A.N.R.M…PONTA SI INCOMPATIBILII

Presedintele Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM), Alexandru Patruti a fost eliberat din functie de catre premierul Victor Ponta, in locul lui fiind numit Gheorghe Dutu, in contextul in care, in urma cu doua luni, a fost contestata intentia Chevron de a explora si exploata gazele de sist, motiv pentru care Guvernul a decis instituirea imediata a unui moratoriu privind exploatarea gazelor de sist pana la finalizarea studiilor ce se afla in derulare la nivel european privind impactul asupra mediului prin procedeul de fractionare hidraulica.

Alexandru Patruti a condus Agenţia pentru Resurse Minerale din februarie 2009, fiind numit atunci de fostul premier Emil Boc. Anterior, el a lucrat ca director pe probleme de mediu şi resurse minerale în cadrul Romaqua Group.
Noul presedinte al ANRM a fost deputat PSD de Brasov, in legislatura 2000-2004, si este un om de afaceri renumit pentru contractele sale cu statul. Din 2008 este consilier judetean PSD. Potrivit presei brasovene, este asociat la sase firme. Publicatia Newsbv arata ca una dintre firmele la care este asociat, SC Onco Card Invest SRL, la care are doar cinci actiuni in valoare de 50 de lei, a semnat un contract de asociere in participatiune cu Primaria Brasov in vederea construirii unui spital de oncologie, printr-o Hotarare de Consiliu Local din iunie 2010. Contractul este pe o perioada de 49 de ani si are o valoare totala de 1.390.400 de lei.
SURSA: Revista 22

CE MAI AFLAM DESPRE  SC Onco Card Invest SRL?

Secretarul general al Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, anunta saptamana trecuta (12 octombrie 2011) ca au fost identificati 747 de consilieri judeteni care sunt titulari in 1.200 de firme. Potrivit oficialului ANI, conflictul de interese intra in zona achizitiilor publice. El arata ca, potrivit statisticilor, cel putin 10% dintre firmele unde sunt administratori consilieri judeteni au contracte cu autoritatile locale.

Potrivit unor verificari publicate de Mediafax, astfel de cazuri se intampla in judetele Alba, Arad, Brasov, Constanta, Cluj, Hunedoara, Iasi, Mures, Sibiu, Prahova, Timis.

Iata lista:BRASOV

Gheorghe Dutu (PSD): Este asociat in firma SC Onco Card Invest SRL, care a semnat un contract de asociere in participatiune cu Primaria Brasov in vederea construirii unui spital de oncologie, printr-o Hotarare de Consiliu Local din iunie 2010. Contractul este pe o perioada de 49 de ani si are o valoare totala de 1.390.400 de lei.

O PRECIZARE:

Publicatia Newsbv arata ca una dintre firmele la care este asociat, SC Onco Card Invest SRL, la care are doar cinci actiuni in valoare de 50 de lei————–GRESIT.INFORMATIE INCOMPLETA.

CONFORM DECLARATIEI DE AVERE DIN 19 IULIE 2011 ARE 2500 DE ACTIUNI LA ONCO CARD INVEST S.R.L IN VALOARE DE 250000 LEI.

LA ONCO CARD S.R.L ARE 5 ACTIUNI IN VALOARE DE 50 LEI.

INCOMPATIBILITATEA VINE  DE AICI : GHEORGHE DUTU DETINE SI ACTIUNI LA TRANSGAZ.MAI EXACT 134 DE ACTIUNI IN VALOARE DE 25717,78 LEI. DIN CATE STIU, TRANSGAZ ARE NEVOIE IN DIVERSE SITUATII DE AVIZUL  ANRM,ADICA DE AVIZUL LUI DUTU.

DECLARATIA DE AVERE A RESPECTIVULUI…O GASITI AICI

Legatura intre ANRM – TRANSGAZ – GAZPROM, aici

Explore posts in the same categories: politic-oase

Tags: , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: