USL-KGB si scenariul estonian cu Charles primadona

Ma uit pe B1 TV, la emisiunea lui Turcescu unde se discuta de zor despre articolul semnat de fratele securistului Hurezeanu, despre noul scenariu KGB al conspiratiei puterilor straine…ca da bine sa nu le numesti ca altfel dai de dracu…publicat in Ziua de Cluj ( organ secu )… si imi vine sa rad. Adunatura de uslasi si securisti in frunte cu SRS ( care are tupeul sa vorbeasca despre Coposu si Ratiu de se intorc bietii de ei in mormant), prezenti in platou, , chiar ca au impresia ca in Romania toata lumea este saraca cu duhul, asadar merge foarte bine o implementare kgb-ista care sa le povesteasca ca a lui Charles va fi imparatia tarii.

Acum ca am descris contextul, sa trecem la lucruri concrete….

1. Putini isi amintesc probabil ca in 1994, un partid monarhist din Estonia, de sorginte KGB-ista, ii trimitea Printului Edward al Regatului Unit al Marii Britanii si al saptelea pe lista succesorilor la tronul Angliei, o scrisoare in care il rugau sa devina Regele Estoniei. Aceasta propunere la care Printul a raspuns ca  “este o idee fermecatoare, dar putin probabila “, poate fi vazuta chiar pe site-ul British Royal Family

Among his other distinctions and titles, in 1994, Prince Edward received a proposition from Estonian leaders, to become the King of Estonia.

2. Ceea ce se intampla in 1994 in Estonia era ca statul devenise independent si nu avea inca statuata forma de guvernare, ceea ce nu se intampla in Romania, unde Constitutia, care a fost aprobată prin referendumul naţional din 18 – 19 octombrie 2003 spune la ARTICOLUL 152 – Limitele revizuirii

(1) Dispozitiile prezentei Constitutii privind caracterul national, independent, unitar si indivizibil al statului roman, forma republicana de guvernamant, integritatea teritoriului, independenta justitiei, pluralismul politic si limba oficiala nu pot forma obiectul revizuirii.

3. A mai fost o intamplare de acest gen in Mexic, unde arhiducele Maximilian de Austria (fratele  imparatului Franz Josef) este un bun exemplu : el a fost rugat sa devina imparat al Mexicului de catre unii aristocrati mexicani ( a la SOV, Felix, Patriciu, USL ), a acceptat sprijinit de politicienii conservatori sa devina imparat. La fata locului a aflat ca situatia reala a fost departe de ceea ce i-a fost descris, si ca o mare parte a populatiei sustinea fosta Republica. Apoi, politica liberala a lui Maximilian a vexat suporterii lui conservatori, si in mai putin de trei ani, Imperiul s-a incheiat iar Maximilian a fost executat.

4. Conceptul de regi straini deveni regi / regine ale altor natiuni a fost o practica comuna in cursul istoriei. Tot istoria a dovedit ca aceste lucruri se intampla, daca :
– casa regala este pe cale de disparitie ca in Romania, unde regele si descendentii sunt uslasi
– a existat o schimbare politica cum a fost in Finlanda
– si-a bagat KGB-ul coada….

5. Ca sa nu mai vorbim ca ultimul sondaj il da favorit pe Charles in detrimentul lui William. Daca este sa ne luam dupa sondaje…daca nu, ne dam seama ca datorita divortului de Diana si casatoriei cu o femeie divortata, adica Camilla, nu va putea fi never ever Rege, fiindca seful Bisericii Anglicane se supune unor reguli extrem de stricte. Ca atare, ce azvarle Anglia, preia Romania la indicatiile pretioase ale kgbistilor care fac legea in tara ?

There for a while there was some doubt about his succession when he married his second wife because she, even though she had a legal divorce, still had a living husband. Much like the Catholic Church, the Anglican Church does not recognize second marriages as long as one of the people involved has a living spouse and that first marriage has not been annulled. (Remember Henry VIII) Since as the monarch of England Charles would also be the head of the Anglican Church there was a considerable possibility that the Anglicans would refuse to recognize him as King and by a statute of English law they could block his coronation on moral grounds.

Pentru toti monarhistii de ocazie bramburiti de asaltul la baioneta al securistilor KGB, carora li se spala zilnic neuronul de catre televiziunile arondate, am un singur lucru de spus, despre DEZERTORI :

Dezertorii sunt o categorie oarecum dife­rită. Pentru a înţelege mai bine despre cine este vorba, voi recurge la un exemplu din istoria noastră. Pus să aleagă între a abjura şi a muri împreună cu fiii săi, Constantin Brâncoveanu a optat pentru cea de a doua variantă. Se uită prea des că, înainte de a impune un stil arhitectural, el a încercat să sugereze un stil uman. Din păcate, un stil cu unic reprezentant. El. Nici un alt diriguitor al destinelor româneşti nu a urmat această cale. Au abdicat, au emigrat, au demisionat pe întrecute, preferând în chipul cel mai evi­dent necinstea morţii si ruşinea sacrificiului de sine. (prof. Crisu Dascalu)

Si niste intrebari pertinente :

– are Romania bani sa tina in carca o monarhie ? Cati bani costa monarhia britanica ? Si in acest context, cat a costat masa de la Palatul CEC si cine a platit pentru ea ?

– ce putere are un rege de a reforma statul ? Asa cum a avut putere regele Mihai ?

– interesele cui le serveste un print strain ? Mihai ale cui interese le-a servit ?

Aveti grija ce va doriti, ca s-ar putea sa va doara….monarhia in Romania garanteaza republica parlamentara, visul oricarui mafiot.

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

8 Comments on “USL-KGB si scenariul estonian cu Charles primadona”

 1. Tucu Says:

  Alexa draga,
  Vad ca KGB ul s a specializat in Can Can TV.
  Probabil ca cineva le a trucat statisticile si a convins marele prieten de la rasarit ca toti rominii au inteligenta Biancai Dragusin iar cei mai intelifgenti seamana cu Robert Turcescu.
  Eu nu neg ca atunci cintd privesti in ochi o parte a guvernului Boc sau a parlamentarilor vezi vidul .
  Insa a confunda poporul roman cu gasca de idioti care se scalambaie la TV mi se pare cam mult.
  Eu inca sunt convins ca 50%+1 dintre rpomani sunt suficient de lucizi sa nu confunde telenovelele marca KGB cu realitatea.

 2. blue solar Says:

  Exagerari. Noi suntem republicani si ne place sa ne alegem singuri calaii. Chiar daca ne plac stralucirea si patina care emana de la cei cu sange albastru sunt sigur ca majoritatea romanilor nu pun botul la asa ceva.
  Cat despre republica parlamentara vs. republica prezidentiala cred ca acest aspect trebuie sa faca obiectul unui referendum. In mod sigur daca nu imi doresc un rege atunci nu imi doresc nici un tatuc.

  • lucaman Says:

   한국어 – 너 몇살

   傳統的中國 – 你多大了

   简体中国 – 你多大了

   한국어 – 당신은 잘

   简体中国 – 你发挥得很好

   傳統的中國 – 你發揮得很好

   中國傳統 - 謝謝

   한국어 – 감사

   簡體中國 – 謝謝


 3. […] USL-KGB și scenariul estonian cu Charles primadonă. Mă uit pe B1 TV, la emisiunea lui Turcescu unde se discută de zor despre articolul semnat de fratele securistului Hurezeanu, despre noul scenariu KGB al conspirației puterilor străine… că dă bine să nu le numești că altfel dai de dracu… publicat în Ziua de Cluj (organ secu’)… și îmi vine să râd. Adunătura de uslași și securiști în frunte cu SRS (care are tupeul să vorbească despre Coposu și Rațiu de se întorc bieții de ei în mormânt), chiar că au impresia că în România toată lumea este săracă cu duhul, așadar merge foarte bine o implementare kgb-istă care să le povestească ca a lui Charles va fi împărăția țării. […]


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: