc si toti uslamistii adunati laolalta, indiferent de canal. Iata in poza, pe scurt ceea ce faceti :

Mafia este cel mai bun exemplu de capitalism pe care îl avem.

Marlon Brando

SEMNE…..

Aveti la dispozitie doua trusturi media (iRealitatea si Antenele) care v-au preluat lupta politica in planul dezinformarii votantilor. Intrebari:

1. Ce va spune populatia daca veti castiga alegerile cand acum cele doua posturi aduc acuzatii de frauda de zeci de miliarde de euro facute de Basescu si PDL si aceste acuzatii se vor dovedi minciuni?

2. Credeti ca cele doua trusturi vor invinge blogosfera unde scriu romani din toate tarile (si care sunt contra PSD) sau aveti de gand sa cumparati si Hotnews?

Viorel Hrebenciuc

1. In primul rand nu-s miniciuni, in al doilea rand cred ca si blogosfera isi va schimba atitudinea fata de noi in perioada urmatoare. Nu pot sa va spun mai mult acum.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8277095-viorel-hrebenciuc-discuta-online-cititorii-hotnews-despre-alianta-usl-luni-ora-12-30.htm

COLABORATIONISMUL TREBUIE PEDEPSIT

ianuarie 30th, 2011

TARA FIIND SUB OCUPATIE CRIPTOFASCISTA, AR TREBUI, DUPA MODELUL FRANTEI DIN ANII ‘40, SA INTRODUCEM IN DISCURSUL SI DEZBATEREA PUBLICA TERMENUL DE COLABORATIONISM ASOCIAT MAGISTRATILOR, LUCRATORILOR DE POLITIE SI CELOR DIN STRUCTURILE INFORMATIVE, VINOVATI DE COMPLICITATE.

Daca credeti in aceasta idee, rostogoliti-o. Este important ca toti sa stie ca nu va fi doar un schimb de putere.

Va trebui sa urmeze o stabilire a raspunderilor penale. Incalcarea Constitutiei, falsificarea voturilor in Parlament, abuzul, tradarea, complicitatile asa-zisilor magistrati sau lucratorilor din structurile informative interne si externe, falsificarea alegerilor sunt numai cateva dintre cauzele pentru care va trebui stabilita vinovatia si raspunderea individuala.

Astfel de pedepse trebuie sa fie exemplare pentru a face imposibila repetarea faptelor care au adus Romania in starea de astazi.

Acest mesaj trebuie sa ajunga peste tot in tara. Trebuie sa-l afle atat faptuitorii cat si victimele lor.

http://www.georgeserban.eu/2011/01/3…buie-pedepsit/

Plecand de la cele doua afirmatii facute de USLasii reuniti, ne amintim de vremurile cand Bombo punea calus presei si favoriza atribuirea publicitatii de stat, doar celor acreditati sa cante despre maretele realizari.

Astazi, aceeasi …trupa a creat si monopolurile de presa , care sa cante vesnica pomenire a securistilor adunati sub aceeasi umbrela, scoliti la Moscova de catre KGB.

Impreuna au reinventat cortina de fier asupra informatiilor !

Cel ce a ucis ieri, va ucide si maine ! De data aceasta vorbim despre moartea bloggerilor romani. Nu una in carne si sange, ci una in spirit si libertate.

Ca orice crima in masa, ea nu se poate comite fara ajutorul cuiva…justitia.

Pentru ca o crima sa reuseasca insa, este nevoie intotdeauna de o victima slaba. De faptul ca ea, victima, nu va protesta si ca va fi paralizata de frica.

Ei bine, de data aceasta, victima va protesta, caci in lumea spiritului, frica de sange si moarte nu exista.

Iar bloggosfera face dovada chiar si prin wikileaks, ca rezista oricui, oricat de controversat ar fi subiectul.

Vor razboi….vor avea razboi !

Vor procese…..vor avea procese !

Vor sange pe monitoare……vor pieri !

Stim ca au nevoie pentru a pune pumnul in gura, de un reper din online, de o voce puternica pe care sa o reduca la tacere si astfel sa dea un exemplu si sa intimideze pe cei ce se opun minciunii . Nu vom lasa insa ca un precedent sa fie folosit impotriva tuturor.

Nu este razboiul lui Badea, ci razboiul nostru al tuturor.

Si da………nu e Mircea Badea, ci Dan Badea !

Asta nu inseamna insa, ca odata creat precedentul, Mircea poate sta linistit, caci el va fi urmatorul.

Apoi Ciutacu…

Apoi altul si altul….

Pana la Ion, Vasile sau Gheorghe…

Fiecare blogger trebuie sa se uite atent in arhiva lui.

Tot ceea ce a scris, a gandit sau a indraznit ii poate aduce necazuri, procese..interziceri, tacerea chiar.

Salvati-va articolele si  pregatiti-va de disidenta ! Vom reinvia nu Europa Libera, ci bloggosfera libera….

….. in tara in care un securist a desfiintat CNSAS-UL.

…….in tara in care un parlament a desfiintat ANI

…….in tara in care un criminal KGBist a fost de 3 ori presedinte

In tara asta un infractor poate desfiinta libertatea cuvantului, iar cine crede ca justitia il apara …….are spre exemplu cazurile anterioare.

Cine nu protesteaza azi, maine nu va mai avea cum sa protesteze, caci va fi mut.

Imaginati-va o zi fara bloguri, o zi in care nu citesti nimic decat oficioase ,mogulizoare,propaganda

O zi in care citesti ce vor ei sa zica si nu poti scrie ce vrei tu sa zici…..

Ei bine.!…….ziua aceea e maine….

Freedom of Expression
Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

18 Comments on “Bloggeri, atentie la cenzura !- UPDATE”

  1. Sfarma -Piatra Says:

    Alexa,ti-a cenzurat cineva articolele din acest blog?
    Ai fost intrebata vreodata pe strada,de ce scrii favorabil de Basescu ?
    Ai primit vreo avertizare directa,fata de ce ai scris pe blog ?
    Blogul a fost virusat?
    Atacat informatic?
    Ai primit telefoane de amenintare ?
    Ai scris vreun articol pe acest blog, si dupa 10 minute sa vezi ca este sters de altcineva ?

  2. Sfarma -Piatra Says:

    Sa stea linistit,nu-i inchide nimeni blogul !
    In Constitutie scrie clar ca nici o publicatie nu poate fi interzisa!

  3. snapshot Says:

    iar a venit sfarma-vorbe ? iar in misiune ?

    • Sfarma -Piatra Says:

      Da tinere,sint in misiune ordonata de la sediul din Bolsaia Lubyanka Nr2,adica sediul fostului KGB,actual FSB !
      Multumit ???

  4. alin Says:

    Dan Badea e ala de la CNA ?

  5. ceaikovski Says:

    Taci ca acum ne urmareste si Vantu!
    asta da cu pesticide, sau ne impusca direct sa nu ne chinuim?

  6. ceaikovski Says:

    IL BAG IN AIA MASII PE VANTU CU NEAMUL LUI DE HANDICAPATI CU TOT!

    Ia sa vedem, ii dam adresele sau doar numerele de tel?

    handicapatu dreaq!
    sontorogu dreaq!


  7. Reblogged this on Dictatura justitiei and commented:
    Alexa are mare dreptate! În luna ianuarie ministrul Remus Pricopie le-a transmis directorilor prin inspectorii generali ca noi, cadrele didactice, să nu mai scriem pe FB sau bloguri nemulțumirile noastre.


  8. Bună !
    Cel mai bine ar fi să fim uniți între noi.
    Ce n-am înțeles, Lazarus , cel care și-a făcut veacul la OTV, este acum PSD-ist ?

  9. Dan Says:

    Lazarus să facă bine și să-și țină gura până ce nu mă apuc eu să spun ce știu despre vremurile petrecute pe-aici prin Constanța când făcea pe liderul de sindicat al studenților ! 👿
    El vorbește de verificare informațiilor din trei surse ? Rebutul ăsta care nu a fost niciodată, măcar 3 secunde consecutive, jurnalist ?


Leave a comment