PONTA…din nou TONTA

Aflam din Evenimentul Zilei ca parlamentarii USL s-ar reîntoarce în legislativ – asa a declarat astăzi liderul social-democrat, Victor Ponta. Fireste, nu avem si parerea lui Crin Antonescu …dar ii cunoastem deja dorul de munca . 😀

Insa partea haioasa urmeaza abia acum.

Protestul parlamentarilor PSD şi PNL va înceta, iar activitatea legislativului va fi deblocată
dacă preşedintele Băsescu da curs solicitărilor opoziţiei. Acestea sunt de doua feluri: principale si suplimentare.

Solicitarile suplimentare

 1. Preşedintele să intervină pentru deblocarea Parlamentului – să propună un angajament clar că Guvernul să nu mai folosească angajările de răspundere, să nu mai abuzeze de ordonanţele de urgenţă.
 2. Să ceară demisia Robertei Anastase pentru frauda de la Legea Pensiilor şi ca pe viitor să se respecte rezultatele votului popular.

 

Toate bune pana aici, insa, Ponta continua…“Acestea sunt condiţii suplimentare la acea a demisiei cabinetului Boc şi înlocuirea sa cu un guvern de tehnocraţi.”

Ati inteles?….  un angajament clar ca Guvernul sa nu mai folosească angajarile de raspundere si sa nu mai abuzeze de ordonantele de urgenta.
Carevasazica  dupa ce…… demisioneaza. 😀
Ponta e cu adevarat  Tonta  si ne dezvaluie tuturor ca nu isi doreste cu adevarat  schimbarea guvernului. Circul mediatic ii este suficient.
Explore posts in the same categories: ferma animalelor

Tags: , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

12 Comments on “PONTA…din nou TONTA”

 1. rodica Says:

  ponta,a fost ,este si va ramane un TONT , alexa. drg.
  numai bine!

  p.s.poate imi dezlegi misterul de ce apar pe langa adresa mea de email normala inca cu o adresa dedesubt…deci a doua aceeasi dat in fatza cu un “za” ???!!!
  msy mult…zi buna!


 2. toti sunt o apa si un pamant ! partea cea mai dureroasa este ca si astia tineri ( vezi Ponta ), nu vor sa schimbe nimic . se bat sa ajunga la putere pentru asi sustine clientela politica.

  • lucaman Says:

   Observati ca batranii securisti KGB-isti colaboreaza perfect cu tinerii de azi.In schimb,o intreaga generatie a fost blocata in mod intentionat, deoarece nu a putut fi manipulata,corupta.E vorba despre cei care erau tineri in decembrie 89 si care si astazi mai lupta impotriva sistemului ,a securistilor,a kgb-istilor…

   E trist sa vezi cum multi dintre cei care erau copii in 89 ,sunt azi admiratori ai comunismului ceausist si colaboratorii perfecti ai opozitiei antireformiste.

 3. daniel ro Says:

  Am raspuns DA la intrebarea: este actual Caragiale in politica romaneasca? 🙂

 4. Sare'n Ochi Says:

  parerea lui Antenescu o ai aici:


 5. […] “Acestea sunt condiţii suplimentare la acea a demisiei cabinetului Boc şi înlocuirea sa cu un guvern de tehnocraţi.” Ati inteles?….  un angajament clar ca Guvernul sa nu mai folosească angajarile de raspundere si sa nu mai abuzeze de ordonantele de urgenta. Carevasazica  dupa ce…… demisioneaza. Ponta e cu adevarat  Tonta  si ne dezvaluie tuturor ca nu isi doreste cu adevarat  schimbarea guv…. […]

 6. theo- nona Says:

  nu este dezgustätor?

  acesti neisprävitzi nu stiu cum sä boicoteze, legile,guvernul presedintele.cretinul -crin este un vis urat.
  NU, ei boicoteazä tomania, romanii.

 7. Adrian Says:

  In ultimul timp, tot ce face USL pare o improvizatie.
  Mai ieri erau cu “Jos” si “Jos”
  Acum au reformulat : a ramas numai un “Jos”.
  Si reformularea e clar facuta la repezeala.

  Sper s-o tina tot asa,

 8. ion adrian Says:

  Boc si acest guvern intra de acum in istorie cu acestea de mai jos ca succinta dare de seama, dar si sfat de viitor, nu cu masturbarile impotentilor de la USL:

  “În câteva cuvinte, aş vrea să le spunem românilor ce înseamnă această stabilitate economică a ţării, câştigată cu atâta greutate şi cu atât de multe dureri din partea oamenilor. Pentru anul 2011, România, după doi ani de cădere economică – 2009 şi 2010 – încheie cu o creştere de aproape 2,5%, una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană. Deci, repet, după doi ani de cădere economică – 2009 şi 2010 – în 2011 avem una dintre cele mai importante creşteri economice din UE. Doi. Pentru 2012, atât Comisia Europeană, cât şi FMI, apreciază, prin prognozele date, că România va avea o creştere economică peste cea din zona euro. În al treilea rând, inflaţia este la cel mai scăzut nivel din ultimii 20 de ani. În al patrulea rând, avem cea mai mică datorie publică pe cap de locuitor din UE. Rata şomajului este cu două puncte sub media UE. Cursul euro-leu a rămas şi este stabil. Deficitul bugetar este sub control şi fără probleme de finanţare a acestuia. De asemenea, stabilitate economică înseamnă că nu avem un risc de neplată a salariilor şi pensiilor. Şi, nu în ultimul rând, stabilitatea economică a ţării înseamnă şansa, în viitorul apropiat, de mărire a salariilor şi pensiilor. Această stabilitate economică a ţării trebuie apărată cu orice preţ. Şi spun că nici un preţ nu este prea mare – plătit de un politician sau de politicieni – pentru a apăra ceea ce românii au câştigat cu munca şi cu suferinţele lor.”

  Multumesc dle PM Boc ai aparat tara si Presedintele ei, cat timp a fost posibil, cat timp nu te-a covarsit tradarea si nu te-au sufocat tradatorii.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: