Lansarea Curcubeu TV & party !

In mai toate culturile lumii, curcubeul simbolizeaza speranta. O speranta de schimbare, curaj, provocare, viziune, caldura, frumusete si prietenie. Cam asta i-a inspirat pe un grup de tineri, a caror medie de varsta nu depaseste 25 de ani, atunci cand au hotarat sa porneasca din nimic, o televiziune online : Curcubeu TV.

Cand spun nimic, ma refer la cele cateva laptop-uri personale si ceva mobile adunate de prin podurile unde zaceau nefolosite, ca si economiile donate in contul unei chirii pentru locatie.  Daca iau in calcul insa,  entuziasmul si determinarea de a construi din temelii o alternativa, atunci perceptia mea este ca bogatia cu care incep acesti copii este greu de cuantificat in vorbe.

Sa cunoastem cativa dintre ei….

shole, vlad, noalka, volverin si mezinul mc raducu vor ca:

”  in lumea asta in care avem acces la toate gunoaiele,  sa scoatem dintre ele ‘aurul’ si sa-l aratam tuturor …”……

“vrem sa functionam oarecum ca un filtru pentru tot contentul asta … problema actuala este ca lumea are acces la orice si nu stie sa filtreze.  Noi asta n-am fost invatati sa facem …. acum trebuie sa aratam cu degetul efectiv la ce este bine si ce este rau, pentru ca riscam din ce in ce mai mult…sa le confundam”….

Eu ii creditez pe acesti copii, pentru ceea ce vor sa faca si voi fi la petrecerea de 21 iulie, zi declarata ziua curcubeului ! 🙂

Iata si invitatia lor :

21 iulie 2010. o zi de care ne vom aminti  Curcubeu TV apare pentru ca ti’ai dorit. pentru ca nu se putea altfel. ne’am gandit sa “udam” minunea impreuna. in Piata Universitatii, Parcul Coltea. niste oameni minunati, muzicieni contemporani, au acceptat cu bucurie sa ni se alature. astfel, miercuri, incepand cu orele 18, incepe petrecerea! ne vedem acolo, in aer liber, sa ascultam impreuna: RAIN DISTRICT, PISTOL CU CAPSE, CHESTER, RAPARTA, VLADIMIR, OK KIDS, CAST, BUCHAREST DUBSTEP CREW, PERFECT ZERO FOR INFINITY. Pace!

Ne vedem la party baieti !  🙂Explore posts in the same categories: usa negasita

Tags: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 Comments on “Lansarea Curcubeu TV & party !”


 1. felicitari acestor tineri curajosi si neinfectati de manelism dambovitean…la mine pe blog Breaking News: politica romaneasca e o curva sifilitica!!!!!

 2. Sfarma-Piatra Says:

  Daca nu exista comunismul,ce te faceai?


 3. @sfarama bolovani
  daca nu cadea comunismul, mai aveai tu acces la internet acum?

  @alexa
  la mine pe blog Hugo Chavez il dezgroapa pe Simon Bolivar pentru a se asigura ca sunt ciolanele lui si pentru a demonstra ca a fost asasinat de americani?!?!!?


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: