Retelele Hartman, elicopterele, Gura de rai si dd-ismul…

Nu ma bucura o tragedie umana, insa nu pot sa nu ma amuz cand vad comentariile vis a vis de prabusirea elicoperului israelian, zau,  ca desi aveam indoieli…cred din ce in ce mai mult in sondajul studentilor de la sociologie, care arata adevarata Romanie.

Incepand de la faptul ca elicopterul era cu israelieni, ceea ce adapa antisemitismul si pana la locul prabusirii, adica portiunea denumita Gura de rai din Bucegi si unde Kagoian-ul i-a pedepsit pe intrusi transmitandu-le ca nu au ce cauta pe plaiurile noastre…totul demonstreaza ca sondajul cu soarele si pamantul este cat se poate de real.

http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=47874

Mogulizoarele bineinteles ca nu desteapta cetateanul turmentat de “soare”, ca ce interes are sa explice cum devine cazul ? Vorba ceea…implementam evul mediu tarziu.

Ia sa vedem care e treaba cu elicopterele, ce cauta ele in Romania si de ce se mai si prabusesc cateodata.
In primul rand, elicopterul unde apropo…se aflau nu numai israelieni ci si romani …era intr-un exercitiu de 11 zile desfasurat sub genericul Blue Sky 2010.

The Romanian and Israeli troops were taking part in Blue Sky 2010, an 11-day exercise in which they were practising flying at low altitude in difficult terrain for search-and-rescue missions and medical evacuations.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-10768639

De ce faceau aceste exercitii la noi ? Net-ul spune ca Israelul ar fi dorit sa se antreneze in Bucegi intrucat zona muntoasa de acolo seamana cu lantul muntos Elbruz din Iran cel care face granita comuna cu Afganistanul, situat la nord de Teheran. Si cum cica se apropie invazia Iran-ului, n-ar fi de mirare.

Dar…asta nu are nicio legatura cu prabusirea, blesteme dacice si alte bazaconii de gen 666, implementat in mintea romanului dd-ist.

Este vorba despre o anomalie magnetica, definita ca retea Hartman si care s-a demonstrat stiintific, adica logic, ca este “un tip particular de radiaţii, cauzate de fenomene termice şi de presiune din interiorul pământului, ce, ajunse la suprafaţă sub influenţa magnetismului pământului, se aliniază sub forma unor pereţi verticali, a unor benzi de radiaţii în formă de tablă de şah”
Fizicianul Vasile Stratulat, citat de Gheorghe Brătescu în articolul „Enigme elucidate”, „a demarat un şir de cercetări şi calcule matematice, descoperind o stare a naturii necunoscută ştiinţei până acum (!). El a calculat  că Terra are o structură de cristale fluide, pe care le-a denumit “LIBE”. Aceste structuri se bazează pe proprietatea materiei Pământului de a forma o reţea energetică, constituită din benzi energetice ce acoperă planeta pe toată suprafaţa. Intersecţiile acestor benzi formează noduri şi au polarităţi alternative. În centrul nodurilor sunt molecule sau atomi ce intră în componenţa aerului aflat în atmosferă”.

In aceste conditii, orice aparat electric si electromagnetic o ia razna,logic.
Ceea ce este insa adevarat este ca inaintasii nostri stiau de aceste energii si astfel au construit monumente extraordinare, nelasand nimic la intamplare si nefolosit din intelepciunea si stiinta acumulate. Un material extraordinar pe aceasta tema, gasiti aici :
http://www.geobiology.co.il/Articles/High_Energy_4.asp

S-au lamurit si astea ?

Nelamurita ramane insa apetenta romanului pentru conspiratii, blesteme si un Dumnezeu vazut razbunator, crud si pervers, adica ceea ce NU EXISTA ! Adevaratii crestini stiu ca Dumnezeu este iubire neconditionata.

Poate ca explicatia acestui soi de comportament aiuristic sta in ceea ce scria Andrei Plesu, intr-un articol exceptional si dureros de adevarat, pe care va invit sa il cititi mai jos.

În condiţii normale, despre Dan Diaconescu n-ar fi trebuit să ştim nimic.Inteligenţa lui nu depăşeşte marginile unei sprinţare şmecherii de Caracal, raporturile lui precare cu limba română se înscriu strict într-o funcţionalitate de duzină, înfăţişarea şi comportamentul lui pendulează între banal şi stînjenitor. Ar fi putut fi organizator de chermeze într-un tîrg de provincie, ar fi putut, în cel mai bun caz, să facă o carieră de activist în vreun consiliu judeţean din Oltenia.
Dar pentru că sîntem în România, acest ins “fără însuşiri” (cum ar fi spus Musil) a devenit milionar şi vedetă. Ziarele vorbesc de o avere aiuritoare (30 de milioane de euro, 2 Rolls-Royce- uri, un Bentley, 2 elicoptere, iaht, vile etc.). A fost premiat de Asociaţia
Profesioniştilor din Televiziunea Română, dar şi de alţii, a fost şef la Jurnalul naţional şi la Cotidianul, face rating, vrea să se extindă pe piaţa internaţională, iar de curînd, după dramoleta cu arestarea, ameninţă că va candida la preşedinţie, în numele unui nou partid, botezat, nici mai mult, nici mai puţin, “Partidul Poporului Român”. Să fie vreun secret genetic? (Aud că tatăl milionarului nu e nici el de ici de colo: a trimis o scrisoare preşedintelui SUA, propunîndu-i să instaleze o bază militară americană la Caracal). Cum să-ţi explici un asemenea succes, cum să pricepi transformarea neantului în stea? Nu poţi
decît să citezi un admirator al OTV-ului, care, pe un blog, îi spunea
tandru patronului: “ieşti (sic!) cel mai tare!”.
Dan Diaconescu nu are decît un singur criteriu: audienţa. Şi o singură abilitate: acomodarea la nivelul cel mai de jos al consumului public: cadavre pierdute, vraci providenţiali, scandaluri politice şi de familie, dezvăluiri senzaţionale. Prost-gust, trivialitate, sub-nutriţie intelectuală, hîrjoană calomnioasă, jeg. Justificarea? Lumii îi place. Lumea vrea! Lucrurile de genul ăsta îi plac, în orice caz, dlui Diaconescu. Ăsta e universul lui, dacă nu cumva mă înşel şi, de fapt, cînd nu e pe post, se dezmorţeşte niţeluş răsfoind Shakespeare sau Rimbaud. Da, lumea vrea tot soiul de ieftinătăţi, tot soiul de stimulente pentru viscere. Mă mir că nu vedem încă pe OTV execuţii în direct, seriale porno, copii torturaţi şi crime filmate “cu camera ascunsă”.
Rating-ul ar deveni apocaliptic. Există, în fiecare din noi, o zonă
inavuabilă de cruzime, curiozitate vicioasă, perversiune morală. A valorifica însă tocmai această zonă, a întărîta ce e mai rău în om, a face spectacol din mizerie, a convoca “publicul larg” la o extatică bălăcire în lături e cinic, e iresponsabil, e ucigător. Sper că, din cînd în cînd măcar, Dan Diaconescu are mici insomnii, vagi nelinişti sufleteşti: în fond, e un periculos distribuitor de droguri, un instigator la disoluţie sufletească, la torpoare
mentală, la sub-umanitate.

Mineriada de hîrtie

Şi totuşi, ni se spune – o spune Dan Diaconescu însuşi – România se
bucură să-i devoreze oferta. Am mai spus-o: nicăieri în lume (atîta cît pot vorbi din experienţă directă) nu există un asemenea post de televiziune. Există posturi comerciale, există emisiuni îndoielnice, dar nicăieri nu se îngăduie unui utilizator al eterului să livreze, zece ore pe zi, dejecţie pură. Nici o televiziune cît de cît responsabilă nu-şi invită spectatorii să savureze haznaua. Dacă însă România poate fi echivalată cu “fanii” OTV, atunci avem dreptul să spunem că România este o ameninţare la adresa propriei ei siguranţe naţionale.

Nu teroriştii, nu corupţia şi cu atît mai puţin presa în ansamblul ei. Ci România lui Dan Diaconescu.
Aici atingem punctul central al perplexităţii şi al neliniştii. Căci în
vreme ce CSAT face gafa de a-şi antagoniza întreaga lume gazetărească, punînd-o pe aceeaşi listă cu Bin-Laden, membri marcanţi ai aceleiaşi instituţii, de la preşedinte la prim-ministru, de la unii membri ai cabinetului la parlamentari subţiri “de-ai noştri” consimt să apară la OTV. Cine critică puterea n-o poate face decît interesat şi se face vinovat de trădare. Cine omoară, seară de seară, suflete e frecventabil. Traian Băsescu face “în direct” schimb de bancuri cu Dan Diaconescu, îi răspunde şugubăţ la întrebări de genul “v-aţi înşelat vreodată nevasta?”
sau “care din fetele din studio vă place mai mult?” şi stabileşte că 99% dintre români ascultă cu plăcere manele, (precizînd, totuşi, că el personal e mai “elitist”: se distrează cu colinde “chiar şi vara”). Ştiu, aşa-i politica! E vorba de “fineţuri” electorale, de strategice jocuri de picior. Dar asta nu face decît să-mi sporească îngrijorarea faţă de maladia naţională întruchipată de OTV. Şi să-mi amplifice teama faţă de România lui Dan Diaconescu.

Explore posts in the same categories: zona crepusculara

Tags: , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

11 Comments on “Retelele Hartman, elicopterele, Gura de rai si dd-ismul…”

 1. Sfarma-Piatra Says:

  In principiu sint de acord cu tine!Dar ce treaba au mogulii cei rai(mogulii buni au ADN portocaliu)? Ca Dan Diaconescu e un sacal fara scrupule asta nu este de anul asta! Domnul actual prezident n-a avut greata sa stea cu DD in ”hazna”!Fanii cei fanatici ai prezidentului nu s-au oripilat anul trecut nici in ianuarie si februarie cind se ducea saptaminal la ”hazna”!

  • alexa Says:

   Buna ziua baba Floare,
   Multumesc, cu demancare…
   Baba Floare or esti surda ?
   Mamaliga si cu urda… 🙂

   Mai citeste odata articolul !

   • Sfarma-Piatra Says:

    Ce poieta esti!:) L-am citit,ma intereseaza partea cu DDD! Ce nu e clar ? Da DDD la ajutat pe prezident sa abureasca 5275000 de oameni! Si multi care l-au ales sint privitori de OTV! Acu’nu e bun,e rau! NU NU NU sa si-l asume cu totul pe DDD !

    • alexa Says:

     Desigur ca sunt…romanii sunt poeti ! 🙂
     Hai sa iti explic….nu stiu de unde ai tras tu concuzia ca-s pedelista, ca nu-s. Eu il sustin pe Basescu, iar faptul ca nu am trunchiat articolul lui Plesu unde se pomeneste de el, nu inseamna ca il reneg, ci ca la fel ca un parinte nemultumit ii atrag atentia. Sper ca tu cand iti certi eventualii copii nu ii si renegi automat. 😀
     Eu scriu exact ce ma deranjeaza. Si scriu punctul meu de vedere. Ah…si mai ales recunosc ca nu am creierii spalati ! 😀 😀


 2. pe hancu nu l-au chemat sa isi dea cu parerea? e cutremuru’ domne care a doborat elicopteru’….

  detalii la mine pe blog despre cum Dosarul de cadre al bolsevicului de Iliescovici nu a disparut in meandrele Rivulutiei din 1989, ci in anul de gratie 2006?!?!?!?

 3. Mihai Says:

  Ne oripileaza Romania lui DDD? Din pacate acolo suntem. OTV-ul a avut succes pentru ca s-a adresat pe limba corecta unui popor lasat de prea multe zeci de ani fara reperele corecte de decenta, bun simt si buna calitate.

  Sa zicem ca am forta oameni ca Andrei Plesu sau Zoe Petre sa infiinteze o televiziune. Va avea succes? Dubitabil :).

  Problema nu este la DDD, nu este la Basescu ci la cei din spatele lor. Cata vreme puterea pe care o detin se bazeaza pe oameni nu este vina lor ca stiu sa profite de majoritate in detrimentul unei minoritati elitiste. Ei sunt pradatorii iar noi oile. Pana nu ne crestem colti in loc de coarne si gheare in loc de copite o sa behaim in zadar.

  • alexa Says:

   Exact- REPERE ! Cine sa le scoata in evidenta ? Formatorii de opinie au pus umarul la uciderea decentei, incepand de la mogulizoare, politicieni si profesori. Totul este “infestat” fiindca interesele cer o turma amorfa, care sa reactioneze previzibil.Asta este adevaratul genocid.Nu stiu daca vom fi suficienti cei cu gheare si coarne….ca sa mai putem schimba ceva.Cuvantul de ordine astazi este dezbinarea, ori asta nu ajuta la nimic, decat la conservarea situatiei de fapt. E trist !

   • Sfarma-Piatra Says:

    Pai nu asa!:) Basescu nu poate fi disociat de PD-L!Cine i-a tras dupa el pe aproximativii de la PD-L? Nu spunea el ca toti sint corupti si hoti in afara de PD-L? Atunci nici Ceausescu nu are nici o raspundere,PCR e de vina! NU,NU,NU,Basescu e Pd-L si Pd-L e Basescu,nu mai merge cu smecheria ca altii sint de vina!!! 🙂

   • Sfarma-Piatra Says:

    Ai spus un cuvint cheie:DEZBINARE!!! Cine este profesor doctor docent in DEZBINARE ? 🙂

 4. Case de lemn Says:

  Si eu vreau sa imi construiesc o casa de lemn si acum ma documentez peste tot despre ele.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: