Sa invatam sa comunicam….

Intr-o tara in care primeaza 20 de milioane de adevaruri absolute ale tot atator detinatori….comunicarea este doar o suma de monologuri.  Allan Pease, un australian mester in comunicare a desfacut mecanismul fermoarului, intr-un stil accesibil oricui, cu imagini care ilustreaza parca filmele mute ale lui Chaplin si pline de umorul scenelor din Tom si Jerry.

Allan Pease este un specialist de prima clasa in astfel de tehnici, avand abilitatea de a combina cu inteligenta idei si informatii cu anecdote amuzante si experiente de viata reale.

Succesul sau in domeniul comunicarii l-a condus la publicarea primului best-seller, “The Definitive Book of Body Language”, care a devenit in timp o adevarata biblie in materie de comunicare pentru companii din intreaga lume.

In prezent, Allan conduce propria Companie de Training si livreaza seminarii in 30 de tari. Lista sa de clienti contine nume precum IBM, Sheraton, AMP, ESSO, Woolworth’s, McDonalds, BBC, Mazda, Institute of Accountants, New York Life, Barclay’s Bank, Telecom, Suzuki. Allan a livrat seminarii pentru Politie, Armata si Marina, precum si pentru spitale, universitati si colegii.

Avem nevoie cu totii sa iesim din isteria prezentului, luand cateva lectii de comunicare, atat cetatenii cat mai ales politicienii….

PS. Distrati-va  uitandu-va la filmulete si incercati sa vedeti acceptarea spectatorilor, toleranta lor la comunicare si cum niste adevaruri sunt acceptate de toti cei prezenti.

Poate inchegam un dialog…. 🙂

Explore posts in the same categories: inspiratie

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 Comments on “Sa invatam sa comunicam….”

 1. analizaexistentiala Says:

  Servus,
  Draguta conferinta, simpatica.
  Observatiile pertinente.
  Probabil ca multiplele mijloace de comunicare la care avem acces duc, in mod paradoxal, la lipsa de comunicare reala, la distorsionarea mesajului.
  Mai este ceva ce se poate vedea: nu mai dorim sa invatam sa comunicam ci sa invatam sa manipulam. Sa fim cat mai persuasivi. Din ce stiu eu asta e apanajul patologiei istrice.


 2. GRAVE ERORI ÎN SCRIEREA ISTORIEI, …. despre Măgdăceşti un sat în inima Basarabiei.
  …. imediat după ocupația Basarabiei de ruși în 1812, autoritățile țariste au pornit o campanie antinațională împotriva populației moldovenești cu scopul de ai dezrădăcina, de a schimba raportul național în favoarea noilor stăpâni. Prin articole, cărți de istorie, manuale școlare etc. au început a se scrie despre însemnătatea „progresistă a alipirii Basarabiei la Rusia”, etc.

  Un articol interesant ce trebuie preluat, istoria trebuie cunoscută de cat mai multi români. Va așteptăm sa comentăm împreună evenimentele petrecute în acei ani.

  http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/06/investigatii-documentare-grave-erori-in.html


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: