PNL si parazitii – fusion….

“Pentru că facem parte din aceeaşi familie politică, pentru că există numeroşi alţi oameni politici în PC care ar fi un câştig pentru mişcarea liberală. Dan Voiculescu,  dincolo de problemele de imagine pe care le-a avut uneori şi fără vina sa, este un om politic care are de foarte multe ori idei pertinente şi constructive în multe domenii, în special cele economice.”

Mihai Voicu – vicepresedinte PNL

“Ne simtitm mai apropiati de PNL si de ideile acestora, dar avem si divergente si pot sa va spun, de exemplu, dansii sustin cota unica de impozitare, noi sustinem o cota cu distributie diferentiata. In politica este o vorba, niciodata sa nu spui niciodata.”

Daniel Constantin – presedinte PC

Ma intreb de cateva zile, de ce cele 4 prostituate media nu diseca in stilul caracteristic noua alianta preconizata intre PNL si PC ? Este o intrebare retorica desigur, tinand cont ca nu da bine la imaginea PNL-ului, care trebuie scos basma curata la spalatoria moguleasca. Ca de PC….nu se pune problema, ca s-ar supara motanul, deh !

Oare cum digera PSD aceasta tradare ? Si cum accepta PNL, asa zis-ul partid al “bunului simt”…. aceasta alaturare ? Sau este doar o rotire a cadrelor partidului unic ? PC -ul motanului Felix a dat dovada in 20 de ani de un comportament demn de un parazit si s-a comportat exact ca pasagerii clandestini de pe un vapor.

Siret au urcat pe furis la bordul PSD, unde au gasit un loc perfect sa acceada in Parlament, sa fure si apoi, eventual, sa sara in alta barca. Parazitii  lui Felix se aseamana deci, cu pasagerii clandestini. S-au folosit de  gazda, s-au pricopsit cu vicepresedintia Senatului, si-au albit seful securist dovedit, au castigat  functii, afaceri si alte atractii, iar apoi  parasesc brusc gazda pentru a gasi o alta ? Mai sa fie !

La fel ca la parazitii adevarati, in relatia de mutualism  beneficiaza ambele organisme, ambele parti PSD+PC sau PNL+PC avand de castigat evident.

Un exemplu concludent din natura este ” pasărea denumită graurele african de pe continentul cu acelasi nume, care se urcă pe spatele elefantului  şi mănâncă muştele sau căpuşele care se găsesc acolo. Graurele african primeşte o masă bună, iar elefantul se eliberează de acele muşte şi căpuşe plictisitoare.”

In noua uniune PNL+PC rolul mustei mai mult decat bazaietoare este desigur dictatorul Basescu, care nu lasa lichenii, adica pe moguli sa respire, asa ca trebuie suspendat ! Lichenii si parazitii au relatii foarte stranse intre ei si trebuie sa stea impreuna pentru a supravietui. PNL -ul are nevoie de Antenele lui Felix, iar Felix vrea sa fie vicepresedintele PNL si are nevoie de imunitate. E fair, nu ?  Cu aceasta uniune, in sfarsit PNL va putea spune ca este…..PUR ! 😀

Vorba unui comentator de pe Hotnews :

“Doar proveniti din acelasi loc: structurile DIE (fosta Directie de Informatii Externe). Tariceanu, Catarama, Patriciu se stiu din tinerete cu de-alde Felix, de cand organizau Comertul Exterior al lui ceasca…”

Dupa cum se vede…love is in the air…. 😀

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

21 Comments on “PNL si parazitii – fusion….”

 1. Sfarma -Piatra Says:

  E misto poza!!!

  • alexa Says:

   Iti plac papagalii ? 🙂

   • lucaman Says:

    alexa…..ia si citeste la cafea…..

    Deplasarea „spontană” la Palatul Cotroceni a poliţiştilor protestatari, din data de 24 septembrie, a fost pregătită cu cel puţin două zile înainte, potrivit declaraţiilor unor participanţi. Pentru a-şi radicaliza acţiunile, sindicaliştii ar fi apelat la sprijinul unor organizaţii de revoluţionari.

    Dorin Maior, Puiu Fesan, Vasile Pestreanu, Nicolae Costache George Costin şi alţi lideri ai unor asociaţii de revoluţionari s-au întâlnit miercurea trecută la sediul Federalei Revoluţionarilor, condusă de Bebe Ivanovici, pentru a pune la cale acţiuni radicale în timpul protestelor sindicaliştilor. Întâlnirea a fost stabilită exact în ziua în care erau organizate protestele sindicatelor din cadrul CNSRL Frăţia, organizaţie apropiată de PSD. În acea zi s-a testat reacţia forţelor de ordine de către un grup de revoluţionari, care au forţat pătrunderea în sediul Guvernului. Imediat după incident, s-ar fi ajuns la concluzia că ar trebui pregătite şi câteva grupuri pentru a declanşa violenţe în faţa Palatului Cotroceni, violenţe ce urmau a fi amplificate de persoane din lumea interlopă din Sectorul 5 al Capitalei.

    Ar fi existat şi surse de finanţare pentru astfel de acţiuni. Acest test violent urma a fi făcut vineri, 24 septembrie, la mitingul poliţiştilor. Organizatorii acestor „acţiuni radicale” ar fi ştiut încă din data de 22 septembrie că mitingul poliţiştilor de pe 24 septembrie din faţa sediului Guvernului se va continua cu un marş la Palatul Cotroceni, unde urmau să intre în acţiune grupurile de revoluţionari şi cei ai lumii interlope, imediat după ce forţele de ordine ar fi încercat să-i împiedice pe protestatari să arunce cu obiecte în curtea Palatului. Aceste violenţe ar fi legitimat demararea demersurilor pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Vineri, la Palatul Cotroceni, „Băsescu nu a pus armata sa pe noi, aşa că acţiunea s-a mutat pe 7 octombrie”, spun sursele noastre.

    Confirmarea implicării revoluţionarilor

    George Costin ne-a confirmat întâlnirea de miercuri 22 septembrie de la „Federala” lui Bebe Ivanovici: „Maior şi Fesan – pe Bebe nu l-am văzut, au fost susţinătorii ideii de a-i sprijini pe sindicalişti cu acţiuni radicale pentru demiterea lui Traian Băsescu, contra unor posturi ce urmau a fi negociate cu Ion Iliescu. Eu le-am cerut să nu amestece interesele revoluţionarilor în jocurile politice”. Bebe Ivanovici, şeful Federalei Revoluţionarilor din România, fost lider PSD migrat la PRM, a confirmat doar faptul că mai multe filiale de revoluţionari din ţară au fost chemate la Bucureşti, la mitingul de vineri, 24 septembrie. „M-au sunat preşedinţi de filiale din ţară şi mi-au spus că au fost convocaţi să vină în Bucureşti la mitingul de vineri, dar eu m-am opus. M-au sunat şi cei din Constanţa, şi cei din Craiova şi Galaţi, dar eu le-am spus că nu ne amestecăm cu sindicatele. Ştiu că la mitingul de vineri au fost cei ai lui Emil Cutean (Asociaţia „Club 22″, fost parlamentar PSD condamnat la 4,5 ani închisoare pentru deturnarea fondurilor destinate revoluţionarilor) şi ai lui Marin Muşa (Asociaţia Alianţa Poporului)”. Ivanovici susţine că nu ştie cine a făcut „convocarea la Bucureşti”, deoarece el este internat în spital de aproape trei săptămâni.

    Revoluţionarul Pluto: „Dacă încep să tragă, trag şi eu”

    Nelu Florea (zis Pluto), fost poliţist, membru al asociaţiei de revoluţionari „Club 22″, susţine că s-a dus la mitingul de vineri din proprie
    iniţiativă. „A fost ca o încălzire pentru mitingul de pe 7 octombrie, când îl vom da jos pe Băsescu. Eu sunt alături de poliţişti până mor. Suntem mai mulţi revoluţionari care am fost la miting şi la marş. Numai eu am numărat vreo 20. Suntem susţinuţi şi de Ponta, şi de Crin. Pe 7 (octombrie) nu plecăm acasă până nu-l dăm jos pe Băsescu. Să sperăm că fără violenţă. Dacă încep să tragă, trag şi eu. Vineri a fost aşa, un început, am testat terenul”, ne-a declarat revoluţionarul Nelu Florea, zis Pluto. El crede că „fără Băsescu o să ne fie mai bine. Iliescu ne-a dat indemnizaţia de revoluţionar, nu Băsescu. Acum, Băsescu şi Boc vor să ne ia pensia sau s-o impoziteze, de asta au venit mai mulţi revoluţionari la mitingul de vineri şi o să venim mai mulţi la cel de pe 7 octombrie”, ne-a povestit fostul poliţist. Ieri, Pluto era puţin dezamăgit de mitingul BNS „E prea liniştit!”.

    „Noi am făcut apel la solidaritate”

    Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, ne-a declarat „Noi am făcut un apel la solidaritate. Personal , nu am sunat la nici o asociaţie de revoluţionari. Este posibil însă să o fi făcut liderii judeţeni de la sindicatele la care suntem noi afiliaţi, şi care s-au ocupat cu deplasarea cu autocarele.”

    5 poliţişti, anchetaţi pentru că au fost la protest cu pistoale

    Poliţiştii-protestatari care se manifestau agresiv au fost filmaţi şi fotografiaţi de agenţii infiltraţi ai serviciilor secrete. Obiectivele agenţilor au fost orientate în special spre tocurile pistoalelor protestatarilor pentru a şti din ce zone pot apărea probleme
    dacă mitingul-marş ar fi degenerat în violenţe. Aşa ar fi fost descoperite pistoale la cel puţin cinci poliţişti, care au fost identificaţi şi care vor fi anchetaţi penal de Parchetul Sectorului 1.

    “Maior şi Fesan au fost susţinătorii ideii de a-i sprijini pe sindicalişti cu acţiuni radicale pentru demiterea lui Traian Basescu, contra unor posturi ce urmau a fi negociate cu Ion Iliescu.” George Costin, şeful Asociaţiei Metrou Bucureşti

    “M-au sunat preşedinţi de filiale din ţară şi mi-au spus că au fost convocaţi să vină în Bucureşti la mitingul de vineri.” Bebe Ivanovici, şeful Federelaei Revoluţionarilor

    “A fost ca o încălzire pentru mitingul de pe 7 octombrie, când îl vom da jos pe Băsescu.” Nelu Florea, zis Pluto, fost poliţist

   • Sfarma -Piatra Says:

    Doar cei din poza !

 2. lucaman Says:

  partidul lui felix incape intr-un trabant….sa fim seriosi.dinu patriciu si voiculescu …pnl=pc …un fel de dinca si postelnicu.cu doua diferente -dinca si postelnicu nu erau kgbisti si nici atat de hoti.

 3. alin Says:

  Voiculescu nu are doar probleme de imagine. Felix e securist sadea. Nici un liberal care se respecta nu o sa inghita vreodata asa ceva. E pur si simplu penibil.

 4. alin Says:

  @lucaman : Daca e asa cum spui atunci ar trebui ca procuratura sa inceapa o ancheta. Ce naiba ? Doar nu mai suntem in anii 90 cand se putea face orice prin forta si manipulare.

 5. alexa Says:

  @ luca

  M-a luat ameteala cu ce am citit la cafea. Ca sa vezi, cat de nebuna sunt, mai luca si cata dreptate am avut.

  • lucaman Says:

   eu tot le spun oamenilor…..atentie la triada psd-pnl-kgb.

   • alexa Says:

    Uite ca ai dreptate ! Trebuie sa fac update la articolul cu lovitura de stat. Au aparut date noi.

   • lucaman Says:

    ia un update de aici de la luca ca sa inchidem cercul…….

    Ziar rusesc: Grevele din Romania pot conduce tara la colaps. Demonstratiile pasnice pot degenera in confruntari armate
    de Olga Popescu HotNews.ro
    Miercuri, 29 septembrie 2010, 10:21 Actualitate | Internaţional

    Romania se afunda tot mai mult in haos: actiuni de protest au impanzit tara. Dupa ce guvernul roman a decis, in lupta impotriva crizei, sa taie salariile si ajutoarele financiare, mii de bugetari au iesit in strada, scrie RBK Daily. In opinia expertilor, noteaza in continuare sursa citata, puterea de la Bucuresti nu mai controleaza situatia din tara.

    “Cu fiecare zi, demonstratiile pasnice pot degenera in confruntari armate, daca autoritatile vor recurge la ajutorul armatei”, scrie publicatia rusa, anticipind un scenariu apocaliptic, prezent deja si pe unele televiziuni romanesti. “In aceast caz, multi dintre oligarhii romani si alti oameni influenti ar putea alege Moldova in calitate de refugiu provizoriu, ceea ce nu promite nimic bun moldovenilor”, mai sustine RBK Daily.

    RBK reia teza favorita a Kremlinului, aceea ca liderii Aliantei pentru Integrare Europeana urmaresc unirea cu Romania, si citeaza experti care spun ca liderii moldoveni pro-europeni “au dat dovada de o absoluta incompetenta in gestionarea economiei, nu au reusit sa protejeze cetatenii de furia naturii, au pierdut un referendum ilegal, pe care ei l-au vrut”.

    In continuare, pentru a descrie tabloul dezolant din Romania, ziarul rus il citeaza pe Oleg Voronin in calitate de om de afaceri. Fiul lui Vladimir Voronin, acuzat de coruptie si actual director al bancii Fincombank, sustine ca “si fara criza mondiala, Romania ar fi ajuns in prag de faliment. Iar odata cu venirea crizei, refluxul capitalului strain din sectorul financiar al Romaniei este foarte logic. Mai mult, numerosi oligarhi romani au inceput sa-si retraga capitalul din tara. Unii au ales Moldova in calitate de „oaza de liniste”. Presa moldoveana este plina de asemenea nume, precum Vantu, Patriciu, Voiculescu etc”.

    RBK Daily face parte din trustul de presa detinut de Mihail Prohorov, locul 2 in topul celor mai bagati rusi. Prohorov este actionarul majoritar al celui mai mare producator de aur din Rusia. El a fost decorat in 2006 de Vladimir Putin pentru contributia sa la cresterea potentialului economic al Rusiei.

 6. Sfarma -Piatra Says:

  Ce malefic e mosul asta de Nea Nelu la cei optzeci si ceva de anisori cit are!Alexa,iti vind un pont tare! Sa vezi cind vor fi -20 de grade peste 2 luni si nu va fi caldura in case,atunci tot KGB in cirdasie cu Nea Nelu Iliescu vor colinda blocurile si vor scoate lumea in strada!Atunci KGB impreuna cu Iliescu pe timp de noapte(comunisti lucreaza bine noaptea)vor pune ceva in pacura de la CET-uri si va ingheta!AM GASIT CE VOR PUNE!!! Vor pune multa apa,foarte multa,pina ingheata de tot! Dar sti de ce vor pune apa,si nu altceva? Pentru ca Iliescu a lucrat la ape !!! Vezi cum se leaga conspiratia? Simplu! KGB,Iliescu,pacura,apa!

  • alexa Says:

   Fain, dar nu ma afecteaza, eu ma incalzesc ecologic de 3 ani. 🙂
   Si caldura o scumpeste Primaria, dar Oprescu este de neatins, asa ca josBase ! Cat despre conspiratii, care se dovedesc reale, lasa oamenii care gandesc cu capul lor sa se exprime. Tu daca servesti katering e treaba ta.

 7. Sfarma -Piatra Says:

  Saracu’Base,tot universul conspireaza impotriva lui…niminea nu-l intelege si pe el.

 8. alexa Says:

  @alin

  Cu pelete din fag ecologice.


 9. […] vad alianta PNLPC un lucru firesc, pe care l-am prevazut inca din septembrie, cand scriam articolul “PNL si parazitii fusion “ aici pe blog si cand spuneam ca securistii se vor strange sub o singura umbrela. De fapt, nimic nou […]


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: