PNL & PSD … romanian Deep Throat ?

Lansarea asa numitei afaceri “porno chic” sub patronajul unei iubitoare PNL-iste de swingeri nu dateaza de azi de ieri, ci de exact vreo doi ani de zile.

Poate ca n-as fi scris niciodata despre asta, daca adevarul n-ar fi iesit ca uleiul la suprafata, fiindca lumea m-ar fi crezut nebuna sau interesata.

Astazi insa, dupa oficializarea  acestui derapaj de la morala publica, a venit timpul sa scriu despre afacerea Libido Gate, afacere inspirata probabil din arta santajului sexual practicat de CIA.

Arta santajului sexual la Washington are cu adevarat o traditie. Iar unul dintre “pionieri” a fost nimeni altul decat J. Edgar Hoover, seful FBI, cel care gratie unor stufoase dosare sexuale a reusit sa domine politica americana (si opt presedinti) timp de aproape o jumatate de secol. Teoria ca afacerea Watergate ar fi fost declansata, in mod cu totul neintentionat, din cauza unui retele de prostitutie cu clienti din lumea politica a fost propusa pentru prima oara de jurnalistul Jim Hougan, in cartea Secret Agenda.

Nu este de mirare ca PNL &PSD se folosesc de arta santajului sexual, fiindca sa nu uitam ca  responsabilii lor de campanie, incepand de la Finkelstein si Silberstein si terminand cu Sam Patten…sunt americani.

In fine, anul trecut, un jurnalist de la Academia Catavencu, caruia nu o sa ii fac public numele, ma invita dupa cateva vorbe schimbate pe net, complet neutre, sa il insotesc la o petrecere swing. Initial am crezut ca este vorba despre o petrecere dansanta :P…dar ca sa lamuresc problema, am intrebat ce presupune o astfel de petrecere. Raspunsul primit, adica “sex in grup”, nu numai ca m-a buimacit definitiv, ci m-a lasat cu un gust amar, cu revolta si mult dezgust, facandu-ma sa ma intreb, ce fel de femeie ma credea si ce anume din comportamentul meu l-a lasat sa inteleaga ca as face vreodata in viata mea asa ceva.

Am fost jignita profund de aceasta propunere indecenta facuta de o persoana pe care nu o cunoasteam personal si nu discutasem cu ea altceva decat despre politica si articole.

Socul acestei intamplari, in care am aflat ca multi jurnalisti ai lui SOV practica swing-ul, m-a facut insa sa fac conexiuni si sa vad ca aceasta arta a santajului sexual este o practica extrem de folosita de politic si aici ma refer la scandalurile Ana Birchall sau Pacuraru, ca emblematice.

Cucerirea femeilor in scop politic este o tactica PNLPSD folosita cu succes si in virtual si este menita a le schimba acestora orientarea politica si a le folosi mai departe, pe baza santajului, ca niste adevarate kamikaze sau “amazoane” in tehnica de lupta online.

Acum doi ani, un blogger renumit al PNL, mi-a dezvaluit o parte din culisele acestei strategii de atac. Nu ii voi da numele, fiindca desi este PNL-ist inrait :D…il respect ca om inainte de toate.  Asa am aflat tactica PNL de a atrage in special femeile PDL-iste din online, care scriu pe forumuri, bloguri sau alte retele sociale, cucerite si convinse sa isi schimbe optiunea in favoarea PNL sau PSD (tot un drac…) …

Cazul uneia dintre ele m-a facut sa vad cu adevarat bataia de joc a manipulatorilor si prostia sau naivitatea manipulatelor. Labila psihic, cu antecedente de sinucidere, aceasta a fost convinsa nici mai mult, nici mai putin decat sa faca cybersex pe net si nu cu un barbat, ci cu doi, fara sa stie ca acestia sunt prieteni si mai mult…ca actiunile ei pe webcam sunt filmate, fotografiate si indosariate de catre acestia si apoi raspandite printre prieteni, ca material didactic.

Atrag atentia tuturor femeilor care scriu in virtual, ca pot cade usor prada artei santajului sexual si ca povestile de dragoste de pe net…sunt doar povesti. Si ca inventivitatea acestor manipulatori este no limit ! S-ar putea scrie adevarate romane despre aceasta, la citirea carora unele femei ar putea lesina mai tare, decat la cele ale Sandei Brown. Asadar, nu va lasati in voia sortii virtuale, fara sa discerneti si sa constientizati, ca totul costa pe lumea asta !

De la Crin Antonescu, care dadea cu subsemnatul si avea sarcina sa cucereasca si sa traga de limba minorele si pana la minorele lui Ponta ( vezi blogul Nicoletei Savin ), trecand prin manipularea femeilor din virtualul romanesc, culisele acestei lumi pana acum ascunse, arata ca intr-adevar…politica este cea mai mare curva !

Intr-o societate fara printzipuri…in care doar… se defileaza in varf de bat cu morala, respectul si bunul simt …femeile sunt usor de manipulat politic, iar “air-ul” de “love” din virtual este mai otravitor decat v-ati imaginat.

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 Comments on “PNL & PSD … romanian Deep Throat ?”

 1. Sfarma -Piatra Says:

  Dom’le pina unde au ajuns astia din PNL cu conspiratiile!!!
  De-a dreptul inimaginabil!!!
  Ce brand tare au penelisti de au ajuns sa ,,rezolve”prin internet pe neprihanitele PD-L-iste!!!
  In concluzie:,,SA-TI FIE RUSINE DINU PATRICIU”!!!

  • lucaman Says:

   bre nea sfarma,pana si plesu sesizeaza ca in penelea fac hormonii tumbe…..ia uite ce zice…..

   “Crin Antonescu e şi el, în mod vădit, bucuros să fie contemporan cu el însuşi. Părea un om cumsecade şi cordial şi s-a trezit sufocat de hormoni. Se încruntă ameninţător, zâmbeşte subversiv, contemplă îngrijorat „viitorele” naţiunii. A prins gustul tiradelor gascone şi al unei „independenţe” pline de pupături şi divorţuri imprevizibile”.Dacă Ponta e un soi de Caţavencu juvenil, Antonescu e un soi de Rică Venturiano tomnatic. Nu sunt nici zmei, nici feţi-frumoşi. Joacă la preţuri mici, sperând să câştige pe greşeala adversarului………. scrie Andrei Pleşu, în Adevărul.

   • Sfarma -Piatra Says:

    Si ce mai scrie Andrei Plesu in ,,Adevarul”?
    Adica in gazeta aluia de i-a zis Basescu:,,SA-TI FIE RUSINE,DINU PATRICIU”!!!(si cu lacrimile de rigoare,ca asa are el,naturelul simtitor )

 2. Riddick Says:

  Ehe, si Hoover ce şantajabil putea fi (era “pe invers”)… (o fi fost şantajat?).

 3. Radu Says:

  @ Sfarma

  http://www.realitatea.net/w4_penelis…an_773925.html

  Poate nu ai citit si ai fixatii pe Patriciu…


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: