ROMANIA LUI FELIX

Intelegeti cum ar arata o Romanie condusa de o asemenea alianta ?

Ne intoarcem direct in anii ’90.

Din fruntea justitiei, coruptii vor imparti dreptatea.In spatele lui Crin ,batranul Felix …al doilea om in stat, va veghea ca presedintele Antonescu sa execute fidel fiecare ordin.

Daca se opune ,va fi imediat suspendat iar Felix va deveni presedinte interimar si va numi premierul. Superb………..o dictatura perfecta.

Si ca sa fie si mai siguri ne vor trece in republica parlamentara…raiul mafiotilor.

Restul baronilor PSD–PNL-PC vor lucra la foc continuu pentru propriile buzunare….hamesiti de foame dupa anii grei in care au stat departe de ciolan.  Adica vor fura cu 3 guri………PSD-PNL-PC

Mafia universitara poate sta linistita, pensiile nesimtite se vor intoarce la beneficiarii lor…batrani securisti, activistii, fostii parlamentari, toti invartiti  tranzitiei. La fel si salariile nesimtite……

Bugetarii vor fi angajati in numar cat mai mare ,ca sa sporeasca electoratul aliantei.

Pentru toti ceilalti ….inflatie fara numar si o devalorizare continua…ca sa le marim fraierilor salariile lunar iar ei sa creada ca au castigat ceva…..

Mogulizoarele vor canta realizarile guvernului si vor milita pentru disparitia opozitiei, formate fireste din minusculul PDL…acest partid dictator al defunctului Basescu.
Traiasca alianta PSD-PNL-pc-PRM-PP-UDMR-pnt si altii ….unica si eterna la putere ! Asta da democratie….

Cam asa viseaza baietii…….pe mine nu ma surprind ,era de asteptat.

E suficient sa ii asculti si iti dai seama imediat.

Explore posts in the same categories: ferma animalelor

Tags: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

13 Comments on “ROMANIA LUI FELIX”

 1. Sfarma -Piatra Says:

  In rindul 16 spui ca o sa fie inflatie fara numar daca vin dusmanii poporului la putere. Dar acum inflatia este de 8% ! Ti se pare putin ? Ai masina?Eu nu! Dar tot ma loveste inflatia!Indirect!Dar loveste al dracului!Tu nu simti?
  Nu crezi ca ACUM inflatia a apucat-o pe drumul ,,fara numar” ?

  • lucaman Says:

   ….nu.nu cred.cine a trait in tara in anii 90 stie ce inseamna o inflatie fara numar si un curs valutar bezmetic…..

   in rest, fiecare roman trebuie sa compare criza asta cu celelalte crize economice prin care a trecut….. pe vremea lui dej,ceasca,iliescu,constantinescu,basescu.

   nu trebuie sa imi raspunzi mie ,fiecare sa isi raspunda in sinea lui…..dar majoritatea vor recunoaste ca asta este cea mai suportabila dintre toate.

   • Sfarma -Piatra Says:

    De ce trebuie sa suportam ceva incorect ???
    D-aia sintem aici! Ca unii vor sa suporte!

    • lucaman Says:

     suntem aici pentru ca aici ne-am nascut iar crizele economice sunt ciclice.

     daca tu le numesti incorecte ,atunci si gripa o fi incorecta… dar tot vine peste noi in fiecare an.

     precum gripa ,asa si criza….ambele au nevoie de o perioada de vindecare care nu tine cont de revolta ta si care o fac inutila.

    • tucu Says:

     De ce nu ai ridicat piatra sa dai in cap cuplului Tariceanu Vosganian care si au batut joc de viitorul Romaniei?
     Acum nu ridica piatra sa mi dai mie in cap pentru ca cele de mai sus au fost recunoscute cu juma de gura de marele Crin Antonescu aseara la RTV dupa o intrebare pusa de Alina Mungiu.
     Opozitia televizata (pentru ca la noi politica o fac televiziunile nu partidele) mitraliaza la foc continuu actualul guvern care de voie de nevoie incearca sa dreaga ce au stricat inconstientii de liberali.
     Idiot sa fii si nu poti sa nu te intrebi de ce o fi luat guvernul boc cele mai sinuycigase masuri .
     Stii Sfarma -Piatra de ce oare un guvern este de acord sa se sinucida politic luind masuri economice antipopulare?
     Simplu pentru ca guvernul anterior a adus tara pe marginea prapastiei.
     Stii ce faceau liberalii cu o luna inainte de alegerile din 2008. Aruncau pe apa simbetii peste 2 miliarde de euro -mita electorala.
     Stii ce facea PDL ul cu o luna inainte de alegerile prezidentiale din 2009 -trimetea toti bugetarii in somaj tehnic cite 3 zile pe luna ca sa faca economie.
     Cita rea vointa poti acumula ca sa uiti toate lucrurile astea?

  • ceaikovski Says:

   Ce ziceai?
   Citeste aici:
   Evoluţia ratelor anuale ale inflaţiei măsurate prin IPC şi IPP în perioada 1991 – 1997 .
   In 1991, pein IPC a fost 170,2% iar prin IPP a fost de 220,1%.
   In anul 1992 inflatia masurata prin IPC a fost de 201,4%, in 1993 a fost de 256,1%, in anul 1994 a fost de 136,7%, in anul 1995 a fost de 32,3%, in anul 1996 a fost de 38,8%, in anul 1997 a fost de 154,8%.

   Ce ziceai de inflatia din anul 2010??

   PS: daca nu crezi, cauta pe net, sa te convingi.

  • myth Says:

   Nenea “sfarma…”, partea interesanta ca pe “voi” va intereseaza ce spun “ceilalti” . . . personal, nici sedat nu pot suporta sa citesc sau sa ascult ineptiile antenelor, realitatii, ori presei “pro anti-base” . . . pur si simplu, mi’au fost suficiente cateva info mincinoase, ori tendentios prezentate si m’am lecuit definitiv.
   Sunt sustinatorul, fara retineri, a ideilor ce ne fac viata mai buna, dar nu pot suporta ura propagata prin orice mijloace.
   Am o intrebare pt tine, o intrebare offtopic . . . zi’mi si mie o lucrare, gandita, proiectata si dusa pana la finalizare de catre dinu patriciu . . .arhitectul ce proiecta palate pt printii arabi

 2. TANO Says:

  imi vine foarte greu sa cred ca aceasta alianta se va realiza vreodata.asa cum am afirmat si intr-o postare pe blogul personal, aceasta alianta urca pe cai mari PDL

  • lucaman Says:

   ar fi prima alianta anti basescu?…..ce a fost alianta celor 322 ?

   dar alianta johannis?

   dar alianta in jurul lui geoana?

   din 2007 se incearca tot felul de formule care ne mentin in meciul basescu-restul lumii…..meci incheiat mereu cu victoria lui basescu.

   da, tocmai aceasta radicalizare a restului lumii ii face bine pdl-ului.

   noutatea acestei aliante vine din faptul ca se inscrie la tribunal.este pentru prima data in ultimii 20 de ani cand psd recunoaste astfel,ca singur nu mai poate invinge.

   o alta noutate,mica alianta acd duce la disparitia elementului liberal.practic, pnl dispare ca brand si se transforma in acd.liberalii recunosc astfel ca nu au nicio sansa sa castige locul intai.

   in plus, alianta cu partidul lui felix arata ca pnl trece pe centru stanga, eliberand culoarul drept pentru pdl.de aici si pierderea unei mari parti din electoratul de dreapta traditional liberal.acest lucru va deveni foarte vizibil in sondaje, imediat dupa ce se va alia si cu psd.ruptura este deja produsa si nu mai poate fi stopata.daca doresti un exemplu…..va fi a doua pierdere brusca de electorat, dupa cea a pdl din luna mai.

  • ceaikovski Says:

   cati securisti si turnatori erau in Romania inainte de 1989?
   Aduna-i si o sa vezi ca-ti da EXACT numarul cautat.
   PC+PNL+ o parte din PSD.
   Ai vazut ce simplu e?

   PS: turnatori erau cam 1 la 4-5 cetateni. Daca mai pui si ca existau sidosi, sifilitici, retardati, iti da un raport mai mic de turnatori la nr de cetateni 🙂 🙂 🙂

 3. Sfarma -Piatra Says:

  TUCULE,crezi ca 2 miliarde E reprezinta o suma mare pentru un buget ? Exact atit inseamna 2% din contrabanda cu tigari daca s-ar vrea oprirea ei.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: