Stiri din Norvegia….

Despre macelul din Oslo si Utoya am aflat in mod direct, cand doi dintre baietii mei m-au sunat sa ma anunte, banuind ca sunt extrem de ingrijorata stiindu-i acolo. Norvegia nu este la primul atentat, dar niciunul nu a lasat in urma 91 de morti, asa cum anunta un bilant  TV2.

Utoya, acolo unde au fost cele mai multe victime, este un loc al tineretului, al familiilor tinere, o zona boema in sensul a ceea ce a reprezentat Vama Veche pentru tineretul roman.

Nu stiu daca este terorism islamic la mijloc, dar cert este ca in Oslo, peste 60% din populatie este de origine araba, asimilata prin casatorie cu femeile norvegiene.

La aceasta ora, este in plina desfasurare o conferinta de presa referitoare la atac.

Explore posts in the same categories: ferma animalelor

Tags: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 Comments on “Stiri din Norvegia….”

  1. theo Says:

    islamizarea si acapararea indirectä ,a diferitelor teritorii?

  2. miha Says:

    te cuceresc cu acordul tau …pare a fi ultima metoda lunga si cu tinta a schimbarilor viitoare in ce priveste modificarile culturale, religioase, valoriale si de identitate ale lumii intregi. Daca inainte era stramutatul cu forta si prin crima cu intentia de a distruge o tara, o identitate, destine etc., cu scopul de a controla, acum este doar prin vanzare-cumparare. Europenii din est, incepand cu caderea zidului, au intampinat mari greutati pt a se misca chiar in sanul Europei, desi mari diferente culturale nu existau, in schimb arabii cu banii lor din petrol cumparau tot in Europa si nu numai. Miscarile din Egipt, Tunisia, Libia nu au adus deloc claritate, pace si schimbari pozitive (desi eram manipulati ca pt asta ar fi “zgandarelile” astea) ci o si mai mare confuzie si o miscare de mase mari, enorme de oameni care nu-si mai gasesc linistea, patria, identitatea, radacinile (a se vedea toate taberele de refugiati aparute in utimul an). Sa ataci Afganistanul, trimitand trupe si in schimb sa accepti emigratia din tarile respective, ce sens poate avea? Nicaieri unde s-a intervenit militar in ultimii 20 de ani (chiar si inainte) nu a dus decat la o distugere si mai mare a acelor popoare si in urma retragerii fortelor armate ramane un haos de neimaginat. Se iau resursele doar sau se urmareste si altceva? Se iau doar resursele si la consecinte nu se gandeste nimeni? In fine, sub ochii nostri, zi de zi, se scrie istoria…iar tipul din Norvegia este una din acele consecinte la care nu se gandea nimeni si nici nu se gandeste serios.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: