PNL … ACEASTA UCRAINA A PSD

Cu cat ne apropiem mai mult de alegerile prezidentiale, strategia PSD devine tot mai evidenta.In fond,ce alta tactica putea alege Ponta, decat una plagiata dupa Putin ?

Am sa fiu scurt :

“` Ucraina oligarhilor este spatiu vital pentru Rusia oligarhilor. Maretul plan expansionist al Moscovei, nu poate deveni realitate fara a detine controlul absolut asupra acestei tari …sau fara a anexa anumite parti din componenta ei. O fuga a Ucrainei spre vest, va antrena si alte zone si ar pune capat visului lui Putin de a reface vechiul Imperiu Sovietic.

“`De unul singur,PSD-ul oligarhilor , nu poate asigura succesul candidatului Viorel P. la prezidentialele din noiembrie. Visul stangii de a atinge puterea absoluta a defunctului PCR, se poate narui in lipsa liberalilor.Precum Ucraina este esentiala pentru victoria lui Putin, la fel si PNL-ul este esential pentru victoria lui Ponta .

Insusi Alin Teodorescu recunoaste acest fapt:

În momentul de față știm sigur că dacă Victor Ponta va candida, intră în turul al doilea, de pe primul loc, dar în turul al doilea va fi înfrânt de oricine se va prezenta drept candidatul unic al opoziției. Asta știm în momentul de față. Se poate schimba. Ce-i lipsește lui Victor Ponta în momentul de față?

Un al doilea bazin. Bazinele în România sunt de trei feluri. De 22 de ani. Bazinul PSD, care are anumite caracteristici și care a avut 3,7, acum are în jur de 3 milioane de electori disciplinați, este bazinul liberal sau zis de centru care are mai puțin, are un 1,5-2 milioane de electori, destul de disciplinați și ei și apoi mai este bazinul tânăr, urban, sub 40 de ani, care respinge liberalismul românesc și social-democrația românească și se îndreaptă către al treilea, un outsider. Este bazinul care l-a sprijinit pe Corneliu Vadim Tudor în 2000 și care a fost apoi ocupat de Traian Băsescu și de PDL. E de aproape 2,5 milioane de electori, mai puțin disciplinați, dar care în anumite momente se prezintă la vot și înclină balanța. Deci pentru turul al doilea, Victor Ponta mai are nevoie de încă unul din aceste trei bazine, el are unul, îi mai trebuie unul măcar. Avea prin USL. USL nu avea nicio problemă să trimită un candidat la președinție care să câștige.

Sursa:http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/alin-teodorescu-victor-ponta-pierde-alegerile-prezidentiale-in-turul-doi-orice-candidat-unic-al-dreptei-il-bate-105785.html

“`Ianukovici, fostul Presedinte al Ucrainei , atunci cand a constatat ca nu isi mai poate opri poporul din drumul catre vest, nici chiar cu forta, a fugit la Moscova.In urma lui , rusofonii si FSB-istii lui Putin,au trecut la planul B…dezintegrarea Ucrainei,anexarea Crimeei.In fond ,Rusia trata de ani buni Ucraina ca pe un vasal.

“`Tariceanu, fostul presedinte al PNL, atunci cand a constatat ca nu mai poate opri iesirea partidului sau din USL …a ales sa fuga in bratele PSD. Revolta liberalilor s-a declansat.Pentru Calin nu a mai contat ca revolta era legitima,ca Ponta ii trata pe liberali ca pe niste vasali, el i-a promis acestuia ca in schimbul unor beneficii personale,va curma razmerita,il va rasturna pe Crin si va readuce partidul la sanul PSD.

“`In timp ce lucra la dezmembrarea Ucrainei ,Putin declara in fatza intregii lumi cat de mult pretuieste poporul ucrainean si ne dezvaluia raul declansator al tristelor evenimente…fascistii.
“`In timp ce lucra la dezmembrarea PNL si la faramitarea dreptei,Ponta declara ca USL traieste si ne arata unde ne sunt fascistii care tulbura LINISTEA….

Unificarea dreptei este marea frica a PSD-ului.

Inca din 2007, prin Tariceanu , partidul lui Iliescu a rupt alianta de dreapta.Ceea ce vedeti in aceste zile… e zbaterea stangii pentru a impiedica unificarea dreptei. PRIN JOCUL LUI PONTA ,PNL…A AJUNS PRECUM UCRAINA .

Explore posts in the same categories: 1

4 Comments on “PNL … ACEASTA UCRAINA A PSD”

 1. Gabriel Olteanu Says:

  Perfect adevarat!!

 2. nightmare Says:

  Am stat mult daca să scriu ca mă framînta pe mine de ceva vreme …pare cumva o timpenie ,dar am multe date care o si susțin …

  Noi suntem orbiti de altceva si nu vedem esentialul si dramatismul ….eu cred cu tarie ca asistam la un complot al Rusiei Kaghebiste împotriva României si de federalizare a țării prin PSD ….să luam pe rind datele si dovezile care susțin aceasta teorie .

  1. Ponta se muta la Mapn si angajează niște foști generali care spionau NATO in vremea lui Ceașcă 

  2. Preia 2 servicii de informatii si pe cale să ia si STS .

  3. Acum citeva zile si -a trecul in subordine si Șefia Poliției  cu acordul parlamentului .

  4.Victor Orban se aliază cu Rusii 

  5. UDMR are in sertar la Parlament Autonomia Tinutului Secuiesc …si deja fac presiuni 

  6. Ponta pune “paie pe foc”  cu interzicerea avionului lui Rogozin ,plus declaratia belicoasa ca trimite avioanele dupa el .

  7. Rogozin ne avertizează ca vom stii in curînd cine sunt ei …eu nu cred ca Rogozin a facut declarații de capul lui .

  8. Schimbare subita a lui Crizel ,dupa ce-a venit din America ….ruperea USL ,plus demisia 

  9. Atacul PSD asupra PNL prin filo ruși ….PNL a rămas unit, nu pentru  ca au mare dragoste de Antonescu,sunt destui in PNL care nu-l suporta pe Crizel si-ar fi trecut urgent in barca PSD  …e mai mult decît atît …felul cum l-au dat afară pe Tariceanu spune multe …

  10 .Vizita lui Biden si declarațiile lui apasate cu art.5 si ca nu suntem singuri …declaratia era  de fapt pentru  Rusia si mai ales faptul ca a ales România să transmită 

  11 .Intilnirea fulger a lui Obama cu Bulgaria ,Ungaria si România in Polonia .

  12 . Atacul lui Crizel la Ponta …”este mult mai periculos decît Basescu ” 

  Vreau să cred din tot sufletul ca nu vom fi o a doua Ucraina  cu ajutorul PSD si  federalizarea României .

  As vrea tare mult să mă insel si să fie doar un foc de paie ,dar multe date confirmă această teorie .

  • nightmare Says:

   Măi frate ,iar sunt moderat ??

   • lucaman Says:

    Nu modereaza nimeni nightmare.Despre federalizare…..acum depinde.Rusia daca reuseste sa isi planteze in tarile vecine conduceri obediente,nu trece la actiuni de rupere teritoriala ,la federalizare.In Romania, nu cred totusi ca e sat fara caini.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: