Ghise de la PNL sau prostia de rang inalt !

De obicei, nu ma uit la RTV, dar astazi am facut-o si am avut “norocul” sa il vad la Fabrica, pe domnu’ Ghise, care a dat drumul pe postul lui SOV-Popa, in curand Burci-Nicolaiciuc… unei prostii monumentale, care presupun ca reprezinta strategia PNL de rezolvare a pensiilor si salariilor, odata ajuns la guvernare. Chestia este ca nu l-a contrazis nimeni din cei prezenti, asa ca presupun ca-s tot atat de idioti ca si acesta.

Dupa primul moment de soc, mi-am rezervat vreo 10 minute sa rad in hohote, apoi m-am gandit sa destup PNL-ul, care crede ca daca lumea este neinformata, poate manipula cu tampenii fara nicio jena sau practic, napustirea pe rezerva BNR tine doar de prostie crasa. 😀   😀

Asadar, Ghise sustine nici mai mult, nici mai putin, ca rezolvarea netaierii pensiilor si salariilor este extrem de simpla : se iau banii din fondul de rezerva al Bancii Nationale !

Nu zau ? Mai draga, domnu’ Ghise si PNL, tin sa va anunt ca ceea ce visati voi, arata incompetenta unui partid care se vrea la guvernare, dar e varza complet. 😀

In primul rand, ati semnat cu totii, absolut toti parlamentarii Tratatul de la Lisabona si nu stiti ca la art. 123, acesta interzice imprumutul de la BNR, ca sa nu mai vorbim de apartenenta BNR la Sistemul European al Bancilor Centrale (SEBC) sau chiar daca stiti… vi se rupe.

Asa ca , rationamentul “de ce n-am da iama in rezervele internationale ale BNR pentru finantarea deficitului de stat” este IMPOSIBIL !

Au mai incercat si altii sa faca porcaria asta, insa au fost taxati cu severitate de comunitatea internationala.

Lipsa de cultura economica a politicienilor PNL in frunte cu Ghise  este crasa.

Intrebat despre posibilitatea ca guvernul sa beneficieze de o parte din rezervele internationale ale BNR, consilierul guvernatorului bancii centrale, Adrian Vasilescu a raspuns glumet ca nu se poate asa ceva, intrucat guvernul are nevoie de lei si rezervele valutare ale BNR sunt exclusiv in valuta.

In concluzie, desi in visele lor frumoase, PNL-istii vor sa foloseasca o parte din rezervele BNR pentru acoperirea incompetentei lor, isi pot lua linistiti adio de la o astfel de idee.

Auziti mai ? NU PROSTIA PNL salveaza Romania ! Pfuiii….

Hmmm…m-am mai gandit ! 🙂 Doar daca nu cumva vor sa il inlocuiasca pe Isarescu cu Olteanu ! Bogdan Olteanu…ca doar nu degeaba s-au chinuit sa il vare acolo, nu ? 😀 Ca sa nu mai vorbim ca PNL il ataca la baioneta pe Isarescu in ultima vreme…

Explore posts in the same categories: zona crepusculara

Tags: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

9 Comments on “Ghise de la PNL sau prostia de rang inalt !”

 1. Cristian Mateş Says:

  Apropo, ştie cineva ce mai face Bougdan Oulteanu?

 2. theo Says:

  felicitäri, securistul nu se lasä, e unul cu condicutä si prostie inrädäcinatä,stupid

 3. Radu Says:

  Cred (si sper) ca Isarescu este o nuca prea tare pentru dintii vreunui politician de la noi. Pana acum, toate campaniile initiate de vreunul sau altul din puternicii zilei impotriva lui s-au fasait lamentabil. Singura victorie in 20 de ani a fost numirea lui BO la BNR.

 4. Satirikon Says:

  Mai sa fie! Cum sa-l inlocuiasca Boulteanu pe Isarescu? Ne-am tampit?
  Iar Ghise a dat dovada de prostie aproape mereu cand a aparut pe la I-Realitatea. Nu pot spune ca-s uimit. Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur

  PS: va mentionasemn mai demult ca linkul catre situl meu pe care voi il aveti aici la blogroll nu mai e valabil. Va rog mult sa-l schimbati ca duce la fostul blog.
  Multam fainut

 5. lazardd Says:

  Ghise este ata de enervant ca nu am putut niciodata sa il ascult si nu stiu de ce este atat de invitat la tv-uni deoarece este si foarte prost crescut ;este atat de ingamfat incat crede ca numai el detine adevarul si ceilalti nu prea au ceva de zis.Un marlan!


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: