Mircea Badea – toxin revolution…

 • La mitingul din Piata Constitutiei au participat aproximativ 300 de persoane, care au scandat lozinci precum “Jos cenzura”, “Libertate”, “Noi nu vrem abuzuri”, “Jos CNA”, “Lasii”, “Iesi afara, javra ordinara” sau “Jos Basescu”.
 • Ciutacu a precizat ca mitingul organizat nu este unul politic.Nu vreau ca acest miting sa fie politic. Noi nu ne-am intrunit aici sa il dam jos pe Basescu”, a spus Ciutacu.
 • De asemenea, cei prezenti au afisat pancarte, pe care erau scrise texte precum” sau “Tara noastra nu-i mosia voastra”.
 • Protestatarii au fluturat steaguri ale Romaniei, pe care scria “… si tarii mele minima dreptate”, referire la versurile ultimei poezii a lui Adrian Paunescu.
 • Printre protestatari s-au numarat si Victor Socaciu, Mugur Ciuvica si Florin Chilian.

Toxinul Badea a sunat dinspre prostituata 3. La glasul lui s-au adunat adusi de autobuze, in graba, 300 de cenzurati adapati la izvoarele europene ale culturii maneliste de sant.

Impreuna cu mama si sora din dotare a iesit din casa parinteasca ( in sfarsit..) si a coborat hotarat in piata, unde s-a amestecat cu poporul lui Dragnea, care suferise atata din cauza neexprimarii. Si a strigat din toate puterile: Libertate ! Egalitate ! Fraternitate !

Negura cenzurii care apasa asupra tarii romane fuse sparta, ea trebuind sa se risipeasca pentru a face loc luminii moderne venite de la rasaritul Felix-ului, mare iubitor de scrisuri catre Otilia cu ochi albastri…

Insa, la strigatul lui disperat de generoasa revolta, contra oricui nu gandeste ca el, contra acestei stari de rusine ca nu ii este patentat limbajul injositor si mizer si pana la realizarea visului de a fi demn de luat in seama…e cale lunga.

Asadar, tinerii analfabeti din Alexandria fura chemati la fapte. Trebuia facuta scara jertfelor, pentru a putea ajunge la varful dorit, cu haznaua de blog si emisiune din dotarea eroului lor manelist.  Asa ca nu s-au dat inapoi. Entuziasmul lor nu a fost de o singura clipa, ci voeste si vei putea !

Iata-l deci, pe mititelul veninos si ridicol, care se milogea in noroi deunazi la seful Felix sa nu-l lase somer, ca face orice…cat a fost el de mare ieri, cat de aratos si cat de senin.

Un moment mare de triumf al prostiei adanci, sarbatorite de strania alianta a imbecilitatii populare, combinata cu isterica idiotie a acestui one man show…

Revolutia unui toxin al unei prostituate toxice…

Pamflet inspirat din I.L.Caragiale si P.Zarifopol

Explore posts in the same categories: reportaje din Romania

Tags: , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

15 Comments on “Mircea Badea – toxin revolution…”

 1. alin Says:

  Imi pare rau ca sunt la sute de km de capitala. Si eu as fi vrut sa merg la mitingul lui Badea. Nu o sa ne puteti pune pumnul in gura. Jos Cenzura ! Jos CNA – organism eminamente politic.

  • lucaman Says:

   Să protesteze împotriva a ce? A cenzurii?
   Din câte am aflat recent (ca un “zvon” neconfirmat), Mircea Badea a cerut în trust ca un utilizator vechi de pe forumul Antenei 1 să fie dat afară de acolo. De ce? Din ceea ce am citit, pentru că s-a exprimat ceva de genul “trebuie să fii trepanat ca să participi la un astfel de miting”.
   Și, a fost dat afară. Probabil ca să i se dea o lecție de cenzură.

   Presupun că ar fi trebuit să vină și el la miting tot așa… Împotriva cenzurii.

   citez din blake…..un moderator de pe forumul antenelor.

 2. Angela Says:

  Lol! un cenzurat cu pumnu’n gură :))

  • alin Says:

   Cand o sa-i dea 20000 de mii amenda si lui Nasu de labeunu atunci o sa fie CNA o chestie pe bune. Dar nu este. E o chestie politica la fel ca si curtea constitutionala.

   • lucaman Says:

    tocmai a primit amenda asta si nasul…..esti fericit?

    politica ? adica opozitia are majoritatea da face cum vrea puterea….hi!hi!hi!sa fim seriosi.il si vad pe mamaligamare murmurand….am inteles domnu basescu,asa facem domnu basescu…..ori pe trepcea,pe gelu trandafir,pe răzvan popescu,constantin duţu,szasz attila.e o gluma alin…e ca si cum badea ar protesta in fatza sediului antenei 3 ,pentru ca mogulul felix ii interzice emisiunea, la cererea expresa a lui basescu…..

 3. Sfarma -Piatra Says:

  Au fost 300 ?
  Eu zic ca n-au fost decit 10……………
  De fapt n-a fost nimeni,pixelul albastru a falsificat imaginile !!!

  • lucaman Says:

   sfarma……ma bufneste rasul cand imi amintesc cum se lauda oligofrenul ca a strans la iuteala 5000 de oameni impreuna cu topmodela.azi se roaga sa il credem ca nu au venit 500 ci….1000……

   ha!ha!ha!…..oli,ia ba de la mine 2000, pastreaza restul……nu te mai smiorcai……

 4. cristofor. Says:

  Alexa!cine mai esti si dumneata?se vede treaba ca te simti eclipsat de Mircea Badea.

 5. Sfarma -Piatra Says:

  Si mai zic inca o data: SA-TI FIE RUSINE DINU PATRICIU !!!

 6. elena Says:

  Tu ai pus subiectul asta. Sincer , la ce te asteptai ?


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: