O bucatica salbatica din Africa de Sud…

….si poate invatam sa ne exploatam resursele turistice dintr-o alta perspectiva.

Makanyane ( cainele salbatic ) Safari Lodge

Elefanti, leoparzi, lei, un peisaj salbatic aflat in prim plan, interioare afrochic pline de caldura sahariana, imagini, sunete si spa…..

Morukuru Family

O oaza de stil si confort socant de frumoasa, natura neimblanzita, exterior colonial, 350 de soiuri de pasari si pesti, conexiune cu natura, safari si serenadele animalelor salbatice….


Madikwe Hills Private Game Lodge

O combinatie inegalabila de eleganta si aventura in inima  savanei….

Mateya Safari Lodge

Luxul in simplitate….

Oare ce ne lipseste sa facem din turismul romanesc o arta ? Peisajele ? Materialele de constructie ? Sau….. respectul fata de natura, oameni si ospitalitate ? Hmmm……

Explore posts in the same categories: inspiratie

Tags: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

9 Comments on “O bucatica salbatica din Africa de Sud…”

 1. alin Says:

  Avem cam tot ce ne trebuie : peisaje , oameni ospitalieri , natura virgina , … Ma gandesc ca nu avem determinare destula si nici un ajutor concret din partea statului. Desigur in UE si o infrastructura decenta ar fi de ajutor.

  • alexa Says:

   Adica, statul sa ne dea noua investitorilor romani, acum si in vecii vecilor ? 😀
   Aia din savana n-au deloc infrastructura…au jeep-uri ! In concluzie…romanul are scuze pentru tot ce misca. Nasol !

 2. alin Says:

  Ha…ha…ha… Dap…corect. Doar nu degeaba spunea cineva ca turistii vin cu avionul. Ghici ce ? Nu mai vin. Nu ne trebuie gipuri si elicoptere ci niste aeroporturi decente si niste autostrazi macar la nivel unguresc ca doar stim cu totii ca nu o sa le avem in vecii vecilor ca cele din Germania.

  • alexa Says:

   Aeroporturi avem slava Domnului ! Poate nu stii tu ca exista ! 😀 Autostrazi nu ne trebuie pentru turism spa, cum nu sunt nici in Zanzibar, Kenya, Sahara, Africa de Sud sau Machu Pichu. Iaca turism, daca ai sange in instalatie. Autostrazile sunt pentru puturosi, nu pentru oamenii cu idei si dornici de a face ceva. Si apropo, de ce nu a facut Tariceanu autostrazi in plin boom economic, stii cumva ? 😀

   • alin Says:

    Avem niste aeroporturi de tot rasul. Da … dar macar avem vreo cateva pe care le numim chiar “internationale”. Problema ca odata debarcat pe aeroport esti complet blocat. Nu exista nicio infrastructura de turism , birouri de informatii ,de rezervari,..,.nada. Problema e ca turistii din vest sunt cam lenesi din punctul asta de vedere. Sunt cam obisnuiti cu civilizatia. Eu o sa fac de la inceput o promovare la chestia pe care o fac ca o sa fie turism extrem , fara drumuri si fara mare lucru din chestiile cu care sunt ei obisnuiti. Asa trebuia sa faca di tipa cu frunza si macar stiau oamenii la ce sa se astepte.

 3. miha Says:

  Superb! Ce ne lipseste noua? cam nimic, avem de toate…sau poate tocmai d’aia…

  • alin Says:

   Avem de toate doar ca ne lipseste orice infrastructura. Iar aia pe care o avem e administrata de ageamii in ale turismului.

 4. silvia Says:

  :D:D:D:D:D:D:D:Dfrumos


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: