De la reeducarea Pitesti, la reeducarea prin teatru….

Astazi, pe Bd. Magheru, la ora cand lumea pleaca de la serviciu, un sandwich promotional impins de cativa tineri a trecut pe langa mine si mi-a atras atentia…. Era promo-ul unei noi piese de teatru, pusa in scena de partidul unic USL si numita…cum altfel…Chiorul, blonda si piticul…..marea obsesie si marea neimplinire a pucistilor modei fsbiste, dornica de a accede la putere folosindu-se de usa din dos a istoriei.

Compania de teatru care pune in scena aceasta piesa se cheama Odiseu si isi desfasoara activitatea sub patronajul Universitatii Populare Dalles, un fel de camin cultural de an 2011, reinviat din adormirea istorica a comunismului cooperatist, chestiune care poate fi citita chiar pe site-ul acestora.

Am fost curioasa sa vad cui apartine aceasta companie de teatru si cine o sponsorizeaza sa reeduce populatia ca in anii ’50…. prin “cultura”….dar n-am avut noroc. In afara de un afis si un cont pe facebook si cativa speriati care ii sunt prieteni, nimic nu transpare din noua gaselnita USL de inspiratie iliesciana, in afara bineinteles de adancul penibil in care aceasta gasca de partide se complace zilnic sub ochii nostri. Daca s-a vrut un fel de scheci a la Constantin Tanase aceasta campanie ascunsa sub o masca extrem de transparenta, nu s-a reusit altceva decat o mare compasiune pentru niste adunaturi, care nu pot gandi nimic serios si in perspectiva, in afara de moartea caprei vecinului si manipularea populatiei prin metoda deja patentata de KGB. Jenant !

Ca sa nu mai vorbim de ofensa adusa autoritatii statului si de care nimeni se pare ca nu este deranjat….nici macar justitia care ar trebui sa se autosesizeze.

De la reeducarea Pitesti la reeducarea USL-asa n-a fost decat un pas. Unul mic pentru omenire, dar MARE pentru doborarea democratiei si a bunului simt in Romania.

Asa stie USL sa castige…prin prostia lor insasi….

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

16 Comments on “De la reeducarea Pitesti, la reeducarea prin teatru….”

 1. tucu Says:

  Alexa,
  Nu ai avut curiozitatea sa afli autorul piesei sau spectacolului?
  Vad ca protagonistii sunt membri ai celebrei formatiuni Vacanta Mare.
  Asculta ma pe mine, spectacolul nu este inspirat de KGB ci de elita intelectuala a birtului din Tartasesti Gara.
  Din nefericire penru noi pe cale de a deveni majoriitara.

  • alexa Says:

   Nu scria autorul, dar nu e greu de banuit. Cine naiba e vacanta mare ? Glume de autobaza, deh ! Nu stiu ce devine sau nu majoritar, dar stiu ce spunea un KGB-ist acum vreo 2 ani despre cum pui in cap o natiune. E fix ceea ce se intampla.

 2. Sfarma -Piatra Says:

  Care ofensa ? George Bush a fost numit direct, in fata la o emisiune TV,idiot! El fiind in studio !!!
  Si nu era deloc afectat de ce-i zisese realizatorul de talk-show.

  • alexa Says:

   E omniprezent. Bine ca nu aduce aici vocabularul de vespasiana de pe site-urile jurnalelor unde combate. Tot e ceva….

   • Sfarma -Piatra Says:

    Alexa,stai linistita,aici n-am sa injur niciodata! Doar la EvZ,acolo da, n-am nici o limita !
    La EvZ e ca un fel de peluza de stadion,pe cind aici pe acest blog este asa ca un salon de ceai englezesc! 🙂

  • Sfarma -Piatra Says:

   Da!So what???

 3. Elena Says:

  Ar fi bine sa vedem mai intii spectacolul si dupa aceea sa comentam! Din cite am aflat nu are nici o legatura cu vacanta mare, pe mine mau facut curioasa grasi aia inbracati in doctori, eu ma duc sa vad spectacolul.

  • alexa Says:

   Ce rost are ? Dupa citirea comentariului tau plin de greseli gramaticale este ca si cum l-am fi vazut !

 4. alin Says:

  Asta nu e nimic. Desi e oarecum de un comic echivalent cu Vacanta Mare . Eu am auzit copiii de gradinita recitand cum ca :”Chiorul si Piticul i-au luat pensia lui bunicu`.” Unde aud astfel de chestii ? In familie ? Pe strada ? Chiar la gradinita ? Ce fel de tara o sa devenim daca invatam copiii inca de la gradinita ca presedintele tarii e Chiorul iar premierul e Piticul si ca ambii au furat pensia bunicului ? Nu o sa ne compromitem si viitoarele generatii ? Vai de capul nostru.

  • alexa Says:

   Cui ar trebui sa ii pese cu adevarat de viitoarele generatii, daca nu noua ? Cu astfel de “realitati”, fiecare isi creaza pe a sa proprie, insa nu baga deloc de seama ca e falsa. Imi imaginez o lume care sa isi inceapa viitorul azi. Si asta sta la indemana fiecaruia. Nu costa, nu doare si nu ingrasa.

 5. alin Says:

  Chiar ? Eu stiam ca tot ce e bun ingrasa.

 6. ucseer Says:

  Dupa unii, daca daca lui Bush i s-a spus idiot, nu este nici-o problema ca la noi lansam o dejectie, intr-o cladire numita teatru, prin care lasam copiilor mostenire lipsa de tinuta, de respect, de demnitate. De fapt, ce lasam viitorului? Ce am semanat in tara de aproape 70 de ani. va aduceti aminte ca din latrinele comuniste , in anii 90-91 s-au lansat cateva maxime precum “Nu a mancat salam cu soia sau papion”. Putin mai tarziu a fost lansata maxima “Tapul”. Cititi continutul si analizati efectul pe termen lung si veti intelege ca aceeasi sau progeniturile lor au grija sa degradeze pana la dezastru perceptia si construirea unei societati sanatoase, civilizate si demne. Nici nu va imaginati ce distrugem pentru nu stiu cata vreme!


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: