Cate ore-cur si ore-cap presteaza parlamentarii ?

Inainte de a va amuza sau de a crede ca sintagmele acestea sunt inventia mea…va rog sa cititi povestioara de mai jos:

”Grigore C. Moisil, marele matematician, avea despre programele de lucru o opinie atât de des exprimată încât a intrat în folclorul moisilesc de bază. El (sau discipolii care îl imitau cu umor şi afecţiune, nimeni nu mai poate şti cu precizie) spunea aşa: Matematica NU se face în ore de birou. Dimineaţă când te scoli, faci matematică; când te speli pe dinţi, faci matematică, şi, dacă nu te speli pe dinţi, faci matematică atunci când nu te speli pe dinţi! Somat să-şi facă public programul de 8 ore de muncă, Grigore Moisil a prezentat odată o foaie de hârtie frumos liniată, pe care scrisese aşa:
Luni
ora 8 – ora 9.50: curs, Amfiteatrul Ţiţeica
ora 10 – ora 11.50: consultaţii, catedră
ora 12- ora 16: timp de gândire, în sectorul de Cultură al Parcului de Cultură şi Odihnă .
Altădată însă, exasperat, i-a trimis rectorului o hârtie pe care scria, mare:

Vă rog să precizaţi dacă vă referiţi la ORE-CAP sau la ORE-CUR”, scrie Zoe Petre pe blog într-un material intitulat “Necrolog pentru Domnul Trandafir”.

Tinand cont ca mai nou, parlamentarii chiulangii au pretentia sa suspende din nou Presedintele le adresez o legitima intrebare :

Cate ore- cur si cate ore- cap prestati domnilor, pe banii nostri ? Nu de alta, dar dupa cum merge tara si dupa cum aveti discursul  cu ciorba felixaca pnlpsdpc (reincalzita) cu suspendarea si nimic altceva, se pare ca prestati numai ore-cur ! Ca daca ati fi prestat ore-cap ati fi avut responsabilitate si ati fi gasit solutiile pentru Romania si NU PENTRU VOI PERSONAL !

Nu Traian Basescu este problema Romaniei, ci VOI sunteti problema ei ! Nu puteti gandi nimic altceva decat josBasescu, fiindca NU sunteti in stare. Basescu e frana voastra, iar VOI sunteti frana Romaniei !

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

11 Comments on “Cate ore-cur si ore-cap presteaza parlamentarii ?”

 1. Sfarma -Piatra Says:

  Alexa,o solutie pentru Romania ar fi fost anul trecut cu Johannis!Dar n-a vrut Ayatolahul Romaniei si ghidul suprem al PD(ca liberal nu-i pot zice)!Nu vrea el si pace!Si-a remorcat tara ca pe un breloc!Nu misca nimic!TOTUL E LEGAT DE EL!Deja e un obosit nervos!Starea lui naturala e scandalul,panarama,injuratura,porcaiala continua!Sta tara asta intr-un singur om ? Da’ cine se crede? Oamenii l-au pus acolo,tot ei il dau jos !!!

  • alexa Says:

   First of all, inainte de orice raspuns, te rog ca inainte de a te repezi cu imprecatii la adresa Preseditelui Romaniei sa te gandesti ca mai sunt pe lumea asta unii, care nu le agreeaza. Daca vrei un dialog normal pe idei este ok. Daca vrei ceea ce reprezinta 90% din netul romanesc, ai gresit adresa.
   La mine pe blog sunt acceptate opiniile chiar contra, cu conditia sa fie argumentate si la nivel intelectual.
   Acum, sa iti raspund la chestiune…
   Iohannis este nimeni. In afara de faptul ca este cantaret in corul PNL, nu s-a remarcat prin nimic, decat printr-un rasunator proces privind adoptiile si casele pe care le detine. Cat priveste oamenii care l-au pus acolo, este singurul om votat de 3 (TREI) ori, spre deosebire de Antonel, care a intrat de pe locul 3 pe liste in Parlament. Deci, despre ce vrei sa vorbim ? Ai o senzatie ca discuti cumva cu cineva care serveste informatiile gen catering ? Revino-ti Sfarma !

   • Sfarma -Piatra Says:

    Tu ar trebui sa te simti jignita de limbajul sexist pe care il foloseste ,,presedintele”! Ziceri de genul: ,,Mai pasarica” sau ,,Daca te urci pe masa,iti arat cum se face”!sau ,,Vii maine la mine la birou si o facem”! Iti place acest limbaj? E jignitor pentru toate femeile!

 2. Sfarma -Piatra Says:

  Pentru mine acest personaj NU ESTE PRESEDINTELE MEU!Are un comportament deviant,limbaj de remiza CFR,si apucaturi staliniste!!!Confunda tara asta cu un vapor,iar locuitori ei echipajul cu care face el instructie,el fiind Herr Kapitan !O caricatura sinistra de Fuhrer!Da’Johannis ce are? E rau ca nu e ca Bok?Vad ca preiei zicerile lui Vadim,el a zis primul de casele lui Johannis!Nimic de la opozitie nu e bun!Doar ce zice Khomeini cu chelie!Basescu a incetat sa fie presedintele Romaniei in clipa cind a favorizat propriul partid(sau ce o fi ala)!El NU STIE SA FIE MEDIATOR !

 3. alexa Says:

  NU ma intereseaza frustrarile tale, care sunt ale partidului unic PNLPSDPC. Am avut perfecta dreptate, cand am scris ca nu puteti scoate alta idee, decat josbase, nu ? QED ! Si cred ca nu intamplator ti-ai ales cognomenul de Sfarma Piatra. La Creanga insa, are alta conotatie… 🙂 In ceea ce te priveste, nu este nicio indoiala ca asemenea regelui Midas, care transforma obiectele in aur…de unde i s-a tras si moartea, vei fi sfaramat de propriul nume. Banuiesc ca presedintele tau e crinul rosu de padure, care simbolizeaza ispita si poarta infernului.Din pacate, parfumul crinului rosu este un amestec de miere si piper, acum dulceag, acum palid si puternic despre care Baudelaire scria: canta tot ce vrajeste mintea si simturile-ncanta !:)

  • Sfarma -Piatra Says:

   Alexa,eu il am pe MAJESTATEA SA REGELE MIHAI I ! In Romania republica este o porcarie gretoasa,mai ales daca e condusa de un maniac bolnav de ura!basescu e un asasin latent cu fizionomie lombroziana!

  • Sfarma -Piatra Says:

   Nu-mi duce tu grija daca voi fi sfarmat sau nu !!! Stiu sa merg pe strada si sa beau apa cu paharul ! Ce geniali sinteti voi…..

   • hanna Says:

    Alexa, sa fiu in locul tau nu i-as mai raspunde individului care nu este in stare de un dialog pe argumente. te felicit pentru articolele pe care le scrii. este o placere sa te citesc.

 4. Mihai Says:

  Polarizarea si demonizarea uneia dintre parti mi se pare o greseala. Statistic vorbind se vor gasi in toate partidele populatii heterogene cu aceeasi medie de calitate, moralitate si demnitate. Singurul lucru care se schimba e purtatorul de flamura. La PDL cum Boc nu e foarte inalt si nu poate sa tina flamura prea sus i-o poarta Basescu.

  Alexa, daca ma intrebi pe mine Basescu nu respecta demnitatea functiei pe care o detine. Cu toate astea nu cred ca e cazul sa vorbim de suspendare cu atat mai mult cat nu exista deocamdata temei legal si omul asa cum e el a fost votat presedinte. Cu atat mai mult cu cat alternativele nu sunt mai fericite.

 5. Sfarma -Piatra Says:

  Hanna Montana papuselele si ursuletii de plus te asteapta !

 6. Sfarma -Piatra Says:

  Alexa,ca sa nu ne mai certam iti recomand sa citesti articolul lui Marius Oprea din Observatorul Cultural,DE CE NU-MI PLACE BASESCU . 🙂


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: