Un rege mincinos ne mai lipsea !

“Majestatea sa a luat această decizie acum, pentru că se împlinesc 90 de ani de la prima decizie în acest sens a regelui Ferdinand şi astăzi pentru că este 10 mai şi este ziua istorică a monarhiei. Sunt efecte pur formale. Adică, familia regală a României nu va mai putea să se numească familia de Hohenzollern. Altfel spus, este incorect să spunem că este familia de Hohenzollern. Alt efect nu există, pentru că membrii familiei regale deja nu mai foloseau titlul de Hohenzollern” – a explicat avocatul Casei Regale, Ioan Luca Vlad, informează stirileprotv.ro.

MS Regele Mihai este un MINCINOS, un gainar ca orice alt politician roman, care isi bate joc de inteligenta noastra si care ELUDEAZA adevarata cauza a ruperii legaturilor cu Casa Regala de Hohenzollern.

Iata ADEVARUL gol, golut :

Constituția Romaniei din 1923

SECTIUNEA I

Despre Rege

Art. 77 Puterile constitutionale ale Regelui sunt ereditare in linie coboritoare directa si legitima a Maiestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu exclusiunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor. Coboritorii Maiestatii Sale vor fi crescuti in religiunea ortodoxa a Rasaritului.

Art. 78 In lipsa de coboritori in linie barbateasca ai Maiestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, succesiunea Tronului se va cuveni celui mai in varsta dintre fratii sai sau coboritorilor acestora, dupa regulele statornicite in Art. precedent. Daca nici unul dintre fratii sau coboritorii lor nu s’ar mai gasi in vieata sau ar declara mai dinainte ca nu primesc Tronul, atunci Regele va putea indica succesorul sau dintr’o dinastie suverana din Europa cu Primirea Reprezentatiunii nationale, data in forma prescrisa de

Art. 79. Daca nici una, nici alta nu va avea loc, Tronul este vacant.

Acum nu ma mai mira invitatiile la nunta facute lui Ilici, Patriciu, Tariceanu, Constantinescu si prietenia cu Antenescu. Mincinosii la mincinosi trag !

Rusine ! Mi-e scarba !

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

14 Comments on “Un rege mincinos ne mai lipsea !”

 1. eugeni Says:

  si Voiculescu?

 2. freddye Says:

  Printesa ,te salut

  Repet ce-am spus si prin alte ograzi :

  – Pe moneda aurita numita Casa Regala ,pe o parte scrie OPULENTA iar pe cealalta DECADENTA..Moneda are si subdiviziuni ,dintre care ,pe una scrie DISPARITIE…Toate sunt in trenul regal cu care-a fugit conu “MISU.. care ,in istorie ,nu a fost decat un mic pishu ” ,fara bolta si presiune…
  -Cineva spunea ca ,prin fuga cu trenul regal ,Misha ar fi intrat in istorie..eu tocmai zic ca a iesit.Definitiv.So ,Giuseppe e morto,definitivo..

  Caliopi ,aka Freddye

 3. ceaikovski Says:

  Prin deductie logica, abdica a doua oara?
  Lasarea tronului vacantat lasa posibilitatea modificarii constitutiei in sensul unei monarhii, si apoi cautarea unui posibil oupant al acestuia?
  Lamuriti-ma, ca nu mai inteleg nimic…
  Poate ne vor nemtii, prin Dieter ala, de ce nu-i lasam? Decat jidanii… si soveticii…

 4. ribelalu` Says:

  eu cred ca totul se reduce la “interesele de bussines” ale familiei Majestatii Sale Mihai I.
  Conform Constitutiei din 1923 niciunul dintre descendentii Regelui nu are dreptul la conducerea Casei Regale. Iar daca un print de Hohenzollern revendica aceasta conducere, atunci si domeniile regale ar trebui sa treaca in administrarea acestuia. In felul asta familia Regelui ar ramane doar cu titlurile. Este doar o supozitie…dar cine stie..

 5. ceaikovski Says:

  PS: mie mi se pare ca le e teama rau de revenirea monarhiei in Romania… he he he

 6. G.T. Says:

  Observ că lumea chiar are energie să dezbată un asemenea subiect. Cui îi mai pasă dacă Mihai e de nu ştiu ce sau e numai de România? El oricum din ce ştiu… a stat mai mult prin altă parte şi a venit aici ca să i se pupe mâna regală din când în când… cui îi pasă de chestiile astea. Avem şi alte treburi mai importante pe ordinea de zi…

 7. theo Says:

  dece crede-tzi cä refuzä mihai ADN-UL??

  S-AR DOVEDII; CÄ ESTE UN MINCINOS ORDINAR:

  SI-A TRÄDAT SOTZIA; COPILUL;PATRIA:

  INSCENAREA CU RENUNTZAREA LA TITLURI,

  este o misculatzie, o escrocherie.

  dece nu renuntzä si la averi, dece nu le lasä romanilor.nu le-a fäcut el
  campania, cu escroci,consilieri mincinosi,
  televiziuni, este o scarbosenie ieftinä.

 8. ceaikovski Says:

  Draga Theo, chiar daca face testul ADN si se dovedeste ca Dieter ala e fi-su, e degeaba. Atata timp cat casa de Hopantzol nu-l recunoaste ca facand parte din familie si mai rau spune ca e un copil dintr-o casatorie morganatica (http://ro.wikipedia.org/wiki/C%C4%83s%C4%83torie_morganatic%C4%83) poateb sa faca si clabuci la gura…
  Uite: “”Revenind la Carol al II-ea acesta a avut trei căsătorii. Prima, în 1918 la Odessa, cu Ioana (Zizi) Lambrino, căsătorie nerecunoscută de Casa regală, cu care l-a avut pe Carol Mircea născut în 1920. Carol Mircea a avut la rîndul lui trei căsătorii, prima cu Helene Henriette Nagavitzine cu care a avut un copil, pe Prinţul Paul, iar a adoua cu Jeanne Williams din care a rezultat copilul Alexandre, iar a treia căsătorie cu Antonia Colville. Carol al II-lea s-a căsătorit apoi cu Elena, prinţesa a Greciei (1896-1982) în 1921, din care a rezultat un băiat, Mihai I care a devenit rege al României. Mihai I s-a căsătorit cu Ana, prinţesă de Bourbon-Parma cu care a avut cinci copii, Margareta, Elena, Irina, Sofia şi Maria. Carol al II-lea a mai avut o căsătorie, cu Elena (Magda) Lupescu, în 1947.””

  Mi-e teama ca cine a mai ramas din famelia Hopantzol a impus “ruperea” de ei… hi hi hi

  • ceaikovski Says:

   Iar sulica Paul ala de se da descendent regal, mai intai ar trebui sa invete sa se poarte “regal” cu vecinii si sa omita a face SCANDAL de se aude la 3 strazi departare… Sa nu mai balacare oamenii, sa nu-si mai lase alarma sensibila la pasarile cerului si sa se care de acasa sa sune alarma 12 ore neintrerupt, sa bage in spital un cartier intreg: dinKogalniceanu. E un cretin, un imbecil plin de ifose, un golan.

 9. ceaikovski Says:

  Si iata si de ce cred eu ca s-au suparat Hopantzolii:
  “”Pe data de 10 iunie 1948, la scurtă vreme după abdicarea la care a fost silit de guvernul marionetă instaurat de sovietici, Regele Mihai se căsătorea la Atena [6] cu Prințesa Ana de Bourbon-Parma. Ei au avut cinci copii, toate fete, un fapt care le descalifica de la succesiunea la tronul României, potrivit Constituției de la 29 martie 1923.

  Luând în considerare acest aspect, ca și aparenta lipsă de interes la succesiunea dinastică a restului familiei de Hohenzollern-Sigmaringen [13], pe data de 30 decembrie 2007, într-o ceremonie privată [14], Regele Mihai a promulgat noul Statut al Casei Regale [13], în care se arată: „Coroana României va trece de la Șeful Casei Regale la primul născut bărbat, și, în lipsa unui bărbat, la prima născută femeie.“ (Anexa I.C). Normele Fundamentale consfințesc astfel ordinea de succesiune cunoscută în dreptul constituțional monarhic drept succesiunea după principiul preferinței pentru primogenitura de sex masculin. Ea constă în încoronarea unei femei atunci cănd nu are nici un frate în viață și când frații morți nu au nici un moștenitor legitim. Ea este în vigoare în Spania, Regatul Unit, Monaco și Tailanda, și a fost în vigoare în Portugalia. Formularea ei în Constituția spaniolă [15] în vigoare este următoarea:

  „ Coroana Spaniei va fi moștenită de urmașii lui Juan Carlos de Bourbon, moștenitorul legitim al dinastiei istorice. Ordinea de succesiune la tron va fi cea obișnuită: cei mai apropiați vor avea prioritate față de cei mai îndepărtați; în cadrul aceluiași grad de rudenie, bărbații vor avea prioritate față de femei; iar în cadrul aceluiași sex, cei mai în vârstă vor avea prioritate față de cei mai tineri. ”
  —Constituția spaniolă, Art. 157.1″”
  linkul: http://ro.wikipedia.org/wiki/Linia_de_succesiune_la_tronul_din_Rom%C3%A2nia

 10. theo Says:

  nu e vorba numai de mostenire.

  mihai nu are onoare, este un lasi.

  chiar dacä este manipulat, atata bun simtz, putea avea.

  cunosc f. bine protocoalele.

  nu fam . din germania, nu era supäratä

  de fete s-au alte ….

  tot comportamentul lui mihai, a fost sub orce criticä.

  a predominat, interesul personal, aliantza cu rusii, care au perjolit romania si au
  jumulit-o zeci de ani.
  ce a fäcut mihai, este sub deminitatea unui rege.

  scuzele lui sunt ieftine, ca si renuntzarea la titluri. este o inscenare de proastä calitate.

  sunt cu totul, alte dedesupturi.

  • ceaikovski Says:

   Dedesubturile: liberalii vor sa puna regina pe Margareta, in schimbul unor intelegeri ale lui MS cu unii…
   Iar PuALICA printul “al Romaniei” mananca rahat cu polonicul; el este fiu dintr-o casatorie morganatica, deci nu poate mosteni nimic, nici macar cuiele de la tron 🙂 🙂 🙂

 11. theo Says:

  acum s-au adus dovezi la nasu, ce mincinos

  si ce inscenare kgb-istä a fäcut mihai cu securistii lui.


 12. Si-a renegat propria familie, pe de o parte.
  Pe de alta parte, si-au pierdut tara lor, Principatul de Hohenzollern si acum vor sa ia Romania.
  Nu le-a ajuns 81 de ani.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: