Factiunea PNLPSDPC si lovitura de stat

Terorismul in Romania anului 2010,  surprinde variate forme de manifestare ale acestui fenomen,  printre care folosirea sistematica  si ilegala a violentei, exercitata de anonimi,  indreptata impotriva ordinii de drept si cu o motivatie politica.  Cam asta ar fi caracterizarea a ceea ce pune la cale opozitia prorusa de ceva timp incoace. Putem spune ca PNLPSDPC a ajuns o factiune decisa sa rupa statul de drept si democratia romana. Sa definim factiunea:

 • FACŢIÚNE, facţiuni, s.f. Grup de persoane unite pe baza unor interese politice comune (şi care de obicei se manifestă prin violenţă); partidă. [Pr.: -ţi-u-] – Din fr. faction, lat. factio, -onis.
 • FACŢIÚNE s. f. 1. (la romani) grup de concurenţi la o cursă de care. 2. bandă, clică de indivizi care caută să provoace tulburări într-un stat, într-un oraş, într-o adunare; grup difident al unui partid, grupare. (< fr. faction, lat. factio)
 • FACŢIÚN//E ~i f. Grup de persoane unite pe baza unor interese politice comune (şi care se manifestă de obicei prin violenţă). [G.-D. facţiunii; Sil. -ţi-u-] /<fr. faction, lat. factio, ~onis
 • FACŢIÚNE s.f. 1. (La romani] Grup de concurenţi la o cursă de care. 2.-ţi-u-. / cf. fr. faction, lat. factio].Grup, partidă, clică de indivizi care caută să provoace tulburări într-un stat, într-un oraş, într-o adunare etc. [Pron.

Asadar, factiunea PNLPSDPC a decis sa rastoarne guvernul si sa dea jos presedintele printr-o lovitura de stat, folosindu-se de teroristii sindicali ai lui SOV, Patriciu si Felix, care aflati in criza de numerar si inspirati de vizitele in America Latina, in care au fost condusi de marele securist SRS, nu mai au rabdarea sa  astepte in mod democratic urmatoarele alegeri, fiindca desigur ar da faliment. Unii pot spune ca nu este lovitura de stat ceea ce se intampla acum in Romania, dar sa vedem definitia acesteia….

 • Lovitură de stat (din franceză coup d’État) sau puci (din germană Putsch) se numește o răsturnare bruscă și neconstituțională a puterii legitime a unui stat, impusă prin surpriză de o minoritate, de obicei militară, folosind forța.O formă a loviturii de stat este “lovitura de palat”, care se realizează departe de ochii și urechile multimii, aparține de regulă unei facțiuni aflate la putere, un partid sau o “tabără” politică, apropiată grupului conducător, uneori chiar din cadrul grupului, și se bazează pe relațiile și influența unor comandanți ai armatei sau serviciilor secrete câștigați de grupul complotist.
 • În cartea sa Coup d’État: A Practical Handbook (Lovitura de stat: un manual practic), Edward Luttwak sintetizează: O lovitură de stat se realizează prin infiltrarea unui segment mic, dar de importanță extremă, a aparatului de stat, care apoi este folosit pentru a prelua controlul de la guvern și a-l îndepărta de la putere. Prin urmare, folosirea puterii militare, sau a unei alte puteri, nu reprezintă un element definitoriu al loviturii de stat.
 • Dacă este vorba de încercarea unui grup politic militar de a răsturna prin violență un regim politic sau o ordine statală, se folosește preponderent termenul de puci.
 • În Dicționarul Enciclopedic se găsește următoarea definiție: Lovitura de stat este o acțiune rapidă, care urmărește răsturnarea regimului politic existent și preluarea prin forță a puterii politice în stat de către persoane sau grupuri de persoane.

Tehnica loviturii de stat a fost testata in 1989, de catre securistii scoliti la Moscova, tot aceiasi, care astazi nu numai ca au secatuit Romania si au format o mare caracatita de interese, dar vor sa isi impuna fortat acelasi regim politic agreat, care timp de 16 ani nu a facut nimic pentru reformarea statului roman, ci l-a supt de toate rezervele si carora li se datoreaza saracia in care se zbat romanii.  Acesta este motivul pentru care marii “tunari” ai Romaniei scoliti de SECU vor restauratia Nastase si Tariceanu, pe vremea carora au prosperat prin afaceri de miliarde.

Lumini, motor si actiune

sursa:dezvaluiri

A treia forma a “lovituni de stat”, este, asa-zisa “revolutie populara”, si este de regula sangeroasa. “Revolutia populara” are doua componente: Un “puci militar”, mascat de o “revolta-populara”, provocata prin dezinformare si manipulare in masa. Acest tip de actiune impune scoaterea maselor in strada, iar pentru aceasta, este necesar un anumit climat social care sa fie favorabil unei “explozii sociale”. Tipica pentru “lovitura de palat” a fost, de pilda, arestarea in 1943 a lui Mussolini, chemat pentru o asa-zisa “audienta” la regele Victor Emmanuel sau arestarea (dupa modelul italian) a Maresalului Ion Antonescu, la Palat, in august 1944. Schimbarea lui Jivkov in Bulgaria in anul 1989, cu Mladenov, a fost o astfel de “lovitura de culise”. O lovitura de stat prin “puci militar”, a constituit-o debarcarea presedintelui comunist Salvador Allende Gossens de catre armata ( in Chile, 1973), in momentul cand acesta pregatea (ajutat de serviciile secrete sovietice si cubaneze) propria sa lovitura de stat, impotriva armatei chiliene, si instaurarea comunismului in Chile. “Puciurile militare”, derulate in anii ’50 si ’60 in statele latino-americane, cu sprijinul secret al CIA, ca “Operatiunea Diabolo”, din 1954, contra presedintelui procomunist Jacobo Guzman din Guatemala ori “Lovitura de Cocaina” din Bolivia din 1982, contra presedintelui Heman Zauso, constituie exemple tipice de “tehnica” a “loviturii de stat”. Toate acestea au fost orchestrate, “in liniste”, de experti ai operatiunilor speciale, paramilitare, din cadrul CIA, ca Howard Hunt, Frank Sturgis ori Guy Bannister.

Iata si dovada:

In materie de “revolutii” ce au mascat “lovituri de stat”, merita mentionate doua exemple tipice: “Mare revolutie bolsevica” din octombrie, a fost in realitate un simplu puci, finantat de “Banca Imperiala” a Germaniei si realizat cu agentii germani, dupa ce Berlinul ii teleghidase pe Lenin si aproximativ 400 de “bolsevici”, cu un tren, din Elvetia, unde acestia se aflau in exil, direct in Rusia. Totul pentru ca Lenin sa preia puterea si sa incheie o pace separata in Est cu Germania, iar aceasta sa-si transfere rapid trupele in Vest, acolo unde debarcau americanii. Chiar si presa “bolsevica”, “Pravda” adica “Adevarul”, a fost tiparita cu finantare germana directa. Se cunosc astazi foarte exact, din documente, numele ofiterilor germani care au condus puciul de la Palatul de Iarna din Petersburg. Pana in 1921, agentii germani au asigurat chiar si securitatea personala lui Lenin si a conducatorilor bolsevici, in timp ce consilierii militari germani dirijau “Armata Rosie” in Razboiul civil. Doar masa de manevra a fost ruseasca. Un alt exemplu de “lovitura de stat”, mai aproape de zilele noastre, realizata printr-o “revolutie populara” dirijata de serviciile secrete, a fost “Operatiunea Ajax” a CIA, de la Teheran din 1953. Dupa ce sovieticii organzasera anterior o “lovitura de stat”, rasturnandu-l pe Sah de la putere si impunand o “marioneta” a Moscovei, pe presedintele Mossadegh (fostul Prim-Ministru), CIA a contraatacat. Kermit Roosevelt, cu ajutorul lui Otto Skorzeny (racolat de americani la sfarsitul razboiului, prin intermediul lui Gehien, pe “Filiera sobolanilor”), a declansat o “revolutie populara” la Teheran, incitand populatia religioasa impotriva lui Mossadegh, descris drept un ateu, un “om de paie” al comunistilor iranieni sustinuti de Moscova. Manipuland in acest mod populatia revoltata, agentii CIA l-au alungat in final pe Mossadegh. Sahul (refugiat cu familia la Roma) s-a intors la Teheran, preluandu-si tronul iar SUA, influenta mult dorita, asupra Iranului.

In cartea sa, “Gorbacev and the Est-European Revolutions” (“Gorbaciov si Revolutiile Est-Europene”), publicata la Londra in 1990, Mark Almod, profesor de istorie moderna la “Oxford University”, ajunge si el la concluzia ca “revolutia de catifea” din Cehoslovacia a fost declansata de un complot al KGB-ului, dirijat direct de generalul rus Viktor Grusko, sosit special in acest scop de la Moscova la Praga, impreuna cu rezidentul KGB-ului din Cehosiovacia de la acea vreme, generalul Teslenko, si cu participarea seful STB-ului Alois Lorenc. “Moscova si KGB-ul au armat pistolul care a slujit la darea startului pentru transformarile din Europa rasariteana si centrala, iar acestea s-au savarsit cu cea mai mare usurinta deoarece a fost suficient sa se activeze rezistentele care existau deja.” (Mark Almond, 1990). In contextul transformarilor din “Europa de Est”, cele mai importante declaratii privind rolul serviciilor secrete si in special rolul KGB-ului, raman, cele ale presedintelui ceh Vaclav Havel. Acesta a dezvaluit ca “Revolutia de catifea” de la Praga, din 17 noiembrie 1989, a fost declansata de KGB. Havel a definit aceasta operatiune drept “un complot pentru abolirea regimului comunist”, condus de brejnevistul Gustav Husak. “Complotistii”, potrivit lui Havel, s-au folosit de protestele studentilor pentru a “ridica” la putere noul regim insa si pentru a realiza reforma de tip “gorbaciovist”. Presedintele Havel a mai dezvaluit ca, initial, s-a dorit aducerea la putere a unui membru al cabinetului Dubcek (din 1968), aflat la Viena, dar acesta a refuzat oferta. (Vaclav Havel, BBC, filmul documentar “Czechmate”).

“Vointa”, “Poporul” si “revolta spontana”

Toate serviciile secrete ale marilor puteri ori ale puterilor regionale detin unitati specializate in declansarea de “revolte populare”, “revolutii” si “miscari de eliberare”. Aceste unitati sunt formate din experti in tehnicile dezinformarii si manipularii maselor, care actioneaza in tarile-tinta, sub acoperiri diverse, la momentul oportun: turisti, ziaristi, diplomati, echipe de caritate, preoti, sportivi, oameni de afaceri. Aceste precizari sunt foarte importante, pentru a clarifica confuziile “cultivate” de cei interesati sa profite in plan politic, prezentandu-se natiunii drept “emanati ai unei revolte spontane a poporului”, asadar “impusi de vointa populara liber exprimata”, cu avantajele politice si economice conferite de o asemenea “imagine publica”. “Emanatii”, uita sa mentioneze, bineanteles, si “culisele” care au facut posibila declansarea “revoltei spontane”, soldata uneori cu varsare de sange nevinovat. In Romania, de exemplu, fiind inregistrati oficial in urma “Revolutiei” din decembrie ’89 peste o mie o suta de morti, numarul persoanelor ranite fiind cu mult mai mare. Varsarea de sange este pusa de regula pe seama “odiosului regim” proaspat rasturnat si a “aparatului de represiune” al fostului “dictator”. Regizorii adevarati, cei care au stat in umbra revoltei populare, manipuland opinia publica prin mass-media, precum si nucleul paramilitar utilizat in “lovitura de stat”, raman ani de zile – ori pentru totdeauna – necunoscuti “marelui public”. Caci “profanii” nu sunt niciodata tolerati in “templul conspiratiei”. Complotistii prefera sa pozeze, in astfel de situatii, drept persoane aduse la putere pe “creasta valului revolutionar”. Oameni care se cunoscusera in acele “momente fierbinti”, si niciodata inainte. Fara nici o legatura cu “fostul regim” ori, mai ales, cu “fortele externe”. Negarea implicarii “fortelor externe” in orchestrarea unei “revolutii populare” este o “axioma” a “emanatilor”. “Vointa”, “Poporul” si “revolta spontana”, sunt cele patru cuvinte cheie utilizate de noii “emanati”.

Concluzia este simpla: in Romania democratica a anului 2010, factiunea PNLPSDPC mare iubitoare de rusi ne pregateste o lovitura de stat dupa toate tiparele, a doua dupa cea din 1989 si nu de dragul bietei tarisoare, ci pentru interesele lor meschine de a pune mana pe resurse. Si ca s-o legitimeze..instiga populatia la revolta si propaga isteria in masa, prin presa si retele sociale, folosind oameni instruiti si cu lectia bine invatata.

Exemple:

Romania este un butoi de pulbere, fitil aprins !

Fuhrerul si guvernul sunt KO

Ponta il va face pe matroz, vor fi anticipate !

Voi aia care zbierati dupa lovitura de stat

Noua sperietoare:lovitura de stat

Cel putin ultimele doua apartinand unor tonomate platite de Vantu, nu sunt altceva decat delimitarea fata de realitatea faptelor, delimitare pe care a incercat-o si Antonel astazi in prime time la televiziunea lui SOV, spunand ca armata este nepolitizata si nemilitarizata.

Astept cu mare interes sa vad Marea Revolutie Socialista din Octombrie, care ne-a fost anuntata de vuvuzelele de serviciu responsabile cu implementarea doctrinei teroriste a PNLPSDPC, la care si-a anuntat participarea si armata romana. Nu de alta, dar ca sa aiba toate elementele unui puci, lovitura de stat sau orice caracterizeaza actiunile factiunii care se cheama in mod abuziv…OPOZITIE ! Pana atunci insa, ca sa legitimeze aceasta actiune, vuvuzelele PNLPSDPC instiga populatia la revolta pe toate canalele de comunicare. Traim vremuri interesante….


Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

60 Comments on “Factiunea PNLPSDPC si lovitura de stat”

 1. Sfarma -Piatra Says:

  JOS REPUBLICA MAFIOTA A BASESCULUI!!!
  JOS BASESCU SI BANDITII PD-L !!!
  JOS REPUBLICA!!!
  TRAIASCA M.S REGELE MIHAI I AL ROMANIEI!!!
  TRAIASCA DINASTIA ROMANA!!!
  TRAIASCA MONARHIA!!!
  TRAIASCA PARTIDUL NATIONAL-LIBERAL!!!
  JOS,JOS,JOS,JOS,JOS,DE 10 000 DE ORI JOS BASESCU SI HAITA DE SOBOLANI FESENISTI!!!

  MONARHIA SALVEAZA ROMANIA !!! Am zis !

  • alexa Says:

   Mai, stii de ce nu te banez si te las sa scrii ? Fiindca ma binedispune isteria voastra la vederea adevarului revelat. 🙂

  • lucaman Says:

   sfarma-oase ia si citeste ce zice pontanacul…..

   6 septembrie 2010…Victor Ponta: “Îmi place apelul la revoluţie, dar îmi cunosc ţara şi poporul destul de bine ca să ştiu că toţi vor spune “mergeţi la revoluţie, daţi-l jos pe Băsescu şi după aia venim şi noi. (…) Aşa încât eu mă bazez pe dumneavoastră în această bătălie şi mă bazez că, după ce o să-l OMORÂM pe Băsescu, o să vină toată lumea alături de noi”
   gandul.info/new../

   • alexa Says:

    Tare ! Merci Luca ! Iata si gura pacatosului, care adevar a grait. Pfuiii…

   • Sfarma -Piatra Says:

    Nu-mi place Ponta!De ce credeti voi ca cineva care il uraste visceral pe basescu,este obligatoriu fan Ponta sau PSD ?

   • lucaman Says:

    pai stii de ce cred asta sfarma- oase? pentru ca daca urasti visceral inseamna ca gandesti cu viscerele.

    pe de alta parte urmand rationamentul tau ne putem intreba …de ce crezi ca toti cei care nu ii plac pe ponta si crin sunt automat portocalii?

 2. dobermann Says:

  Bună dimineaţa, Alexa!
  Da, sunt toate elementele unei lovituri de stat în desfăşurare, clocită de troica Vîntu, Patriciu şi Voiculescu. Dar nu goana după resurse este scopul acestei acţiuni împotriva statului de drept, ci frica de bulău. Se apropie repatrierea lui Nicolae Popa, nu uita! Nu vezi, ţinta lor este mereu Băsescu, guvernul fiind una colaterală, pentru că n-au niciun interes să-şi aducă SRL-urile politice PSD şi PNl la putere acum. Fără Băse, niciun procuror nu va mai mişca în front. Dosarul lui Patriciu şi SRS a avut termen la Tribunalul Bucureşti pe 17 sept., iar pe 15 sept. cel al Cameliei Voiculescu şi Copos. (Nu ştiu ce încheieri s-au dat, pe sait nu este afişat.) Liderii de sindicăcat, cinci bucăţi, care au fost promovaţi mediatic şi finanţaţi de Vîntu ca membri în CA-ul Realităţii, au şi ei dosare penale pentru evaziune fiscală.
  Nu vezi, miniştrii sunt “incompetenţi” şi corupţi până sunt remaniaţi sau demisionari, după care, brusc, “au făcut şi ceva bun” devenind victimele lui Băsescu…
  P.S. Încep să cred că Elena Udrea este un cal troian marca Vîntu…Uită-te la conexiunile Udrea-Cocoş, de-a lungul timpului!

  • alexa Says:

   Buna dimineata Doberman ! 🙂 Eh…nu uita ca despre tradarea lui Blaga s-a mai scris. Mi se pare ca Patrasconiu a scris un articol acum 2 ani. Posibil ce spui tu. O sa ma gandesc la asta.

 3. Sfarma -Piatra Says:

  Este ,,adevarul”vostru ! V-ati pus pe toata lumea in cap,profesori,medici,muncitori,acum si politisti! E totusi prea mult!

 4. karadeniz Says:

  Corect raţionamentul şi probabil scenariul prezentat.
  Din păcate, când provoci un incendiu nu ştii niciodată cu certitudine intensitatea şi direcţia de propagare. Urmatorii doi-trei ani vor fi vitali pentru viitorul României. Interesele grupurilor de influenţă române s-ar putea să nu coincidă cu cele din afara ţării iar masa de manevră, românii de rând, ar putea juca un rol mult mai important decât acela de simpli figuranţi.

  • alexa Says:

   Daca ne lasam manevrati, cam asta o sa se intample. Rusia se infiltreaza in Europa si noi suntem un fel de troc, stiu asta Karadeniz.

 5. Angela Says:

  Sfarma – piatra a uitat să-şi ia medicamentele.

  Alexa, zici că trăim vremuri interesante, eu zic că trăim vremuri mizerabile. Încă nu mi-am revenit de la protestul “spontan” şi încărcat de fineţuri literare a miliţienilor, care au demonstrat încă o dată ceea ce romanul ştie de mult că, chipiul le foloseşte doar să nu le plouă-n gît. Trecînd la topicul articolului, pentru care te felicit şi-ţi dau dreptate, cu menţiunea că încep să mă tem de ceea ce e mai rău, pentru că mă uimeşte inconştienţa maselor, care deşi ştiu că presa care-i instigă este patronată de nişte tîlhari la drumul mare, se lasă manipulaţă în cel mai vădit şi grotesc mod. Am tot zis zilele astea că ne-am pierdut minţile şi înclin să cred că aşa e. Dacă de mase mă mir, că de… pulimea a fost întotdeauna masă de manevră în funcţie de interese, gaşca asta formată din psd-pnl-pc, e de-a dreptul sinistră şi merg mai departe susţinînd că ceea ce fac ei, este trădare de patrie şi nu simple lupte pentru ce-a mai rămas de sfîşiat din Romania. Doberman are dreptate, miza este scăparea cururilor personale de puşcărie, păstrarea şi de ce nu, consolidarea averilor obţinute prin jefuirea ţării. Nu am idee cum am putea lupta cu asemenea desfăşurare de forţe draconice, poate e imposibil. Ideea e să-ncercăm măcar, aşa cum faci tu scriind, iar noi citind 🙂

  • alexa Says:

   Nici eu nu mi-am revenit Angela. Insa cand am constatat ca limbajul folosit de militieni este acelasi cu al vuvuzelelor PNLPSDPC mi-am dat seama de unde ni se trage.Asta e singura sansa…dizidenta literara, ca sa zic asa. In curand ne paste canalul, daca ajung astia la putere. Si nu zic in gluma chestia asta.

   • Sfarma -Piatra Says:

    Alexa,nu o lua chiar asa in tragic!:)Ce canal? Nu o sa se mai faca nici un canal,din simplul motiv ca se vor fura toti banii! 🙂

  • Sfarma -Piatra Says:

   @Angelica
   Nu am nevoie de medicamente!
   Dar ai uitat sa adaugi:
   1.Agenturilii imperialiste
   2.Cercurile reactionare !
   De cind sta tara asta intr-un singur om ?


 6. Am citit si recitit postul tau si nu inteleg. e ceva in genul “2+2=4, deci Dumnezeu exista”.
  Mai nene, ia reciteste promisiunile PDL din 2008: 900 de euro salariu mediu, 405 pensia medie, salariu minim de cel putin jumatate din salariul mediu (deci 450 euro). Plus jdemii de km de autostrazi si sosele, plus subventii agricole, plus, plus, plus. Ce-a spus Basescu cand a promulgat legea maririi salariilor profesorilor? Ca, daca nu se aplica, se cheama ca nu mai e stat de drept. Si s-a aplicat?
  Atunci, cine a transformat Romania in altceva decat un stat de drept? Opozitia sau Basescu?
  Sustin cu toata convingerea ca PDL trebuie sa plece de la putere ACUM. Nu ma intereseaza cine ar urma sa vina. Daca si aia vor minti, voi sustine, cu aceeasi convingere ca trebuie sa plece si ei.
  Asa ca, hai sa n-o mai dam cotita, vai, noi pedelistii suntem niste puri, niste coresti, niste onesti, si aia rai vor sa ne faca nu stiu ce. Nu, guvernul Boc si presedintele Basescu sunt exact cum au fost definiti de politisti: javre ordinare.

  • alexa Says:

   De ce acum si in mod nedemocratic ?? Si unde ai vazut tu ca eu am scris ceva de bine de PDL ? Articolul se refera la altceva, nu la ce ti se pare tie ca se refera. Cat despre altcineva aia…care va sa vie la guvernare i-am vazut 16 ani acolo si tot nimic nu s-a intamplat. Eu nu-s pedelista sunt basista ! Asa ca injura-ma de Base ! 🙂


   • Sunt uimit.
    Cred ca am multe intrebari pe care as dori sa ti le pun. De fapt, intrebarea esentiala este: cum poti fi, cum spui, “basista, dar nu pedelista”? Cum il poti vedea pe Basescu, acum, ca o solutie la problemele Romaniei?
    Evident, raspunsul, daca exista vreunul, nu poate fi comprimat in doua randuri.
    Asa ca, voi incepe prin a-ti citi posturile de pe blog … acum nu am timp, dar imi voi face.
    Acum, nu am nicio intentie sa te injur. Poate mai tarziu.

  • Emil Says:

   Daca nu te intereseaza cine o sa vina in loc, inseamna ca esti foarte prost. Nu inlocuiesti un rau, cu un rau mult mai mare. PDL-ul a cistigat alegerile nu pentru promisiunile facute. Toti au promis marea cu sare si nimeni nu ar fi putut face mai mult decit face guvernul actual. PDL-ul a cistigat pentru ca majoritatea alegatorilor au votat impotriva monstruoasei coalitii a Prostanacilor, Repetentilor, Analfabetilor, Coruptilor, Infractorilor, Informatorilor, Santajistilor si Lichelelor. De ce crezi ca s-au coalizat toti marii infractori, toti marii corupti impotriva Presedintelui ? Pentru ca ei vor binele tarii ? Nu. Pentru ca Presedintele nu ii lasa sa fure si refuza sa le inchida dosarele lor penale.


   • Emil, pot dialoga cu tine doar daca:
    1. Nu mai jignesti, si
    2. Aduci macar un argument in favoarea afirmatiei: “nimeni nu ar fi putut face mai mult decit face guvernul actual”.
    Intreb, si eu, ca omul: nu crezi ca, daca ar fi fost asa, am fi fost iesiti din criza? Nu crezi ca ne-ar fi copiat si altii “solutiile”?
    Dimpotriva, eu cred ca un guvern mai incapabil decat acesta nu poate fi aflat prea usor. Argument: masurile de austeritate fara corespondent in lume, si fara niciun efect: economia Romaniei continua sa se comprime.

 7. Sfarma -Piatra Says:

  LE-AU LUAT BANII DIN BUZUNAR! D-AIA URLA ASA IN POARTA COTROCENILOR!!! SINTETI OBSEDATI DE COMPLOTURI,CONSPIRATII,LOVITURI DE STAT,SUBVERSIUNI,REBELIUNI! FACTORUL FOAME L-ATI LUAT IN CONSIDERATIE ??????? OMUL E OM PINA iI BAGI MINA IN BUZUNAR AIUREA!!! ANGELOOOOOOOO,AI AVUT SENTIMENTUL FOAMEI VREODATA IN VIATA TA ????????????????????????????????????????

  • alexa Says:

   Da mai ! Ai dreptate ! Hai sa vedem saracii politisti ce beneficii au :

   (1) Politistul are dreptul la:
   a) salariu lunar, compus din salariul de baza, indemnizatii, sporuri, premii si prime, ale caror cuantumuri se stabilesc prin lege. Salariul de baza cuprinde salariul corespunzator functiei indeplinite, gradului profesional detinut, gradatiile, sporurile pentru misiune permanenta si, dupa caz, indemnizatia de conducere si salariul de merit;
   b) ajutoare si alte drepturi banesti, ale caror cuantumuri se stabilesc prin lege;
   c) uniforma, echipament specific, alocatii pentru hrana, asistenta medicala si psihologica, proteze, precum si medicamente gratuite, in conditiile stabilite prin hotarare a Guvernului;
   d) locuinta de interventie, de serviciu, sociala sau de protocol, dupa caz, in conditiile legii;
   e) concedii de odihna, concedii de studii si invoiri platite, concediu fara plata, in conditiile stabilite prin hotarare a Guvernului;
   f) concedii medicale pentru: caz de boala, prevenirea imbolnavirilor, refacerea si intarirea sanatatii, accidente produse in timpul si din cauza serviciului; concedii de maternitate, pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 3 ani, ingrijirea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani, precum si in alte situatii, in conditiile stabilite prin lege;
   g) bilete de odihna, tratament si recuperare, in conditiile stabilite prin hotarare a Guvernului;
   h) pensii, in conditiile stabilite prin lege;
   i) indemnizatii de instalare, de mutare, de delegare sau de detasare, precum si decontarea cheltuielilor de cazare, in conditiile stabilite prin lege;
   j) decontarea cheltuielilor de transport in cazul mutarii in alte localitati si o data pe an pentru efectuarea concediului de odihna, in conditiile stabilite prin hotarare a Guvernului;
   k) incadrarea activitatii in conditii deosebite sau speciale de munca, potrivit legii;
   l) portul permanent al armamentului din dotare sau achizitionat personal, in conditiile legii;
   m) asigurare de viata, sanatate si bunuri, in conditiile stabilite prin hotarare a Guvernului;
   n) tratament medical in strainatate pentru afectiuni contractate in timpul exercitarii profesiei, in conditiile stabilite prin hotarare a Guvernului;
   o) asistenta juridica asigurata de catre unitate, la cerere, in cazul cercetarii sale pentru faptele comise in timpul sau in legatura cu exercitarea atributiilor de serviciu.
   (2) Armamentul dobandit personal se detine dupa pensionare pe baza permisului obtinut, in conditiile legii.

   Citeşte mai mult: http://badeadan.blogspot.com/#ixzz10lXGcxxI
   Under Creative Commons License: Attribution

  • Angela Says:

   Sfarma -Piatra – lasă istericalele pentru OTV.
   Da, am senzaţia de foame înainte de fiecare masă. Dacă mai ai alte întrebări, nu ezita… Începi să mă amuzi şi pe mine .

  • lucaman Says:

   foame la vamesi?…..ha!ha!ha!….sfarma-oase,printre aia care injurau la gardul cotroceniului ,in timp ce basescu era la constanta iar boc plecat din tara, se gaseau si vamesii.apropos,parca blaga a fost candva pe la vama ….oare de ce nu l-au cautat ei pe blaga?oare de ce el era la iasi ?….hi!hi!hi!asta a fost o tentativa de puci fara finalizare…dar e o chestie specifica celor de la psd-pnl-kgb,au intrare dar nu au finalizare….luzari

   • Sfarma -Piatra Says:

    LUCAMANE,unde tata,ai vazut matale ca zic de vamesi? Eu am descris ce inseamna serviciul in sistemul penitenciar,bai baiatule!

   • lucaman Says:

    sfarma-oase…..pai aia din sistemul penitenciar ar lucra si moca la cata spaga isi trag de la detinuti si de la rudele detinutilor….de ce crezi ca nu pleaca nici unul chiar si asa cu salariile reduse?…..esti haios tare, tu ii vezi pe politistii romani asa cum apareau in benzile desenate din revista cutezatorii…..patrioti,cinstiti,mereu in sprijinul cetateanului si in lupta cu infractorii….hi!hi!hi!

    eu ii vad asa cum sunt in viata de zi cu zi…puturosi,corupti,mana in mana cu infractorii,prostanaci,violenti,vai de cetateanul care se intersecteaza cu ei.

  • Emil Says:

   Nu le-a luat nimeni banii din buzunar. Statul nu a mai putut plati majorarile iresponsabile si nesustenabile date acum doi ani. Acum doi ani, inainte de aceste majorari nesustenabile, salariile bugetarilor erau mai mici decit sunt acum, in urma reducerilor cu 25%. Acum doi ani, cind salariile erau mai mici decit sunt acum, nu murea nimeni de foame, nu era nimeni disperat, nu era niciun genocid. Tot acest circ este orchestrat de lichelele care au pierdut alegerile si care incearca sa ajunga din nou la putere, prin mijloace murdare, nedemocratice, prin manipularea celor cu un IQ foarte redus, ca tine.
   Bugetul de pensii provine din contributiile salariatilor de astazi.
   Nr Salariati x Salariul mediu x Procent contributie pensii
   4.800.000 x 1.800 x 0,31 = 2.500.000.000 RON pe luna
   (Atit se colecteaza lunar pentru plata pensiilor)
   Nr. Pensionari x Pensia medie
   5.000.000 x 700 = 3.500.000.000 RON pe luna
   (Atit trebuie sa plateasca lunar statul pensionarilor)
   Dupa cum poate vedea oricine, este un deficit lunar de un miliard de RON sau de aproape patru miliarde de EURO pe an. De fapt, deficitul este mai mare pentru ca in realitate sunt mai multi pensionari, mai putini salariati, iar multe firme nu-si platesc contributiile catre stat. De unde sa plateasca guvernul diferenta de patru miliarde de EURO pe an, doar pentru pensii ? Daca poti pricepe atita lucru, termina cu incercarea de manipulare a celor cu un IQ foarte redus.
   Acelasi deficit este si la bugetul de stat pentru plata salariilor bugetarilor, pentru ca au fost angajati citeva sute de mii de bugetari mai mult decit poate suporta bugetul de stat.
   Bugetul de stat se obtine din taxele si impozitele platite statului (in special impozitul pe salariu si TVA-ul). In anii trecuti, cei plecati la munca in strainatate trimiteau acasa circa 8-9 miliarde de EURO pe an, cu care rudele din tara isi cumparau case, masini, haine, electronice, mincare etc. Din aceste operatiuni, statul incasa din TVA, citeva miliarde de EURO pe an.
   Tot in anii trecuti, se luau credite doar cu buletinul. Cu banii imprumutati de la banci, Romanii isi cumparau case, masini, haine, electronice, mincare etc. Din aceste operatiuni statul cistiga din TVA inca alte citeva miliarde de EURO pe an.
   Din cauza crizei economice mondiale, unele firme au intrat in faliment, altele au redus salariile, altele au redus personalul etc. Din acest motiv, impozitele incasate de stat pe salarii au scazut cu alte miliarde de EURO pe an.
   Iata, pe ansamblu, un deficit de cel putin zece miliarde de EURO pe an. Sa nu uitam, nici deficitul lasat de guvernul Moliceanu, de citeva miliarde de EURO. Din imprumutul de la FMI, jumatate din bani au mers la Banca Nationala pentru mentinerea stabilitatii monedei nationale. Banii se afla neatinsi la Banca Nationala. Banca Nationala va restitui acei bani plus dobinzile. Guvernul a luat cele mai intelepte masuri in aceasta situatie de criza. A platit un an si jumatate salariile si pensiile, a mentinut stabila moneda nationala, nu a dus tara in hiperinflatie, nu a dus tara in incapacitate de plati, a creat conditiile relansarii economice care s-a si produs. Avem al doilea trimestru consecutiv de crestere economica. Am iesit din recesiune.

 8. Sfarma -Piatra Says:

  Si ce e anormal in a avea aceste sporuri ? Ala poate nu mai ajunge seara acasa,ci direct la morga!Uneori politisti mai sint si ucisi!Tu Alexa,sti ce stres imens este in sistemul penitenciar? Am un unchi care a lucrat in asa ceva!Serviciu de 48 de ore intre niste animale turbate,amenintari sistematice,mincarea aruncata prin vizeta,aruncari cu rahat strins din timp,si aruncat prin usa la apel!Tentative de sinucidere,de care tot gardieni raspund!Si vine un nene de pe ape si LE FURA din drepturi !

 9. Sfarma -Piatra Says:

  Baietasul asta badea e incalificabil……limbaj de ,,Scanteia”din 1949 !

 10. Angela Says:

  s-o fi culcat limbricu`… a muncit azi din greu la comentarii 😀

 11. alin Says:

  Eu zic ca foamea ii scoate in drum si nu mogulii,kaghebistii…etc. Se poate insa sa ma insel. Apropo,si eu cred ca traim vremuri interesante…

  • lucaman Says:

   alin….aia nu erau flamanzi.ai vazut ce cefe late aveau.in plus isi pot prezenta demisia daca nu sunt multumiti si pot pleca sa isi caute munci mai bine platite in sistemul privat.exista viata si in afara sistemului bugetar doar ca acolo nu mai pupi spaga,nu mai poti chiuli,nu mai poti trage targa pe uscat.in fond avem cu 25 la suta mai multi politisti decat media europeana.iar daca le era foame cu adevarat ar fi strigat….nu mai avem bani,ne pierdem casele,avem un plan de restructurare si va rugam sa ne ascultati,intelegem sa fim solidari cu ceilalti dar din ianuarie vrem marirea salariului actual….stii chestii de genul asta.in schimb ei au strigat….iesi afara ,javra ordinara ,basescu du-te langa ceausescu,m-ie boc….chestii cu conotatii sexuale amestecate cu politica.asta arata ca nu e foame adevarata.in plus politia nu face politica ….sau face pe blat la ceas de seara?…capisci?

   • Sfarma -Piatra Says:

    LUCAMANE,cind o sa-ti gasesti casa golita de toata mobila si de toate lucrurile tale,asta daca baietii lucreaza cu camionul,unde te duci sa reclami? La matrozul nervos? Sau la aia pe care ii balacaresti?

   • lucaman Says:

    o sa ma duc sa-mi incasez asigurarea….oricum ,daca ma las in baza politistilor sunt convins ca nu-mi voi recupera nimic din ceea ce mi-au furat hotii.sa se spele pe cap cu politistii aia de la asigurare……poate asa ii mai scot de prin birouri.

  • alexa Says:

   Te inseli Alin ! 🙂

   • alin Says:

    Doar nu sunt Mafalda. Sa nu crezi ca ii am la inima pe politisti. Cunosc destui ca sa stiu exact cum sunt si cat castiga din salariu si mai ales pe langa salariu. M-a impresionat insa tipul care s-a impuscat ca nu-si mai putea plati ratele la casa.

   • lucaman Says:

    alin,uite ce a fost pe 24 septembrie…..

    Deplasarea „spontană” la Palatul Cotroceni a poliţiştilor protestatari, din data de 24 septembrie, a fost pregătită cu cel puţin două zile înainte, potrivit declaraţiilor unor participanţi. Pentru a-şi radicaliza acţiunile, sindicaliştii ar fi apelat la sprijinul unor organizaţii de revoluţionari.

    Dorin Maior, Puiu Fesan, Vasile Pestreanu, Nicolae Costache George Costin şi alţi lideri ai unor asociaţii de revoluţionari s-au întâlnit miercurea trecută la sediul Federalei Revoluţionarilor, condusă de Bebe Ivanovici, pentru a pune la cale acţiuni radicale în timpul protestelor sindicaliştilor. Întâlnirea a fost stabilită exact în ziua în care erau organizate protestele sindicatelor din cadrul CNSRL Frăţia, organizaţie apropiată de PSD. În acea zi s-a testat reacţia forţelor de ordine de către un grup de revoluţionari, care au forţat pătrunderea în sediul Guvernului. Imediat după incident, s-ar fi ajuns la concluzia că ar trebui pregătite şi câteva grupuri pentru a declanşa violenţe în faţa Palatului Cotroceni, violenţe ce urmau a fi amplificate de persoane din lumea interlopă din Sectorul 5 al Capitalei.

    Ar fi existat şi surse de finanţare pentru astfel de acţiuni. Acest test violent urma a fi făcut vineri, 24 septembrie, la mitingul poliţiştilor. Organizatorii acestor „acţiuni radicale” ar fi ştiut încă din data de 22 septembrie că mitingul poliţiştilor de pe 24 septembrie din faţa sediului Guvernului se va continua cu un marş la Palatul Cotroceni, unde urmau să intre în acţiune grupurile de revoluţionari şi cei ai lumii interlope, imediat după ce forţele de ordine ar fi încercat să-i împiedice pe protestatari să arunce cu obiecte în curtea Palatului. Aceste violenţe ar fi legitimat demararea demersurilor pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Vineri, la Palatul Cotroceni, „Băsescu nu a pus armata sa pe noi, aşa că acţiunea s-a mutat pe 7 octombrie”, spun sursele noastre.

    Confirmarea implicării revoluţionarilor

    George Costin ne-a confirmat întâlnirea de miercuri 22 septembrie de la „Federala” lui Bebe Ivanovici: „Maior şi Fesan – pe Bebe nu l-am văzut, au fost susţinătorii ideii de a-i sprijini pe sindicalişti cu acţiuni radicale pentru demiterea lui Traian Băsescu, contra unor posturi ce urmau a fi negociate cu Ion Iliescu. Eu le-am cerut să nu amestece interesele revoluţionarilor în jocurile politice”. Bebe Ivanovici, şeful Federalei Revoluţionarilor din România, fost lider PSD migrat la PRM, a confirmat doar faptul că mai multe filiale de revoluţionari din ţară au fost chemate la Bucureşti, la mitingul de vineri, 24 septembrie. „M-au sunat preşedinţi de filiale din ţară şi mi-au spus că au fost convocaţi să vină în Bucureşti la mitingul de vineri, dar eu m-am opus. M-au sunat şi cei din Constanţa, şi cei din Craiova şi Galaţi, dar eu le-am spus că nu ne amestecăm cu sindicatele. Ştiu că la mitingul de vineri au fost cei ai lui Emil Cutean (Asociaţia „Club 22″, fost parlamentar PSD condamnat la 4,5 ani închisoare pentru deturnarea fondurilor destinate revoluţionarilor) şi ai lui Marin Muşa (Asociaţia Alianţa Poporului)”. Ivanovici susţine că nu ştie cine a făcut „convocarea la Bucureşti”, deoarece el este internat în spital de aproape trei săptămâni.

    Revoluţionarul Pluto: „Dacă încep să tragă, trag şi eu”

    Nelu Florea (zis Pluto), fost poliţist, membru al asociaţiei de revoluţionari „Club 22″, susţine că s-a dus la mitingul de vineri din proprie
    iniţiativă. „A fost ca o încălzire pentru mitingul de pe 7 octombrie, când îl vom da jos pe Băsescu. Eu sunt alături de poliţişti până mor. Suntem mai mulţi revoluţionari care am fost la miting şi la marş. Numai eu am numărat vreo 20. Suntem susţinuţi şi de Ponta, şi de Crin. Pe 7 (octombrie) nu plecăm acasă până nu-l dăm jos pe Băsescu. Să sperăm că fără violenţă. Dacă încep să tragă, trag şi eu. Vineri a fost aşa, un început, am testat terenul”, ne-a declarat revoluţionarul Nelu Florea, zis Pluto. El crede că „fără Băsescu o să ne fie mai bine. Iliescu ne-a dat indemnizaţia de revoluţionar, nu Băsescu. Acum, Băsescu şi Boc vor să ne ia pensia sau s-o impoziteze, de asta au venit mai mulţi revoluţionari la mitingul de vineri şi o să venim mai mulţi la cel de pe 7 octombrie”, ne-a povestit fostul poliţist. Ieri, Pluto era puţin dezamăgit de mitingul BNS „E prea liniştit!”.

    „Noi am făcut apel la solidaritate”

    Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, ne-a declarat „Noi am făcut un apel la solidaritate. Personal , nu am sunat la nici o asociaţie de revoluţionari. Este posibil însă să o fi făcut liderii judeţeni de la sindicatele la care suntem noi afiliaţi, şi care s-au ocupat cu deplasarea cu autocarele.”

    5 poliţişti, anchetaţi pentru că au fost la protest cu pistoale

    Poliţiştii-protestatari care se manifestau agresiv au fost filmaţi şi fotografiaţi de agenţii infiltraţi ai serviciilor secrete. Obiectivele agenţilor au fost orientate în special spre tocurile pistoalelor protestatarilor pentru a şti din ce zone pot apărea probleme
    dacă mitingul-marş ar fi degenerat în violenţe. Aşa ar fi fost descoperite pistoale la cel puţin cinci poliţişti, care au fost identificaţi şi care vor fi anchetaţi penal de Parchetul Sectorului 1.

    “Maior şi Fesan au fost susţinătorii ideii de a-i sprijini pe sindicalişti cu acţiuni radicale pentru demiterea lui Traian Basescu, contra unor posturi ce urmau a fi negociate cu Ion Iliescu.” George Costin, şeful Asociaţiei Metrou Bucureşti

    “M-au sunat preşedinţi de filiale din ţară şi mi-au spus că au fost convocaţi să vină în Bucureşti la mitingul de vineri.” Bebe Ivanovici, şeful Federelaei Revoluţionarilor

    “A fost ca o încălzire pentru mitingul de pe 7 octombrie, când îl vom da jos pe Băsescu.” Nelu Florea, zis Pluto, fost poliţist

 12. alin Says:

  Asa ceva este foarte grav. Eu nu mai vreau sa ma intorc in anii 90. De ce nu se incepe o ancheta ? Cei vinovati trebuie sa plateasca.

 13. alin Says:

  Inca ceva. Daca s-a intamplat asa cum zici astia nu au facut asa ceva de capul lor. Aici e o zona de mare interes strategic pt. americani. Nu ar lasa ei sa se intample niste schimbari majore in orientarea de politica externa a Romaniei. Eu ma intreb de ce naiba a fost ambasadorul american la sediul PSD inainte ca Ponta sa vorbesca despre suspendare si mai ales ce a vrut sa transmita prin acest gest si cui ???

 14. Sfarma -Piatra Says:

  In sfirsit ati gasit originea ,,conspiratiei”!!! Noroc cu Romania Libera! Eu cred ca Lenin din mausoleu a planuit tot,el se preface doar ca e decedat din 1924 ! Ai dracului comunisti!!!

 15. alexa Says:

  @alin

  Ponta l-a lasat pe spalatorul de cadavre Felix sa rezolve problema. Asa ca ne-a facut program.

 16. alin Says:

  Chiar si treaba asta e o tampenie absoluta. Sa il lasi pe Felix sa se ocupe de suspendare e ca si cum ti-ai taia singur craca de sub picioare. Probabil stiu si ei ca suspendarea e cu picioare scurte si il lasa pe Felix sa isi rupa capul inca odata.

 17. Emilm Says:

  Tin sa il salut pe Emil si sa spun ca, exceptand cuvantul “prost”, sunt de acord cu ceea ce a scris el.
  Emil
  PS Despre REFERENDUMUL VOTAT cu RESTRUCTURAREA PARLAMENTULUI de ce nu se mai aude nimic?
  Sau “democratia” se exprima acum IN STRADA si prin SONDAJE?

 18. Buta Dumitru Says:

  Lovitura aceasta este concepută de evreii:Dinu Patriciu,Vântu,Rabinul Ilici Iliescu cu comunitatea lui PSD în frunte micul BOLŞEVI instruit după talmudul lui Iliescu.
  MARŞ DE ADIO

  Adrian Păunescu

  La muncă, derbedei, că trece anul
  şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
  Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
  Cristosul mamii voastre de nemernici.
  Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
  şi-apoi convingeţi-vă că e bine.
  C-aţi luat o ţară de mai mare dragul
  şi i-aţi distrus averile şi steagul.
  S-ajungem colonia de ocară
  care-şi va cere scuze în maghiară.
  Şi, prin complicităţi cu demoni aprigi,
  aţi desfiinţat uzine , câmpuri , fabrici.
  Şi, prin vânzări de ţară infernale,
  aţi omorât cu voia animale.
  La greul greu care mereu ne-ncearcă,
  răspundeţi cu un greu de moarte, parcă.
  Şi i-aţi găsit şi bolii un remediu
  întoarceţi România – n Evul Mediu.
  Ce căzături, ce târfe, ce mizerii,
  v-aş desena cu acul, să vă sperii.
  Dar voi nici sânge nu aveţi în vine,
  ci credite din călimări străine.
  Le ştiţi lui Hitler şi lui Stalin taina
  şi-mpingeţi Bucovina în Ucraina.
  Aşa cum ceilalţi, limpezească-i valul
  s-au compromis negustorind Ardealul.
  De unde sunteţi, mă, din ce găoace ,
  cum v-au putut părinţii voştri face ?
  Ce condimente le-au picat în spermă
  de e trădarea voastră-atât de fermă ?
  Aţi pus nenorocita voastră labă
  pe-această tristă ţară Basarabă.
  Şi vreţi cu-ameninţare şi cu biciul
  s-o faceţi curva voastră de serviciu.
  Mimaţi respectul pentru cele sfinte,
  dar vindeţi şi pământuri şi morminte.
  Aţi inventat examene severe,
  supunere poporului spre-a-i cere.
  Şi toată zbaterea a fost degeaba
  că-n nas mai marii v-au închis taraba.
  Minciuna voastră v-a adus pe scenă,
  actori într-o politică obscenă.
  Şi-acum, că-i un prăpăd întreaga ţară,
  ia cereţi-vă puţintel, afară.
  Decât să vă trimită ţara noastră ,
  mai bine mergeţi voi în mama voastră.
  Plecaţi de-aici, cu-o grabă funerară,
  şi nu albanizaţi această ţară.
  Băgaţi viteză, că vă trece anul
  şi s-a scurtat şi s-a-nvechit ciolanul.
  Şi ce vă pot eu spune la plecare
  decât lozinca lui Fănuş cel mare :
  Nenorociţilor, se rupe şnurul,
  “La muncă, la bătut ţăruşi cu curul !”


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: