Apel catre Traian Basescu !

Domnule Presedinte,

Ca cetatean al acestei tari si urmas al unei martire a Revolutiei, fara certificat de revolutionar, fiindca nu am vrut sa fac din moartea mamei o afacere, va rog sa cereti revizuirea cazului Trosca.

Va reamintesc  campania de calomniere, care s-a permanentizat practic in oficioasele FSN dupa marea manifestatie de la Bucuresti din 28 ianuarie 1990 si, mai grav, ca atacurile au fost reluate pe posturile publice de televiziune si radio, fara sa se permita dreptul la replica, pentru restabilirea adevarului. Adica, ceea ce se intampla si astazi, la 21 de ani de la Revolutie.

Cazul Trosca trebuie clarificat complet si fara echivoc, pentru ca nu a aparut pur si simplu pe firmament si sub nasul Dvs. prezidential,  intamplator, ci pentru ca maine, procesul securistului Felix este pe rol la ICCJ si fiindca trebuia sa semnati un act, care sa ii dea motive lui Dan Voiculescu sa faca un circ de nedescris in oficina mediatica pe care o conduce.

Observ de ceva timp o aplecare mediatica si pe retelele sociale  de spalare a securistilor si o incercare de a implementa ideea de securitate  buna si rea…vorbim de cea dinainte de ’89.

Domnule Presedinte, securitatea a fost una singura, insa  in 2008,  cand CNSAS dadea verdict de politie politica lui Trosca, pe vremea lui Tariceanu, se intampla ca Mircea Dinescu sa scrie despre un primar care era concurent cu Iohannis, urmatoarele :

Prezentarea cazului: Conform dosarului 1847/2/2009, C.N.S.A.S., prin adresa nr. RCG966/25 februarie 2009, a depus la Curtea de Apel Bucureşti-Secţia contencios administrativ şi fiscal, Acţiunea în constatare, „rugând-o ca, prin hotărârea pe care o veţi pronunţa, ca urmare a motivelor mai jos prezentate, să constataţi existenţa calităţii de colaborator al Securităţii în ceea ce îl priveşte pe d-l MARINESCU Marius-Albin, născut la (…) etc. Motivele acţiunii sunt următoarele: În fapt, domnul MARINESCU Marius-Albin este candidat la funcţia de Primar al municipiului Sibiu. Conform prevederilor art. 3 lit. g) coroborat cu art. 5 alin. 1 teza II din O.U.G. nr. 24/2008 (…), C.N.S.A.S. verifică din oficiu, sub aspectul stabilirii calităţii de lucrător a Securităţii, persoanele care au candidat în demnităţile sau funcţiile prevăzute la art. 3 lit. b)-h)”… etc. (s.n. – V.I.Z.). Şi, pe trei pagini, continuă polologhia cu articolele de lege care le convin, şi enumeră probele în cauză (cf. facsimilele 1-2). Acţiunea C.N.S.A.S. este semnată de Mircea Dinescu şi de directorul Direcţiei Juridice, Francesco-Alexandru POPESCU”.

Eu nu stiu daca Trosca a fost sau nu turnator, insa vreau sa stiu ADEVARUL !

Domnule Presedinte,

Ce cauta George Costin, securistul de la IMGB la SSPR ? Daca unul care a iesit cu batele in strada face curatenie la revolutionari, inseamna ca toti tortionarii din ’89 sunt din nou la putere, ca vorba aceea…vom fi mai mult decat am fost.

Eu, Domnule Presedinte, vreau adevarul !

Alexandra Ionescu

 

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

15 Comments on “Apel catre Traian Basescu !”

 1. Gabi Parascovici Says:

  Buna dimineata d-na Alexa.
  Ca de obicei pertinenta celor scrise ma fac sa fiu alaturi de demersul dvs. Imi pun o singura intrebare – daca totusi presedintele Traian Basescu este in posesia unor documente care dovedeste ca dl. Trosca a facut politie politica? Este adevarat, ca de multe ori judecam cu inima, ceea ce nu este rau, dar cred ca acum este vorba de o situatie prea serioasa. Poate vom primi un raspuns.

  • alexa Says:

   Buna dimineata si scuze ca raspund tarziu. Nu stiu, astept sa aflu ADEVARUL asa cum spuneam. E atata ceata despre revolutie, incat astept sa se risipeasca intr-o zi.

 2. ceaikovski Says:

  Buna ziua tuturor,
  Buna ziua Alexa!

  Cum sa fie turnator, cand ERA USLAS?
  Cum sa faca politie politica, cand meseria lui era de SRI-st?
  Un turnator, indruga verzi si uscate despre semenii lui DAR NU LUCREAZA LA SRI.

  Trosca avea o meserie si o functie intr-un loc unde FISA POSTULUI era sa urmareasca informativ pe cei cu apartenenta KGB.
  Felix avea aceeasi meserie? “Meseria” lui Felix era sa TOARNE!

  • alexa Says:

   Buna Pic ! Scuze ca raspund tarziu.
   Stiu ce spui, insa vezi ce se intampla. E pur si simplu jegoasa justitia romana, care il apara pe Felix, asa ca poate face orice. Suntem la mana ei.

 3. ceaikovski Says:

  Daca este nevoie de sacrificarea lui Trosca pt acuzarea lui Voiculescu, nu stiu… cred ca sunt de acord…

  Daca Voiculescu a fost securist si nu doar turnator.

 4. lucaman Says:

  Ar fi trist ca bietul Trosca sa fie din nou executat.Nu cred ca are neaparat legatura cu Felix in schimb are legatura cu Iliescu.

  Un Trosca erou, ar fi aratat clar ca in 89 acesta a fost executat de spionul kgb-ist Militaru in cadrul loviturii de stat .Ori Iliescu vrea sa credem ca a fost revolutie si ca Trosca a fost terorist.Doar nu va imaginati ca Iliescu si-ar trada stapanii de la Moscova.Dinescu e si el kgb-ist asa ca nu a facut decat sa execute un ordin….ingropati dezvaluirile lui Cartianu,nu trebuie sa se afle ca in 89 in Romania a fost o lovitura de stat si ca teroristii erau de fapt niste rusi kgb-isti mascati in turisti…

 5. Freddye Says:

  Va salut dragilor.

  Sunt Caliopi ,aka Freddye,ca sa fie clar ,din prima..
  @ ALEXA ,
  In pofida ceea ce ne desparte ,nu pot decat sa salut demersul tau..Sper sa fie finalizat si printr-o petitie online..TROSCA nu a fost informator,dar ,a lucrat cu informatii,le-a valorificat asa cum trebuia. Stiu bine ce vorbesc..USLA nu a facut politie politica..a avut insa structuri de informatii ,ca doar nu umblau cu robotii ca americanii prin taigaua afgana lol 😆 Scopul lor era desconspirarea agentilor KGB si GRU din tara.Machiavelli era uslas in privinta asta..

  @ LUCAMAN
  Salut batrane ,uite ca a trebuit ca.a doua executare a lui TROSCA sa ne puna pe aceeasi frecventa..probabil ,vor mai urma si alte gafe prezidentiale ca sa concluzionam ca,de fapt ,ne-am urat d-a moca ,prietene de-o singura cauza..

  @ CEAIKOVSKI

  Vorba lui SEBI ,poate ar trebui sa apasati mai tare pe acceleratie .Prietenii stiu de ce .. lol 😆

  P.S.

  Nu pot posta mai multe,o fac dela copiii mei[care dorm acuma] si nu vreau sa-i expun inutil .Daca nu cumva am si facut-o…

  • alexa Says:

   Te salut mon General ! Trosca a primit verdict de la CNSAS in 2006 si de la justitie in 2008. Asa ca stim cine se teme de simbolul Trosca.

 6. Freddye Says:

  Ma bucura sa citesc asta asta..

  Acuma,as vrea sa-ti mai spun ceva..Multa vreme ,pe cand ,pe REALITATEA se petreceau lucruri ingrozitor de NEREALE ,am crezut ca povestea trista despre moartea mamei tale a fost o schema propagandistica ,fictiva. ..IMI CER SCUZE,PUBLIC pentru am profitat de asta ca sa te ranesc ,acolo si aiurea. CRED C-AM FOST UN MARE DOBITOC..Oricum ,oamenii se mai schimba..la fel si o parte din optiunile lor…Fac parte si eu dintre ei…INCA O DATA ,IMI CER SCUZE,PUBLIC..

  • alexa Says:

   Ar fi trebuit sa fiu ultimul om ca sa mint cu chestia asta. N-am vrut sa pun dosarul de la procuratura militara la vedere. Poate o sa o fac intr-o zi, desi cred ca nu trebuie vreodata sa ma justific in primul rand, iar in al doilea imi rascoleste amintiri care si atazi sunt extrem de vii si dureroase.

 7. Emil Says:

  Offtopic
  Ceva de afisul de la cinema Patria ai aflat?

  • Freddye Says:

   –Ruleaza “Bună! Ce faci? ” 😆 😆 Sâmbătă-Duminică : 13:15, 15:30, 17:45, 20:00, 22:00
   Luni-Marţi : 11:00, 13:15, 15:30, 17:45, 20:00
   Miercuri : 11:00, 13:15, 15:30, 17:45, 20:00, 22:00
   Joi : 11:00, 13:15, 15:30
   — Sau e vorba de ideea “Cafeneaua 3D ” -preluata si de PATRIA Ploiesti.. 😆

  • alexa Says:

   @ Emil
   Nu mare lucru. Nu stie nimeni cine finanteaza aceasta campanie de spalat creierii. O sa scriu si despre asta.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: