Ziua protestului la PROTEST !

Cine a spus ca Romania este tara tuturor posibilitatilor mai ceva ca America…se referea desigur la derapajele de tot felul intamplate de-a lungul celor 20 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989, intr-o democratie “originala”, asa cum se exprima in anii ’90 asa-zis-ul tatuc al natiunii Ion Ilici Iliescu.

Astazi, aceasta originalitate a lovit in plin prin actiunea lui Viorel Ene, care a inventat protestul la PROTEST, intr-o incercare nereusita de a stopa ADEVARUL si a-l  intimida pe Teodor Maries, care are taria sa-l releve !

Asociatia 21 Decembrie a avut o zi plina ieri, cand pe la pranz, cativa acoliti ai lui Ilici au testat un puci in fata sediului acesteia, doar doar vor obtine vreo reactie de care sa se agate orice “pomenit” in filele dosarelor de la Parchet, mai ales ca aceasta actiune vine cu totul intamplator (sic ), dupa ce presei i-au fost livrate cateva documente, in care se constata similitudinea actiunilor lui Iliescu si sintagmele de “golani” si “grupuri de huligani” folosite de acesta si in 1968 impotriva studentilor.

Pentru orice om de bun simt, o Asociatie a unor victime ( a mineriadelor ) ar trebui sa fie alaturi de Teodor Maries si Asociatia 21 Decembrie, daca obiectivul declarat al luptei lor ar fi identic. Dar ca sa ataci un om aflat in greva foamei, chestiune pedepsita de lege dealtfel, fiindca lupta pentru adevar si conservarea istoriei recente arata clar ca in spatele acestei provocari ordinare sta acelasi “arhitect peisagist ” care indemna minerii sa planteze panselute in Piata Universitatii. Ce astepta Viorel Ene de la Teodor Maries ? Sa-l sperie ? Sa il intimideze ? Sa reactioneze dur conform planurilor lui ? Ei bine, Teodor Maries extrem de calm avea de coordonat pregatirile pentru receptia de marti ocazionate de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Asociatiei si nu avea timp de bufeurile “domnului” Ene….pe care, din mila crestineasca dorea chiar sa-l invite inauntru, nu de alta, dar sa nu para stingher pe strada alaturi de ceilalti 6, din care lipseau cei doi negri cu pancarta pe care sa scrie “iliescu=terorist” , daca acest “domn” ar fi avut cu pichetarea lui vreo noima, vreo cerere sau vreo logica.

Cred ca nimeni nu a uitat actiunea de anul trecut din fata Parchetului exact in prima zi de greva foamei a lui Teodor Maries la poarta Cotroceniului, cand Ene, caruia logica si mintea ii joaca feste…protesta cu armata neagra si femeia gonflabila impotriva gen. Dan Voinea, care nici macar nu mai era la Parchet. Iata ce scria Catavencu despre infatuatul domn Ene si armata lui demna de scrisul lui Sven Hassel, daca tinem cont ca negrii mititei l-au cam parasit….:D

“Nu aţi fost de faţă cînd am ieşit cu Armata Neagră în faţa  Ministerului De Interne” mi-a zis plin de mîndrie retrospectivă Viorel  Ene, preşedintele Asociaţiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România. Pare paradoxal ca o victimă a minerilor să aibe o armată  neagră. Cu toate astea, Viorel Ene o are: e formată din zeci de  emigranţi şi azilanţi de culoare pe care îi păstoreşte printr-o altă  asociaţie pe care a înfiinţat-o, Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor  Apatrizilor şi Refugiaţilor. L-am întrebat cîte persoane vin la sediul  de pe Batiştei. “300-400 de oameni. S-au cam speriat vecinii de cîţi  negri vin aici.” mi-a spus el pe un ton de glumă.”

http://www.catavencu.ro/armata_neagra_impotriva_lui_ion_iliescu-9385.html

Ce sa intelegem din actiunile “domnului” Ene ? Logica ne spune ca acesta protesteaza impotriva PROTESTULUI lui Teodor Maries indreptat impotriva criminalilor Revolutiei si Mineriadelor ….pe cale de consecinta…Ene si-a pierdut sau uzul ratiunii sau obiectul ONG-ului pe care il conduce, ceea ce n-ar fi de mirare daca ne gandim ca vinovatii din dosare au avut grija sa creeze mecanismele de contracarare in aflarea adevarului, in cursul celor 20 de ani. Vorba lui Ioan Rosca…un “banalist politic”, un actor trimis in scena sa joace rolul protestatarului exact cand vinovatilor li se apropie funia de gat.  In acest context protestul domnului Ene este de o transparenta extrema si nu pacaleste pe nimeni.

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 Comments on “Ziua protestului la PROTEST !”

 1. theo Says:

  tot respectul pt. dl. maries.

  rusine justitiei romane, nu a fost in stare sä condamne criminalii ,dela revolutie si mineriade.

 2. theo Says:

  nu ne mai mirä nimic.

  securistul ordinar felix, dupä ce s-a dovedit ce ordinärii a fäcut, face iar recurs.

  acest rinocer securist trebuie imediat dat afarä din parlament si la inchisoare.

  sä vedem ce magistrat dement , poate sä-i dea nup.?

 3. amanda13 Says:

  trist intr-adevar. ca in imparatia absurdului… 😦


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: