Crina nu e prost destul, pana nu e si fudul :D

Sa o luam step by step, ca sa ne distram un pic. 😀

14 ianuarie – ora 13.06

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va cere organizarea alegerilor parlamentare anticipate, considerand ca aceasta este singura solutie pentru eliminarea tulburarilor sociale.

“Alegerile anticipate se pot face, pot da sansa ca Romania sa aiba un guvern sustinut democratic de un Parlament ales. Ideea vehiculata de Traian Basescu si Emil Boc ca, intr-un an de criza, nu avem nevoie de campanii electorale este sprijinita de ideea ca, daca am face mai repede aceste alegeri, ar fi mai bine”, a declarat, sambata, Crin Antonescu, in cadrul unei conferinte de presa.
“PNL – si vom cere acest lucru si USL – cere public presedintelui, PDL, complicilor sai de la guvernare sa ne asezam la masa si sa pregatim cat mai rapid alegeri anticipate. Este singura solutie pentru ca tulburarile sociale sa nu escaladeze”, a subliniat Antonescu.

14 ianuarie – ora 15.13

Crin Antonescu cere anticipate si ameninta cu instigarea la alte revolte

Poezie:

Crina care faci gogosi ( revolte), tu le faci, tu le mirosi ? 😀 😀  Adica, intai instigi la revolte, iti duci oamenii acolo, apoi ceri anticipate pentru ca sunt revolte ? Cat de prost trebuie sa fii, sau mai bine spus, cat de prosti ii consideri pe romani ?

Ia sa vedem cum sta treaba cu anticipatele, pe care acest analfabet politic le tot vantura pe la nasul nostru:

Constitutia Romaniei

ARTICOLUL 89 – Dizolvarea Parlamentului
(1) Dupa consultarea presedintilor celor doua Camere si a liderilor grupurilor parlamentare, Presedintele Romaniei poate sa dizolve Parlamentul, daca acesta nu a acordat votul de incredere pentru formarea Guvernului in termen de 60 de zile de la prima solicitare si numai dupa respingerea a cel putin doua solicitari de investitura.
(2) In cursul unui an, Parlamentul poate fi dizolvat o singura data.
(3) Parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele 6 luni ale mandatului Presedintelui Romaniei si nici in timpul starii de mobilizare, de razboi, de asediu sau de urgenta.

Deci, Crina, chiulangiul din Parlament, nu stie ca numai Presedintele poate dizolva Parlamentul, fiindca altfel nu se pot face alegeri anticipate. Ba mai mult, ii da si o idee lui Basescu, care in virtutea acelorasi revolte induse sa declare stare de urgenta !!! Daca as fi in locul lui, asa as proceda. 😛

Cum spuneam, Crina nu e prost destul, pana nu e si fudul !

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

24 Comments on “Crina nu e prost destul, pana nu e si fudul :D”

  1. Vericu Says:

    E Prost informat nu cunoaşte constituţia,trebuie să cadă trei guverne ca Preşedintele să poată dizolva nenorocenia de Parlament pe care cu oroare o reprezintă.

    • alexa Says:

      E un prost perseverent, trebuie sa remarci asta. 😀

      • rodica Says:

        Buna Alexa,

        vreau sa-l citez pe N.Djuvara:
        ‘Prostul nu e prost destul,daca nu e si fudul’
        acesta este profesorasul nostru,lui cred ca nu i se potrivea nici macar acest post :).
        A facut PDL-ul de rusine…cum au putut pune in fruntea unui partid istoric cu renume un asemmenea SPECIMEN ? :),stau si ma intreb cum or fi ceilalti membri care l-au ales?????!!!!

  2. Vericu Says:

    Intră să vezi demonstaţia din Timişoara.E de râsu-plânsu,pe explorer îi şi auzi. 😉

  3. veve Says:

    Ce poti sa-i ceri ALEXA,repetentului istoriei…el dupa ce isi face somnul de frumusete in carciuma pana la orele 13 ale fiecarei zile din cursul saptamanii…iese si spune povesti istorice despre bautura ))))))))))))))


  4. […] Că Antonescu nu este prost destul până nu e și fudul, ne face o demonstrașie excelentă Alexa I…. Oricum văd că “revoluția” continuă – iar s-au adunat 200 de inși la Universitate. Share this:Like this:Like3 bloggers like this post. This entry was posted in Băga-mi-aș votul!, Țara bizonului liniștit and tagged Alexandru Marin, Bucharest, domnul Calafat, Gigi Becali, legea sanatatii, Noua Dreaptă, proteste, Raed Arafat, USL, Victor Ponta. Bookmark the permalink. ← Despre dezinformare, aflatul în treabă cu orice preț și despre ce varză este în căpșorul domnișoarelor mobilizatoare “feisbusiste” […]


  5. :)) Crina are vise erotice. Stie ca pana in 2014 e muuuuuult si nu mai are rabdare.

    • alexa Says:

      Ei vor la putere prin orice mijloace, numai prin alegeri la termen, nu. Sunt varza in sondaje si era de asteptat. Luca a scris de pe 7 decembrie aici pe blog, ca asta pregatesc.


  6. […] Că Antonescu nu este prost destul până nu e și fudul, ne face o demonstrașie excelentă Alexa I…. Oricum văd că “revoluția” continuă – iar s-au adunat 200 de inși la Universitate. […]

  7. Mih Says:

    Eu zic ca are dreptate, in oarecare masura: nu putem sta pasivi in fata tulburarilor. Trebuie luate masuri (chiar si radicale) pt eliminarea cauzelor. si trebuie aplicate cele mai eficiente metode de (re)venire la o stare, macar apropiata de normalitate.
    Cu tulburarile mentale nu e de joaca si Antonelu da semne tot mai clare ca ceva nu-i functioneaza in parametri acceptabili (ca de optimi nu a avut parte, probabil, niciodata).

  8. Simona Says:

    Sint Prosti Doamne dar de data asta am convingerea clara ca muuuuult mai putini
    Of Crinut Crinut
    Cred ca-ncepi sa puti
    Caci creierul tau
    Spalat in bideu
    Nici la pesedei
    Nu mai ai lachei
    Viitoru-ti sumbru
    Cred ca-l simti aproape
    Iar in consecinta
    Hai in strada Frate
    I

  9. Lumi (pentru a nu clona pe Luminita) Says:

    Mandro,
    iIncongruentza acestui abulic personaj, nu (mai) este o surpriza pentru nimeni, a devenit o legenda, pe mine m-a amuzat teribil tonul vadimist si “logica impecabila” a discursului sau, altminteri dezlanat;…….PDL si complicilor sai de la guvernare sa ne asezam la masa.
    Delicios de cretina apreecierea cu pricina ” complicii” nu sunt nimic altceva decat partide legitim ajunse in parlament si politicieni legalmente votati si confirmati intr-un scrutin uninominal.
    De ce nu o fi demascat (drept complici ), public si ritos, caricatura asta de politician, udemeristii si pesedistii care au sustinut guvernul Tariceanu mai bine de trei ani ?!! nu pot intelege. Si daca aliatii (legitimi si publici) ai “presedintelui si PDL-ului” sunt niste infractori, de ce doamne fer’ un politician onorabil si vertical ca el ii pofteste la masa.
    Eu zic ca daca ii poftea la masa de poker a unui cazino (sport pentru care inteleg ca este supercalificat) avea oaresce logica, ai invita insa sa achieseze (eventual cu entuziasm si fara cartire) la un tratat de capitulare neconditionata, adica eliberati voi scaunele ca vrem noi sa ne asezam “mumos”, fara efort si mintenas, ca asa au cerut trupele noastre de fluierasi si trompeti aseara in piata, frizeaza delirium tremens.

  10. Graziela Says:

    Foarte lucid acest comentariu.
    In plus, am citit acum si postarea de pe “Copacul din padure” in care se explica ca graba si zarva opozitiei este intemeiata pentru ca, citez: “…procuratura se apropie de fundamentul financiar al grupului de interese politico-economic strans sub numele PSD”. Lichele incep sa se simta stranse cu usa, orizontul li se cam intuneca si adie vant rece prin Modrogan !

  11. Vânătoru Says:

    Alexa te rog pune cap la cap următoarele informaţii

    “RUSIA
    este PRINCIPALA SURSĂ DE INSTABILITATE în Europa de Est”

    -Aviation Week Defense Technology International .

    “Acţiunea 2012” la ambasada rusă din Chişinău:

    ‘Armata rusă afară”!
    “Traiască, Traiască, Moldova, Ardealul şi Ţara Românească”!

    „Trebuie să plecaţi acasă cu tot cu armament.
    Această armată provoacă instabilitate şi haos.
    Armata rusă afară!”, au scandat protestatarii. Totodată, aceştia au condamnat acţiunile ambasadorului rus Valeri Kuzmin,scandând în limba rusă „ Kuzmin idi domoi!”(n:n. Kuzmin pleacă acasă!). Protestatarii erau echipaţi cu vuvuzele şi pancarte pe care era inscripţionat”Stop intervenţiei ruse!”, „Russian army, go home!”. După ce au scandat în faţa Ambasadei Federaţiei Ruse, protestatarii au mers spre Ministerul de Externe, unde au cerut ca Valerii Kuzmin să fie declarat persona non grata.

    Protestul a fost organizat de Platforma civică Acţiunea 2012, din care fac parte circa 30 de organizaţii neguvernamentale de pe ambele maluri ale Prutului, care sustin REUNIREA Basarabiei cu Romania.

    Manifestatii de protest la Ambasada Rusiei din Bucuresti pentru retragerea armatei de ocupatie rusa din Basarabia,SE SCANDEAZĂ:

    “AFARĂ
    CU
    ARMATA RUSĂ DE OCUPAŢIE !!!!

    Postul de radio „Golos Rossii” a difuzat pe 10 ianuarie un program intitulat
    „Moldova şi-a găsit inamicul”
    „Moldova, un Saakaşvili colectiv”
    -Mihail Şeinkman,Moscova,manipulator radio al KGB.

    “Un război la Nistru pentru liniştea lui Putin? “-Petru Bogatu,Chişinău.
    Să-l parafrazăm pe ROMÂNUL nostru basaraberan şi să ne întrebăm Alexa,

    “Un război POLITIC LA BUCUREŞTI pentru liniştea lui Putin? “

    TOVARĂŞI ne-PUTIN-cioşi de la PSD-PNL-KGB,alias COLOANA a-5-a RUSĂ DE MANIPULARE ÎN MASĂ,
    degeaba scuipaţi pe pământul DACIEI cu atâta URĂ RUSEASCĂ ANTI-ROMÂNEASCĂ.

    RUSIA A PIERDUT DEFINITIV Basarabia.
    Datorită Preşedintelui TUTUROR ROMÂNILOR,
    Traian Băsescu,
    RE-UNIFICAREA Basarabiei cu Ţara Mamă ROMÂNIA
    ESTE ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE.

    MOARTE RUSIEI!
    MOARTE RUSIEI!
    MOARTE RUSIEI!

  12. Adrian Says:

    Ma uit cu tristete la liberalii autentici – putinii ramasi in PNL – cum stau cu capul in nisip si inghit o noua ineptie a repetentului care le e acum presedinte de partid.
    Oare nu realizeaza deloc care le e misiunea?
    Oare nu simt deloc apasarea ca sunt urmasii Bratienilor ?
    Atitudinea lor e de neiertat – isi vor primi rasplata pe care o merita!

  13. Graziela Says:

    Din ce vad ca se petrece in Piata Universitatii imi este clar un singur lucru : protestarii(mitingistii) sunt oglinda opozitiei. Ca niste primate imita lozincile aliantei usliste. Indivizi dubiosi care vor sa se dea barbati, femei nevorbite si frustrate. O adunatura de teapa opizitiei avide dupa putere, dupa ciolan. Nu vad nici o logica in strigaturile lor, dacat ura semanata si mediatizata de slugile obidiente ale televiziunilor inconstiente. Ne-am pierdut simtul ratiunii, am devenit niste clone cu genom si ADN alterat. Nu am invatat nimic in cei 21 de ani. Am chiulit de la orele de democratie. Suntem ca niste lautari amatori, care cantam dupa ureche, fara a sti notele. Imi este groaznic de rusine pentru tot ce se intampla. Am ajuns de rasul lumii. Inconstienta celor din opozitie trebuie drastic pedepsita la urna de vot. Daca nu ne respectam pe noi insine, nu putem sa asteptam respectul celorlati parteneri.

  14. Graziela Says:

    Ai perfecta dreptate cu declararea starii de urgenta.

  15. alexa Says:

    postare noua

  16. nightmare Says:

    buna seara alexa si luca

    buna seara comentatorilor


Leave a comment