Golanii…..

Am furat titlul si cateva consideratii, de la George Toparceanu (din volumul cu acelasi nume), fiindca s-a potrivit celor ce urmeaza.

Ceea ce se intampla cand pui un articol de desfacut manipularea, nu numai pe acest blog, ci oriunde pe net, este ca asisti in moderarea comentariilor la zbuciumul unor “intetinuti” din beciurile USL, care si-au facut o adevarata cariera din josnicie.

Intretinutii acestia, cu un limbaj de cea mai joasa speta, alcatuiesc un fel de breasla aparte, certata cu morala, cu etica si limba romana si aproape cu toate legile de bun simt, care se aplica intr-o conversatie, fie ea chiar si pe net. Pentru acestia lumea e impartita in doua. Portocalii, sau portocacanii sau limbistii lui Basescu…ma scuzati ca transcriu exact sintagmele folosite in razboiul romano-roman declansat de USL, cel ce ne va cladi viitorul…lol si, EI, detinatorii adevarului absolut.

Cand am spus partid unic, n-am gresit cu nimic, din moment ce orice alta parere este nu numai blamata, ci devine de-a dreptul blasfemie, ca sa nu mai vorbim de dorinta acerba a uslasilor ca orice alt partid existent sa dispara, atata timp cat “cine nu e cu ei, e impotriva lor”. Nu suna cunoscut ?

Comentariile nefiresti pentru oamenii sanatosi la cap, iti lasa o impresie de tristete coplesitoare, cand vezi nu neaparat termenii triviali sau vulgari cu care sunt impanate, ci pur si simplu urati, denigratori pentru cei ce ii folosesc, prin expresiile pleibeiene care injosesc fraza,facand din orice posibil dialog doar o vespasiana, fara nimic nou in abordare si care oprite la moderare nu inseamna nicio paguba, ci dimpotriva, un castig pe termen lung impotriva stalcirii ideii de conversatie argumentata si la obiect.

De fapt, este si asta o strategie. Atata timp cat nu exista posibilitatea vreunui dialog, poti manipula mai bine, ii poti opri pe oameni sa se uneasca in idei si sa devina o comunitate, in care acestea sa devina functionale si sa poata fi transpuse in realitate. Este cunoscuta ca “dezbina ca sa stapanesti” si functioneaza perfect, atunci cand urmaresti interesul de a deveni formatorul unei singure opinii, pe care sa o indesi cu forta pe gatul tuturor.

Mai jos, aveti vreo doua mostre din spatele usilor inchise pentru astfel de specimene, cu cont si pe facebook :

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001047730602

Octavian Luca
facebook.com/profile.php?id=100001047730602 x
lucactvn@yahoo.com
92.82.119.31

postezi ce vrei pe cine vrei sau cum ti se –..— ? ma faci sa vars – mana-n mana cu primatul lazaroiu [ cu litera mic a] generatie degenrata de borfasi, curve drogati , ucigasi prin vocatie si nastere – generatori de haos , anarhie si retarzi – buni la nimic consumatori si prin nimic producatori – mars -am zis – Octavian Luca

Luca Octavian
–primatul– x
lucactvn@yahoo.com
92.82.119.31

privind figura acestui individ -sebastian lazaroiu [ cu litera mica ] cu fruntea-n gusta , privirea tampa , mandibula si incisivii proeminenti mersul leganat si deselat vorbirea grohaita – si agresiv primat – te intrebi ;- oare ii este frica cuiva sau la cineva de aceasta mizerie humanoida provenita din hasnaua numita “democratie originala ” in general si din “caseta” “prezidentiala” creatie a CELUI MAI ORDINAR , ABJECT SI CRIMINAL “presedinte ” SI SEF DE “CLAN ” TIGANESC NUMITUL INFRACTOR basescu traian [ CU LITERA MIC A] –?

Explore posts in the same categories: ferma animalelor

Tags: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

10 Comments on “Golanii…..”

 1. andrzej Says:

  Stalciti mutra maimutei maneliste care si-a batut joc de imnul national al Romaniei, pe Stadionul National, la un eveniment oficial si public Romania.
  Nici o mila pentru maimuta manelista . Daca mai exista romani cinstiti va provoc la o boicotrare totala ascarbei maneliste.
  Sa moara de foame si in mizerie!

  • alexa Says:

   Art. 236 Cod Penal

   Ofensa adusă unor însemne

   Orice manifestare prin care se exprimă dispreţ pentru însemnele României se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

   Manifestarea prin care se exprimă dispreţ pentru emblemele sau semnele de care se folosesc autorităţile se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă.

   Andrzej, dementa USL-ului si a adoratorilor sai a atins deja paranoia, ca sa legi imnul tarii de politica.

   • andrzej Says:

    Alexa , acesta este si indemnul de mai sus: trebuie stalciti!

    • Sfarma-Piatra Says:

     @ ANDRZEJ

     Nu mai fi asa indignat, n-are rost !!! Incearca un exercitiu mental intr-o camera slab luminata,acompaniat de muzica mistica indiana cintata la sitar, si niste luminari parfumate !
     Dar sa fi asezat in pozitia lotus,asa cum sta Buddha in templele indiene ! E foarte important acest amanunt !!! Ca altfel n-are efect terapeutic !!! Si ai sa vezi,dupa citeva ore cum ai sa privesti lumea cu alti ochi,plini de iubire si intelegere pentru semenii tai ! Lumea o sa-ti apara ca un rai plin de bucurie si lucruri frumoase ! Vei fi coplesit de gindurile bune si nobile, iar compasiunea va fi calauza vietii tale !!!
     Eu cred ca vei reusi ! N-am nici o indoiala ! Esti predestinat pentru aceasta experienta unica si initiatica, nu multi au privilegiul asta !!!

 2. lucaman Says:

  Sfarma….frumoasa descrierea ta….se vede ca ai avut parte de un joint meserias…..

 3. blue solar Says:

  Nu cred ca aceste comentarii ale unui dezaxat constituie vreo dovada in ceea ce sustii. Pe de alta parte e adevarat ca dialogul a avut mult de suferit in epoca Basescu. Tu spui ca USL e de vina iar eu arat catre putere si Basescu. Se poate sa ne inselam amadoi si poate ca asta este de fapt o stare in societatea romaneasca la care si-a adus contributia atat puterea si opozitia cat si societatea civila virtual inexistenta.
  In ceea ce il priveste pe Lazaroiu eu cred ca omul are vreo treaba cu ministerul pe care formal il conduce tot asa cum nici Igas nu are vreo treaba cu administratia si internele sau Ialomitianu cu finantele. Igas si Ialomitianu sunt niste oameni care pur si simplu nu au competente de niciun fel pe acolo iar Lazaroiu nici atat. Lazaroiu are o treaba cu Alba ca Zapada si noua constructie politica pe care, se pare ca, o sa o vedem in curand si de la tribuna unui minister e mult mai vizibil. In rest nu imi explic cum asemenea oameni conduc asemenea ministere cu care nu au nici in clin si nici in maneca.

  • lucaman Says:

   Lazaroiu era problema, este? Cam ii stiu de frica alde Ponta si Crin ….
   Nu cumva e vorba despre educatia primita de la parinti ? In fond ,fiecare se exprima dupa cum a fost crescut……..chiar si daca e doar un marunt postac , umil purtator de mesaje electorale.

 4. blue solar Says:

  Da mai. De Lazaroiu ma tem eu – umil postac si purtator de mesaje electorale. Nu ai inteles nimic din nimic. Sau poate ca ai inteles totul. Oricum ar fi fost eu nu o sa mai marsez pe idiotenii din astea. Bafta in continuare….


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: