George Bush: Interviul despre 11 septembrie

Pentru prima data de la atacurile din 11 septembrie 2011, George Bush vorbeste in fata camerelor de filmat despre ce a simtit, ce a gandit si ce a decis atunci.

Vodpod videos no longer available.

George Bush: Interviul despre 11 septembrie, posted with vodpod
Explore posts in the same categories: zona crepusculara

Tags: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 Comments on “George Bush: Interviul despre 11 septembrie”

 1. blue solar Says:

  Mai ca imi vine sa il cred. Dar am crescut si eu mult de atunci si , deci , nu il cred. Dar parea credibil pt. niste idioti ….Dap….de fapt nu il cred si ii zic de la obraz ca e un mincinos….dar e un mincinos de nota zece…nu ca cei de la noi….

  • Alexa Says:

   Nu are importanta ce crezi tu sau nu, ci americanii. Ei sunt mai putin inclinati sa interpreteze si sa faca scenarii impotriva propriului presedinte. Se vede treaba ca le lipsesc antenele si realitatile. 😀

   • blue solar Says:

    Doar stii si tu cum sunt americanii…niste copii mai mari dar naivi si care servesc propaganda cu cartofi prajiti si hot dog. Noi astia mai trecuti prin viata de la porile orientului suflam si in iaurt.

    • Alexa Says:

     Americanii au cultura comunitatii, a compasiunii, voluntariatului si activismului social adanc in sufletul lor. Noi, suflatorii in iaurt avem darul de a ne ucide unul altuia sufletul. Cine e mai castigat ? Noi care interpretam sau ei care iau lucrurile asa cum sunt si asa cum nu sunt ? Probabil ca atitudinea de capra cu coada pe sus si-a atins limita de nefunctionalitate in timp, dar deh…lactoza bat-o vina ! 🙂

 2. blue solarb Says:

  Daca ma intrebi ce tara prefer dintre cele doua o sa iti spun ca America , bineinnteles. Suntem la ani lumina de ei si pot doar spera ca intr-o zi o sa facem pasi spre civilizatia lor.

  • Alexa Says:

   Vezi ca ai scris blusolar(b) si ai intrat la moderare.
   Te cred ca ii preferi. Si eu ii prefer, pentru mentalitatea de invingatori si pentru respectul pe care si-l poarta unii altora. Si ii invidiez pentru comunitatile lor, sincer.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: