Hoax-ul cu comasarea si revolutia Pippidi…

Zilele trecute, vocea “patrioatei nationale”, doamna Pippidi, reclama pe ecranul de la Turcescu, o noua revolutie, fiindca draga Doamne, se comaseaza alegerile si e atac mare la democratie iar lumea nu protesteaza, nu avem societate civila iar cei de pe net sunt doar postaci, ca deh…de la cretineti si netandhertalieni, trebuia sa ne mai catalogheze cineva care detine adevarul absolut, nu ?

Sa readucem in amintirea doamnei Pippidi timpurile nu de mult apuse, cand dl. Tariceanu a amanat alegerile europarlamentare, fapta de care a uitat voit cam toata lumea inclusiv domnia sa. Atunci nici nu se punea problema, desigur, de vreun atac la democratie. Atacurile astea sunt bune de scos in evidenta, numai cand sunt unii la guvernare si unii in opozitie, unde odata ajunsi isi schimba optica instant in privinta democratiei.

Vreau sa va intreb pe toti: unde sunt ziaristii, analistii, madamele blogary, contributors-ii si alti “caini pazitori” ai democratiei… sa comenteze prin asociere cu date din istoria recenta ? Sufera de uitare, de autosuficienta sau de trecere metaforica a “prutului” catre usl ? A cui politica fac ei ? Ce rost are sa lepezi zilnic cate un articol scris de grija tarisoarei si a cetateanului, daca nu spui poporului care te citeste si asculta, ce ar trebui sa stie ca sa isi formeze singur opinia pe baza unor date ?
Pentru acesti uituci de conjunctura, sa ne aducem aminte faptele, fiindca spusele sunt multe si fara suport , nu au nicio valoare, decat evident manipulatorie:

“Constatand cu tristete ca apelul sau pentru o campanie europeana a fost ignorat si ca se prefera jocul politicianist, premierul Tariceanu a ajuns la concluzia ca alegerile programate pentru 13 mai vor trebui sa fie amanate.O decizie in acest sens va fi luata in sedinta de guvern de luni, 12 martie.”
Autor : Octavian ANDRONIC

Alegerile europarlamentare, amanate prin decizie asumata de premierul Calin Popescu Tariceanu

“Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta prin care se amana organizarea alegerilor pentru Parlamentul European, prin decizie asumata de premier, in conditiile in care ministrii PD s-au opus in continuare unei asemenea masuri. Decizia a fost luata dupa plecarea presedintelui Traian Basescu.” Sursa: Hotnews

“Pe parcursul orei in care a fost prezent Traian Basescu, in sala nu s-au aflat decat membrii cabinetului, fara consilieri sau secretari de stat, asa cum se obisnuieste in timpul unei sedinte de guvern. Dupa argumentele aduse de seful statului in favoarea organizarii alegerilor pe 13 mai, ministrii si-au prezentat parerile, in concordanta cu pozitiile partidelor din care fac parte. Astfel, liberalii au sustinut pozitia premierului, democratii pe cea a presedintelui. Marko Bela, vicepremier si presedinte al UDMR, a declarat ca sustine ideea organizarii alegerilor pe 13 mai, dar ca nu considera ca actualul climat politic este potrivit pentru un asemenea eveniment. ( Adica, a dat-o la intors ca de obicei.)
Conform Legii privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor, guvernul adopta ordonante si hotarari prin consens. In cazul in care “nu se realizeaza consensul, hotaraste primul-ministru”.

Potrivit surselor din guvern, avand in vedere opozitia ministrilor PD si abtinerea celor UDMR, Tariceanu a trebuit sa-si asume responsabilitatea deciziei.

Textul ordonantei arata ca “in conditiile climatului politic intern necorespunzator, in conditiile in care acest eveniment este unul de maxima importanta, se impun masuri in consecinta, adica amanarea alegerilor pentru Parlamentul European pentru semestrul doi”.

Deci, atunci s-a putut doamna Pippidi ? Care e diferenta acum ?  Poate parem spalati pe creier de televiziuni sau ONG-uri acreditate, insa asta nu inseamna ca si suntem.

Sa continuam…..

“Primul ministru Calin Popescu Tariceanu a declarat, astazi, la Palatul Victoria, ca va propune Guvernului sa amane alegerile pentru Parlamentul European. Tariceanu a spus ca se gandeste doar la interesul romanilor si al Romaniei. “Nu pot permite ca alegerile europene sa fie influentate de jocurile politicianiste”, a declarat primul ministru in conferinta de la Palatul Victoria, referindu-se la referendumurile pentru suspendarea presedintelui si introducerea votului uninominal. Tariceanu va cere un vot de sustinere in acest demers din partea Delegatiei Permanente a PNL, care va avea loc in cursul zilei de astazi. Premierul ar urma, de asemenea, sa convoace o sedinta extraordinara a Guvernului pentru luni, in care sa se ia decizia amanarii alegerilor europarlamentare, printr-o ordonanta de urgenta. La Delegatia Permanenta a PNL, pe ordinea de zi se mai afla definitivarea listei candidatilor liberali pentru Parlamentul European. Dupa revenirea lui Tariceanu de la Bruxelles, aseara, liderii organizatiilor liberale au fost anuntati ca prezentarea candidatilor, programata pentru duminica, se contramandeaza.

Sa vedem ce cerea in 2007 opozitia :

PC, PRM şi PSD i-au cerut, miercuri, premierului Tăriceanu să amâne data alegerilor europarlamentare, stabilită iniţial pentru 13 mai 2007. Propunerea social-democraţilor a fost respinsă de democraţi şi de reprezentanţii UDMR. La rândul său, premierul spune că dacă partidele vor continua procedurile de suspendare a preşedintelui, atunci Guvernul va fi obligat să amâne alegerile europarlamentare. Sursa: RTV

PC, PRM şi PSD i-au cerut, miercuri, premierului Tăriceanu să amâne data alegerilor europarlamentare, stabilită iniţial pentru 13 mai 2007. Corneliu Vadim Tudor, preşedinte PRM: “Suntem de acord să amânăm cu câteva luni alegerile. Avem informaţii că se organizează o mare fraudă electorală”.

Pentru cei care traiesc cu capul in mogulizoare, data de 12 martie are o importanta istorica pentru politica romaneasca : este motivul pentru care s-a rupt Alianta D.A. Fapta a avut loc pe 12 martie, iar Alianta s-a rupt pe 1 aprilie.
Unde erati doamna Pippidi de nu va amintiti ca Tariceanu a amanat alegerile europene peste capul ministrilor Justitiei si Administratiei ?

HotNews.ro
Luni, 12 martie 2007, 0:00

“La Monitorul Oficial va fi trimisa Ordonanta de Urgenta sub semnatura primului-ministru si contrasemnata de presedintele Autoritatii Electorale Permanente”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Guvernului.

In documentul remis redactiilor se arata ca decizia a fost luata deoarece ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a refuzat sa semneze, iar cel al Justitiei, Monica Macovei, nu l-a avizat in termenul impus de primul ministru.

Iata textul comunicatului de presa:
“Ca urmare a deciziei primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu, la Secretariatul General al Guvernului s-a constituit un colectiv din randul mai multor ministere care a pregatit proiectul de act normativ referitor la amanarea alegerilor, proiect care a fost insusit si semnat de Autoritatea Electorala Permanenta.
In sedinta de Guvern, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, asa cum a declarat deja public, a refuzat sa semneze nota de fundamentare si sa contrasemneze actul normativ aprobat de Guvern.
In consecinta, la Monitorul Oficial va fi trimisa Ordonanta de Urgenta sub semnatura primului-ministru si contrasemnata de presedintele Autoritatii Electorale Permanente.

Pe nota de fundamentare ar fi trebuit, conform discutiei din sedinta de Guvern, sa semneze si ministrul Justitiei, cu sau fara observatii, cu aviz pozitiv sau negativ. Primul-ministru stabilise si un termen pentru acest aviz, si anume ora 16.00. Ministrul Justitiei nu si-a dat insa semnatura pe document.

Vedeti cumva ilegalitatea doamna Pippidi sau aveti orbul gainilor ?

Biroul de presa-Ministerul Justitiei

“Ministerul Justitiei se afla in situatia obiectiva de a nu putea aviza proiectul de Ordonanta de urgenta privind unele masuri referitoare la alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European in anul 2007”, sustin reprezentantii institutiei.

Acestia spun ca “Ministerul Justitiei a transmis la Secretariatul General al Guvernului o Nota cuprinzand observatii si propuneri referitoare la acest proiect, subliniind ca proiectul discutat in sedinta de Guvern extraordinara de astazi, 12 martie 2007, nu indeplineste cerintele legale pentru avizare.”
Mai exact, potrivit adresei ministerului, proiectul de ordonanta de urgenta ar fi trebuit sa fie asumat de Ministerul Administratiei si Internelor, “avand in vedere atributiile in domeniu, nefiind suficient faptul ca a fost semnat de catre Autoritatea Electorala Permanenta.”

De asemenea, se vorbeste si despre OUG 9/2007, adoptata in luna februarie, care, la articolul 1, spune ca “se interzice suspendarea, incetarea, intreruperea sau impiedicarea, in orice mod, a organizarii si desfasurarii alegerilor ori a efectuarii oricaror operatiuni electorale”.

Nicio revolutie doamna Pippidi ? Nimic, nimicuta ?
PNL a incalcat sau nu legea ? Oare de ce se ascunde sub pres mizeria din 2007 si cine are interes sa o ascunda ? Era retorica, desigur….

Asadar, Tariceanu a rupt iubirea cu PD-istii, fiindca Blaga si Macovei nu au semnat amanarea alegerilor.
Iar azi …..acesti vajnici democrati “nepatati” vor revolutie fiindca se amana ? Ipocrizie sau prostie ? Sau increderea ca romanul inghite ce i se serveste fara sa discearna ?

Ia sa vedem acum vocea poporului zisa “societate pentru un parlament curat”, cum comenta evenimentul in 2007 ( Sursa: RL ) :

Coalitia pentru un Parlament Curat – Alegeri Europene (CPC-AE) a protesteaza fata de amanarea stabilirii datei alegerilor pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European si indeamna partidele politice sa coopereze cu guvernul pentru a lua neintirziat o decizie privitoare la alegeri.
Intr-un comunicat transmis Romanieilibere, CPC-AE mai spune ca pentru buna desfasurare a oricarui proces electoral este necesar sa existe un calendar previzibil pe baza caruia sa se poata organiza campania electorala si alegerile in cele mai bune conditii, astfel incat sa asigure corectitudinea si increderea in procesul electoral.
Prima amanare din acest an a alegerilor europene a fost lipsita de justificare si a privat publicul de posibilitatea de a-si exprima optiunea cu privire la reprezentantii Romaniei in Parlamentul European, adauga CPC-AE.

Carevsazica, nu tu revolutie, nu iesit in strada…..Doamna Pippidi, unde va erau indemnurile la revolutie in 2007 ? Sunteti de toata jena….zau. Ati dus in derizoriu definitiv asa zisa societate civila si impartialitatea ei.
Acum vine intrebarea fundamentala : Chiar toata presa din Romania e spalata pe creier de tace ?
Desigur, nu. E platita ! E platita sa eludeze, sa minta si sa manipuleze. De ce ? Fiindca stie ca nu are concurenta.

Dupa ultimul sondaj, 82% din populatia Romaniei isi ia stirile de la televizor.

Ati auzit cumva vreun ziarist, analist sau vreo Pippidi care sa spuna ca a mai existat un precedent acum 5 ani in cazul alegerilor ? Nu. E o sfanta mare tacere si o agenda de ascundere a datelor recente ale istoriei , minciuna si manipulare cat cuprinde. Cui foloseste asta draga doamna Pippidi, ca vad ca vreti revolutie in strada ? Pe cine reprezentati cu adevarat si cine va plateste sa ne aburiti ?
Ca sa nu mai vorbim de Turcescu, care ar fi trebuit sa o puna pe aceasta revolutionara marca USL fata in fata cu adevarul. Dar vorba ceea…. televiziunea si ONG-ul te vrea prost !

Noroc ca s-a nascut NasulTV, care sa strice aceasta monstruoasa coalitie impotriva cetateanului turmentat de stiri mestecate gata.

Lucaman & Alexa

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

32 Comments on “Hoax-ul cu comasarea si revolutia Pippidi…”

 1. Adrian Says:

  Excelent maerial,
  Va felicit!

  Probabil ca planul coalitiei netransparente Tariceanu-opozitie de la acel moment miza serios pe rezultatele favorabile in privinta suspendarii presedintelui. Ca de obicei, au urmarit 2 obiective.
  Ce a iesit, stim toti.

  Din pacate D-na Pippidi nu e singura figura partizana care se ascunde sub umbrela societatii civile.

  Cred ca ar trebui facut un inventar al acestor “personalitati”, la fel de bine documentat.

  • alexa Says:

   Multumim ! Poate o sa facem inventarul despre care vorbesti. Cred ca ar fi interesant, asa ca iti multumim pentru idee. Daca Pippidi a venit cu revolutii in cap la emisiune, Turcescu ce-a pazit ?

 2. blue solar Says:

  Eu inteleg ca Tariceanu si penelistii au facut rau ca au amanat alegerile europarlamentare , ba chiar au facut o ilegalitate. Acum, eu cum pot vedea ceea ce au facut pedelistii lui Boc ? Au facut rau ? Au facut bine ? S-au folosit de un precedent ? Din textul de mai sus nu reiese daca e ok sau nu ceea ce au facut acum pedelistii. Reiese numai ca nu a fost ok ceea ce au facut penelistii. Putina lumina please. 🙂

  • Adrian Says:

   Textul trata dubla masura folosita de o doamna care sustine ca ca este impartiala…
   Eu asa inteleg

   • blue solar Says:

    Inteleg ce spune textul si inteleg si ce spune doamna Pipidi. Ce nu inteleg este daca pedelistii au facut bine amanand alegerile sau nu. Pt. ca e clar dincolo de orice indoiala ca penelistii au facut rau. De ce sa lasam sa apara astfel de dubii ? 🙂

    • Adrian Says:

     Tema este cu totul alta
     N-as vrea sa deviem de la subiect.

     Au fost oferite cateva indicii in articol
     Am sa ma refer la 2 aspecte
     – ilegalitatea demersului
     – imoralitatea demersului

     Pana in acest moment, este destul de clar ca in 2007, demersul coalitiei netransparente a fost si ilegal(vezi dovezi de mai sus) si imoral (in opinia mea)

     In 2011, demersul este legal. Despre moralitatea acestui demers, e mult de discutat si nu vreau sa ne purtam nepoliticos cand suntem vizita.

     • blue solar Says:

      Nu se poate. Daca a fost intr-un caz ilegal si imoral asa este si in celalalt caz. Asta daca masori cu aceeasi oca.

   • alexa Says:

    Exact Adrian! Multumesc.

  • alexa Says:

   Alin, pai ilegalitate au facut, asa cum ai vazut in text: OUG 9/2007, adoptata in luna februarie, care, la articolul 1, spune ca “se interzice suspendarea, incetarea, intreruperea sau impiedicarea, in orice mod, a organizarii si desfasurarii alegerilor ori a efectuarii oricaror operatiuni electorale”.
   Adica, tu dai o ordonanta, scrii ca interzici impiedicarea si apoi le amani ? Despre ce vorbim aici ? Plus ca imi aduc aminte ca la un moment dat PNL-ul dorea comasarea cu prezidentialele, care e mai grava ca orice. Temele false aruncate pe piata de USL sunt pentru oamenii care nu gandesc. Eu vorbeam despre implementarea de catre Pippidi a noii teme a USL, aia cu revolutia, tema despre care Luca a mai scris pe aici nu demult. Ar fi singura salvare pentru voi. Stiam ca o sa apari sa comentezi ! :))

   • blue solar Says:

    Am inteles ca penelistii au facut rau. Sunt de acord. Totusi nu inteleg daca pedelistii au facut bine. Ca sa ma dumiresc si eu cu ce oca masori. 🙂
    PS. Salut si pe aceasta cale aparitia Nasul Tv , care , sper , o sa fie un post echidistant.

    • alexa Says:

     Cu ce oca masor eu ? Cu ocaua lui Cuza ! 😛 Eu masor televiziunile, mai nou, daca nu ai inteles din articol. In rest, nu tot ce e legal e si moral. Nu ma mai baga in discutii despre PDL. Baga-ma in discutii de principii, asa cum vezi ca fac. E vorba despre informatie clara, jurnalism, jurnalisti si oameni care au confiscat societatea civila. Despre asta vreau eu sa vorbesc. Tu daca vrei despre partide ai destule bloguri care o fac. Se cheama deturnare de subiect si nu imi place asta.

     • blue solar Says:

      Nu e nicio deturnare. Tu ai zis ca atunci PNL a facut rau iar te-am intrebat daca acum PDL a facut bine ? Ce deturnare e asta ? E o simpla intrebare cu un raspuns la fel de simplu. A facut bine sau nu ? Da sau ba ? De ce nu te tine sa raspunzi clar si te ascunzi dupa degete ? 🙂

    • lucaman Says:

     Blue……daca atunci in 2007, penelistii au facut rau iar pedistilor le-a picat bine amanarea fiindca au castigat alegerile, alegeri pe care oricum le castigau, acum vad ca uslasii sunt ingrijorati pana la revolutie si nu au convingerea ca vor castiga in toamna tot atat cat ar fi castigat in primavara.Desi oficial ,cica USL-ului ii merge bine…:)

     Daca castiga electoral,cine castiga electoral, pe mine personal nu ma preocupa .Sa castige cine merita.Ma amuza insa, felul in care reactioneaza azi USL-ul si corul lor de asistati. In 2007 ,cand gasca Flituiceanu o comitea cu ajutorul PSD, cica era in interesul democratiei .Azi insa ,urla ca democratia e in pericol si vor revolutie…de aceea e bine sa reamintim aceste lucruri poporului care voteaza.Sunt convins ca te bucuri alaturi de noi si ca lupti pentru o informare corecta a electoratului.

     • blue solar Says:

      Nu m-am bucurat nici atunci si nu ma bucur nici acum. Si cei dinainte si cei de acum au foacut o actiune impotriva democratiei. E un precedent periculos care o sa dea altcuiva in viitor posibilitatea sa amane, tot atat de legal si democratic ca acum ,alegerile cu oricat – un an , doi ani sau mai mult. De fapt asta ma deranjeaza pe mine. In rest toate bune.

     • lucaman Says:

      Blue…………inteleg ca ai fi vrut sa iti alegi primarul la sfarsitul lui iunie si nu cu 4 luni mai tarziu in noiembrie.Mai inteleg ca ti-e frica ca pe viitor,ceilalti,adica USL daca va castiga,sa nu se foloseasca de acest precedent cu 4 luni si sa amane cu vreo 2-3-4-5 ani alegerile. Am ras fiindca mi-am dat seama de unde iti vin aceste temeri si vreau sa te linistesc ….nu il mai crede pe Vadim.

      Pe Antena 3, C.V. Tudor a reacţionat prompt (în seara de marţi, 3 ianuarie) – dumealui a „dezvăluit” (în stilul său inconfundabil, să-i zicem aşa) că Dl. Lăzăroiu ar fi discutat cu Băsescu (pe 2 ianuarie, la Predeal) despre amânarea alegerilor pentru 2013 sau 2014… Nici mai mult, nici mai puţin… În legătură cu anunţul ulterior al D-lui Lăzăroiu, despre eventuala alianţă PSD-PDL, C.V. Tudor a declarat că este doar o „momeală” pentru pesediştii care ar dori să acceseze cât mai repede banul public.

      Va doresc domnule Blue, ca atunci cand cititi acest blog ….sa cititi bineeeee!

 3. blue solar Says:

  @lucaman – Nu il urmaresc pe vadim si in general nu ma uit la televizor. Eu inteleg mai bine un precedent fiind si jurist . Deoarece inteleg altfel legile am si temeri. Nici chiar PDL nu o sa fie pe veci la putere si la un moment dat o sa vina altii care o sa dea peste acest precedent si o sa faca ce cred ei de cuviinta. Stiu ca acum nu va pasa dar mie imi pasa. O sa mai intalnim acest precedent si pe viitor. O zi buna.

  • lucaman Says:

   Precedentul, daca tot zici tu ca il intelegi mai bine ca jurist ,vezi ca il plasezi incorect in timp ……adica in 2011 in loc de anul 2007 guvernarea Tariceanu. Atunci s-a creat un precedent daca e sa intram in aceasta logica iar decizia lui Calin nu a creat deloc panica printre juristii neamului. Pe mine ma distreaza felul in care se comporta azi cei care in 2007 amanau. E un bun prilej de a rade…face sa le urmaresti declaratiile…

   Ma vad din nou nevoit sa iti alung teama si sa te informez ca astfel de lucruri se intampla si pe la altii….

   29 Decembrie 2011
   Alegerile generale din Grecia, menite sa inlocuiasca guvernul tehnocrat condus de prim-ministrul Lucas Papademos, au fost amanate pana in aprilie, au convenit partidele de guvernamint, desi data exacta ramane neclara. Guvernul actual are nevoie de inca doua luni pentru a concretiza planurile de austeritate cerute de creditori internationalI, scrie EuObserver.

   Cum spuneam…..pe acest blog gasiti mereu informatii corecte pe care ulterior viatza le confirma.Asa ca,va invit …sa cititi bineee!

 4. Adrian Says:

  Blue Solar,
  Daca sunteti jurist, dati-mi voie sa reformulez un pic (iar off-topic)
  Precedentul era deja creat in 2007 – faptul ca s-a folosit acest precedent(fapta dezonoranta) e discutabil.
  Totusi, bazandu-ma pe sinceritatea Dvs., nu puteti nega faptul ca exista o diferenta (va rog sa apreciati Dvs. cat de importanta e – pentru mine e majora, desi nu sunt jurist)
  In 2007, amanarea a fost a fost ilegala,
  Acum a intrunit forma de legalitate necesara.
  Suspiciunile de moralitate raman.
  Argumentatia mea are un singur scop : sa sesizati diferenta.

  Promit ca este ultimul off-topic(va rog sa ma sanctionati daca nu ma tin de cuvant).

  • lucaman Says:

   Ilegalitatea lui Tariceanu se pare ca nu ingrijoreaza un jurist onorabil.Legalitatea lui Boc in schimb ,este de o ilegalitate evidenta pentru acelasi jurist onorabil….de aici si incurcaturile voite ,ale unui comentator de blog ,cu simpatii si antipatii politice ascunse… fie el si jurist .

   • blue solar Says:

    Am mai spus ca nu am fost de acord nici cu hotararea lui Tariceanu si nici cu a lui Boc. Ambele sunt o atingere adusa democratiei pe termen lung.

    • lucaman Says:

     Blue…….din punctul de vedere al legalitatii,hotararea lui Tariceanu de a amana alegerile in 2007 a fost ilegala ,nefiind avizata de ministrul de interne si ministrul de justitie.

     Cea a lui Boc din 2011 este legala.

     Cat despre atingerea democratiei,puteti exagera in continuare dar nu veti obtine efectul dorit in randul opiniei publice…..repet….

     29 Decembrie 2011
     Alegerile generale din Grecia, menite sa inlocuiasca guvernul
     tehnocrat condus de prim-ministrul Lucas Papademos, au fost amanate pana in aprilie, au convenit partidele de guvernamint, desi data exacta ramane neclara. Guvernul actual are nevoie de inca doua luni pentru a concretiza planurile de austeritate cerute de creditori internationalI, scrie EuObserver.

     Cum spuneam…..pe acest blog gasiti mereu informatii corecte si analize pe care ulterior viatza le confirma.Asa ca,va invit …sa cititi bineee!

 5. alexa Says:

  @ Alin

  Raspunsul meu este acesta : nu consider ca comasarea unor alegeri, care au ambele loc in acelasi an electoral si se refera la primari si parlament afecteaza democratia. Nu are cum, atata timp cat sunt libera sa imi exprim votul. Cat despre hoaxul cu amanarea la nesfarsit, e un hoax si atat. Este doar o poveste spusa pentru campanie, nu o problema adevarata. Problema adevarata este neaplicarea de catre Parlament a rezultatului referendumului din 2009, despre care USL si admiratoarea sa Pippide tac malc, neconsiderand asta atac la democratie si nesocotirea dorintei cetatenilor exprimata zdrobitor majoritar.

  • Adrian Says:

   Re: referendum
   Un adevar dureros.
   E unul dintre putinele subiecte la care intreaga clasa politica e in consens cvasi-total.

   Ar merita acest subiect o mica “Piata a Universitatii” re-loaded, dar riscul de deturnare din partea vuvuzelelor e major.

   Si ca sa marchez on topic
   Urmarind traiectoria lui Turcescu in media, e foarte probabil sa parcheze si el, exact ca si Marius Tuca, evident, pe langa alta ograda.
   Mai devreme sau mai tarziu.

   • alexa Says:

    Adrian, consensul politic e totul. Uite, maine o sa punem un articol si despre chestiunea asta. Ar merita ca toata lumea sa iasa in strada sa ceara asta. Din pacate, nimeni nu mai iese pentru principii, ci la comanda politica.
    Turcescu este in barca potrivita acolo, te asigur. Cred ca nu ai citit articolul mai vechi intitulat Radu Moraru sau Nasul si-a gasit nasul, aparut pe acest blog anul trecut. Te lamureai.

    • Adrian Says:

     Am inca rezerve ca o miscare de strada ar putea sa nu fie utilizata tocmai de baietii cei rai. Ar fi pacat sa dorim ceva si sa iasa cu totul altceva. Trebuie multa atentie / pregatire minutioasa.
     Baietii experti in manipulare au acum prea multe resurse.
     Si au interesul sa isi dovedeasca utilitatea…

     Am citit articolul la care faci referire, prin decembrie 2010, sigur inainte de lansarea lui 10TV – cu sinceritate recunosc ca atunci nu am dat mai mult de 10-15% sanse scenariului tau.
     In mai 2011 am recitit articolul si am inteles ca mai am mult de invatat. Si eu si altii…

     Referitor la Robert Turcescu : cred ca profesorul nu va dori sa tina 2 conserve in ograda, ii este de ajuns una.
     Dar mai exista si alte ograzi (din fericire pentru Robert)

 6. mircea s. bozan Says:

  scuzati-mi explicatia neacademica dar doamna cu pricina de care se face vorbire, are fizionomioa patroanei de bordelinno, prefesoara de sexologie si numerologie, din 19 in 19… Este un fel de dalmatiana de rasa ar spune ea despre ea, sau de ras daca ne-am uita la aparitiile domniei sale publice pe la tembeliziunile “necenzurate”. Revenit de la Cercul polar, pot s-o alatur ciurdei de reni intrate in perioada boncanitului, cand asprimea gerului ii obliga sa-si propteasca aleasa in…”vazul tutulor”.

 7. theo- nona Says:

  MADAM MUNGIU, este cel mai urat reprezentant,
  al decäderii morale, a inbätranit urat, f. urat.
  a spus si multe prostii in sträinätate, o intrigantä.

  turcescu, uneori e teribil de bun, alte ori, face emisiuni
  la comandä, sunt clar la comandä. ce päcat.

 8. Simona Says:

  Multumim Alexa.
  Ca deobicei bine documenta si la obiect

 9. rodica Says:

  Si eu iti multumesc Alexa,
  mi-au placut ideiile tale de la inceput,fara sa stiu cine esti,
  si voi ramane mereu aceeasi admiratoare a ta si al tuturor acelora care gandesc ca tine.
  stii proverbul cu siguranta: ‘cine se aseamana ,se aduna’ 🙂
  Bafta multa in toate proiectele!


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: