Pantomima democratiei in Romania – partea intai

La Inceputul secolului al XIX-lea, o pantomima intitulata Arlequin franc-maçon avea un succes rasunator si a prefigurat dinamitarea ideologica a intregii Europe-misticismul revolutionar.

Astazi, de 21 de ani, observam ca dincolo de amanunte redundante si schimbari aparente de decor, pantomima are un nucleu dramatic identic cu piesa Perestroika, pusa in scena de KGB-ul lui Gorbachov si care continua si dupa 1989 cu dinamitarea lumii arabe….

Primul care a atras atentia asupra Perestroika Deception, in cartea cu acelasi nume a fost  Anatoliy Golitsyn, o carte dedicata fanilor caderii comunismului, pentru “recover from their blindness”.

Golitsyn a fost un inalt oficial KGB  implicat in spionaj si contra-spionaj care a defectat in Statele Unite ale Americii in 1961. Convins de faptul ca interpretarile Vestului in privinta, evolutiilor Blocului Comunist au fost grav viciate, el a combinat studiul sau asupra strategiei sovietice pe termen lung , cu cunostintele acumulate in serviciul KGB si gandirea leninista in New Lies for Old . Timp de peste treizeci de ani el a depus memorii la CIA, in care a furnizat analize foarte precise si previziuni clare ale evolutiilor Blocului Comunist, din care faceam si noi parte. Inselaciunea Perestroika este o colectie de memorii care acopera anii 1984-1995.

Semnalul de alarma tras de fostul KGB-ist asupra acestei inventii rusesti, catalogata drept “trucul destinat sa duca la disparitia fizica si politica a democratiilor occidentaleeste bazat pe dovezi incontestabile si mai mult, nu este o inventie din 1985 a lui Gorbachov, ci faza finala a unui plan  formulat de KGB in anii 1958-1960.

Este strategia sovietica pentru o “Second October Revolution”, non violenta, revolutie mondiala care implica aparitia falselor democratii controlate precum si dezinformarile strategice.

Ei au realizat ca aceasta convertire a comunismului intr-un sistem socialist de tip One-World Communist Government ( sau pe intelesul tuturor, Noua Ordine Mondiala despre care se tot vorbeste ) ar putea fi realizata numai prin transformarea stalinismului intr-o “forma mai atractiva” a “democratiei comuniste”.

KGB-ul a fost reorganizat pentru a juca un “rol-cheie in punerea in aplicare a strategiei”. Treizeci de ani de repetitii in tari precum Cehoslovacia, Polonia si Romania au pregatit terenul pentru faza finala – perestroika si falsa “democratizarea” a URSS . Ca democratia statelor din Est este falsa era confirmata si de Eduard Sevardnadze, presedintele georgian, care abia in 1993 admitea ca alegerile libere nu sunt egale cu democratia.

Perestroika este un joc de control al mintii bazat pe principiile comunistului italian Antonio Gramsci (1891-1937), care a conceput si imbunatatit un nou model al marxism-leninismului. Gorbaciov a fost ales sa-l lanseze, ceea ce a si facut cu succes. Perestroika este astazi, ca si la lansare un razboi psihologic, care implica utilizarea de “cooperare-santaj”, adica exact ce se intampla de 21 de ani incoace si ceea ce vedem ca inseamna in fond, caracatita din toate structurile, pe care noi o numim mafiota.

Faptul ca avem alegeri libere si libertate de expresie, suntem in UE sau in NATO, nu este decat un display teatral al democratiei, proiectat pentru a convinge occidentul de “pasul decisiv”luat in privinta ruperii cu trecutul. Acest lucru incurajeaza guvernele occidentale sa colaboreze cu “fostul” Bloc Comunist. In acelasi timp, exista o amenintare de “intoarcere la Razboiul Rece – sau, mai rau – daca Vestul nu coopereaza”.

Golitsyn demonstreaza ca fiecare “criza”, de la Piata Tienamen la tentativa de lovitura de stat falsa din august ’91 in Cecenia, au fost in mod deliberat concepute in conformitate cu ecuatia cooperare-santaj, ecuatie de care ne lovim astazi prin aparitia partidului unic PSDPNLPCPRM sub sigla USL, creat exact pe aceasta ecuatie KGB-ista.

Va continua…….

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

13 Comments on “Pantomima democratiei in Romania – partea intai”


 1. […] This post was mentioned on Twitter by Flux cultural, Ionescu Alexa. Ionescu Alexa said: Pantomima democratiei in Romania – partea intai: http://t.co/y061iS8 […]

 2. Sfarma -Piatra Says:

  ,,lovitura de stat falsa din august’91 in Cecenia,au fost in mod…….” ?!?!
  Din ce imi aduc eu aminte in august’91 lovitura a fost la Moscova.

  • alexa Says:

   In 1991, cei 175 de membri ai parlamentului cecen si-au declarat independenta fata de Rusia. Presedintele de atunci al Rusiei, Boris Eltan, a trimis trupe in 1991 pentru a preveni secesiunea Ceceniei. In august, datorita inceperii razboiului, comunistii conservatori au initiat o lovitura de stat esuata. Adica, un hoax, care sa scuze razboiul !


 3. […] Golitsyn a fost un inalt oficial KGB  implicat in spionaj si contra-spionaj care a defectat in Statele Unite ale Americii in 1961. Convins de faptul ca interpretarile Vestului in privinta, evolutiilor Blocului Comunist au fost grav viciate, el a combinat studiul sau asupra strategiei sovietice pe termen lung , cu cunostintele acumulate in serviciul KGB si gandirea leninista in New Lies for Old . Citeste mai departe. […]

 4. John Galt Says:

  Si mai ciudat ar fi sa aflam ca toata povestea nu e decat un joc al unor indivizi ce acum profita de resursele naturale, demografice ba poate chiar militare ale estului, ca “socialismul” e arma cu care ei controleaza lumea de mii de ani.

 5. Riddick Says:

  The Big Game a continuat cu Maastricht (1992) şi Lisabona (2005-2009).

  Click to access eu_collective.pdf

 6. ceaikovski Says:

  Ia uite puiule, ce se apropie…
  http://antideontologul.blogspot.com/2011/02/dragos-riscanu.html
  🙂 🙂

  • alexa Says:

   Nu stiu ce sa spun, sincer. Daca e adevarat este nasol.

   • ceaikovski Says:

    Ce sa fie adevarat? Ca Vladescu a sutit softul?
    Pai nu stii ca Microsoft a platit deja?
    Dar deh, cine e Microsoft, fata de marele Vladescu… un tasti-basti 🙂

    Mda, Microsoft a fost pus sa plateasca daune acelei firme, de catre comisia europeana de concurenta, sau ceva de genul.

    Ai citit ce a facut Base azi? uita-te la Badea pe blog. Nu stiu ce sa mai zic, adica as sti, dar mi se face rau numai cand ma gandesc…


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: