Atentie manipulare!

Acum doua zile ascultand discursul lui Geoana contestatarul, sarit de pe fixurile diplomatiei si elegantei, aveam senzatia ca ceva se pregateste. Teama mi-a fost confirmata apoi si de aberantul Vadim Tudor, racnind as usual din toti rarunchii, invitat (la cine credeti???) la Razvan Dumitrescu. Este cat se poate de clar ca acesti oameni nu stiu sa piarda si ca vor incerca, indiferent prin ce mijloace, sa conteste votul democratic.

Insa o stire publicata astazi pe blogul lui Ioan T. Morar mi-a facut sangele sa inghete in vine:

http://morar.catavencu.ro/2009/12/09/nasol-postaci-psd-recalificati-in-agitatori-de-strada/

Ştiu din sursă “de interior” ceva despre postacii PSD. Erau plătiţi, în campanie, cu 150 de RON pentru 35 de ore lucrate. Dovada prestaţiei se făcea cu fişa care conţinea locurile unde au postat. Mă bucur că, deşi au muncit să posteze şi pe blogul meu, nu au reuşit să-şi deconteze munca datorită moderării! Acum, postacii sînt în priză şi primesc 50 de RON pe zi. În plus, au fost chemaţi la sediul TSD de lîngă Piaţa Alba Iulia, unde, cei mai vînjoşi sînt instruiţi pentru a deveni agitatori. Nu e nici o glumă. Sînt antrenaţi pentru scandal. Asta înseamnă că PSD este “pregătit” pentru pierderea alegerilor.

Sursa mea este unul din postaci care s-a speriat de noua întorsătură a lucrurilor.Una era să navigheze pe internet şi să-l înjure pe Băsescu, alta e să dai cu bîta! Chiar cred că aşa ceva ar trebui să ne sperie şi pe noi. Metodele din 46, cînd comuniştii au cîştigat alegerile printr-o fraudă uriaşă, sînt scoase din dulapul cu schelete al PSD, rafinate şi puse în aplicare! Partidul care clamează liniştea este pregătit să provoace turbulenţe de tot felul. Încă o dată, nu e glumă!

Cu alte cuvine, in buna traditie a lui Ilici, PSD se pare ca doreste sa continue lupta in strada, indiferent care ar fi costurile si cat de afectata ar fi imaginea Romaniei, tara membra UE. Deja au demonstrat ca sunt in stare sa calce peste cadavre, devoaland cu nesimtire pana si propriile fraude pentru a-si pune cu de-a sila marioneta la Cotroceni. Parfumul Mineriadelor este inca viu in narile lui Geoana&co.

Indiferent ce se va intampla in urmatoarele zile va trebui sa tinem minte ca am castigat tocmai fiindca am reusit sa le demontam mecanismul manipulator. Trebuie sa fim calmi si sa actionam numai in limitele democratiei fiindca nu noi ne-am descalificat ci ei. Sa avem intotdeauna in minte ca imaginea noastra ca tara depinde de actiunile fiecaruia dintre noi

Asadar, atentie si multa, multa moderatie!

Si inca ceva… Traian Basescu a castigat fiindca a fost candidatul nostru, al celor care nu-si mai doresc intoarcerea in timpul “linistii” si intepenirii iliesciene. Geoana insa a pierdut din pricina lipsei sale de substanta, in ciuda suportului pe care l-a avut atat din partea media, al tuturor celor care il urasc pe Basescu si al strainatatii. Pe Hotnews am descoperit o analiza extrem de lucida a acestei din urma sustineri:


http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6702512-campania-geoana-culisele-internationale.htm?cfnl=

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii, politic-oase, vocea diasporei

5 Comments on “Atentie manipulare!”

 1. emily Says:

  Multumim Alexa,asa vom face,dar astia sunt in stare
  sa se bata, ei cu ei deghizati,sa speram ca institutiile abilitate ale statului, nu dorm in ghete si vor face ce trebuie.

  • amanda13 Says:

   da, emily, si eu sper ca statul nu va dormi in papuci. desi pana si prin structurile sale procentul de pesedei e mare.

   • emily Says:

    Servus Amanda,ai dreptate cu psdeii,insa sunt increzatoare ca cei care sunt insarcinati cu siguranta statului , vor fi in stare sa-i monitorizeze …strins…

 2. alexa Says:

  http://www.expresul.ro/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11389

  „Geoană se află în atenţia noastră încă din 1994, ca urmare a colaborării sale cu nucleul de spionaj Aspen!”

  Avertizori din conducerea SIE ne atrag atenţia, prin intermediul Expresului de Sud: „Mircea Geoană se află în atenţia noastră încă din anul 1994, ca urmare a colaborării sale cu nucleul de spionaj Aspen!”. Această declaraţie şocantă dar credibilă, având în vedere că parvine din partea profesioniştilor din acest serviciu secret al României (care ne-au pus la dispoziţie documente în acest sens), vine la puţin timp după ce şi SRI ne-a pus la dispoziţie mai multe dosare în care personajul principal este Mircea Geoană, urmărit, tot din anul 1994, pentru introducerea în ţară, sub pretextul „dezvoltării” mediului de afaceri, a unor terorişti din gruparea paramilitară PKK. Ambele filiere, una de spionaj şi alta de terorism internaţional, au băgat în conturile familiei Geoană sume imense de bani şi i-au facilitat construirea mai multor vile în America, achiziţionarea unor ferme în Texas şi i-au pus la dispoziţie o altă proprietate în Anglia. Celor câţiva „alegători” ai Prostănacului, în special lui Adrian Mititelu, le sugerăm parcurgerea cu atenţie şi nu în diagonală a acestui material publicat în premieră, pentru a înţelege că mai bine acceptă să intre în puşcărie pentru evaziune fiscală şi delapidare, decât să zacă 25 de ani în pârnaie doar pentru că fac jocurile unui spion, complicitatea la spionaj fiind una dintre cele mai aspru pedepsite infracţiuni de încălcare a Siguranţei Naţionale!

  OFICIALI SIE NE-AU DEZVĂLUIT CĂ INSTITUTUL ASPEN A FOST FONDAT ÎN SUA, în 1950, de un grup de oameni de afaceri şi intelectuali americani care, potrivit site-ului oficial al organizaţiei, îşi propunea „să dezvolte lidearship-ul iluminat” – o formulă ce aminteşte de idealurile masonice. Denumirea a fost luată după localitatea Aspen (în traducere „plop tremurător”) din statul Colorado, o mică, dar celebră staţiune de ski, şi îşi are sediile centrale în Aspen Colorado şi Washington D.C.. Alte centre afiliate au fost create în Franţa (Lyon), Germania (Berlin), Italia (Milano şi Roma), Japonia şi India. Institutele Aspen afiliate sunt autofinanţate şi administrate independent, dar promovează valorile Aspen. Scopul unei astfel de organizaţii, care cuprinde cele mai puternice corporaţii şi grupuri de interese din SUA şi din Europa, este să adune printre membrii săi cei mai influenţi oameni aflaţi în poziţii-cheie în administraţiile guvernamentale, astfel încât interesele economice şi financiare la nivel global să le fie cât mai bine servite. Mai pe româneşte spus, Institutul este în atenţia tuturor serviciilor de securitate ale ţărilor în care şi-a întins tentaculele, iar „scopul său real este cel de spionaj bancar şi economic”, se arată în prima pagină a dosarului Geoană-Spionaj aflat la Serviciul de Informaţii Externe al României.

  ÎN ROMÂNIA, FILIALA INSTITUTULUI ASPEN A LUAT NAŞTERE, OFICIAL, LA FINELE ANULUI 2005, iar liderii săi, aşa cum am văzut în dosarul de la SIE sunt: Mircea Geoană, preşedinte al Organizaţiei, Dinu Patriciu, Codruţ Sereş (omul lui Dan Voiculescu), Emil Hurezeanu (omul lui Sorin Ovidiu Vântu), Viorel Hrebenciuc şi Adrian Năstase. Ca o paranteză, trebuie precizat faptul că regăsirea celor de mai sus în „Comitetul Director” al Aspen demonstrează clar şi de netăgăduit că pârghiile prin care şi-au dat toţi mâna împotriva lui Traian Băsescu sunt susţinute de forţe ostile României, iar scopul real al lui Geoană în privinţa ajungerii sale la Cotroceni era doar unul singur: împiedicarea instituţiilor statului de a demonta perfida organizaţie din România a spionajului american al Aspen. Mai trebuie precizat, de asemenea, faptul că Institutul este în atenţia Serviciilor secrete din lume şi datorită apartenenţei declarate ale conducătorilor lui la Grupul Ocult Bilderberg.

  DEŞI S-A ÎNFIINŢAT OFICIAL ÎN ROMÂNIA ÎN URMĂ CU PATRU ANI, ACŢIUNILE DE SPIONAJ (acoperite sub diverse acţiuni culturale ori economice), Aspen şi-a început activitatea pe teritoriul ţării noastre încă din anul 1994, când de altfel SIE a luat act de intenţiile reale ale grupului şi a început urmărirea informativă a membrilor săi. Iniţiativa înfiinţării Institutului – după cum se arată în raportul SIE, i-a aparţinut lui Mircea Geoană, după participarea sa ca invitat la lucrările conferinţei americane din 1997, pe când era ambasador al României în SUA, el devenind şi preşedintele filialei din România a Institutului Aspen.

  COMPONENŢA ORGANIZAŢIEI DIN ROMÂNIA DEMONSTREAZĂ cel mai bine legăturile politice şi infiltrarea nucleului de spionaj al Aspen în economie şi sistemul bancar al ţării, dar şi intenţiile de viitor ale acestor clanuri conduse şi coordonate din exterior pentru distrugerea României. Astfel, potrivit ofiţerilor SIE, „din organizaţie fac parte: Stefan Albaroso, CEO (Chief Executive Officer, echivalentul Directorului General Executiv într-o companie) CEFIN; Gheorghe Barbă, (văr cu Mihaela Geoană), director pentru Europa de Est al Wallbridge Group; Andres Baudia, CEO VEOLIA România; Mateo Codazzi, ENEL România; Michael Cole, Smithfield Foods SUA; Mihnea Constantinescu, fostul şef de cabinet al premierului Tăriceanu; Ionuţ Costea, fostul preşedinte al Raiffeisen, Banca pentru Locuinţe, actualmente preşedintele Consiliului de Administraţie al Emporiki Bank (cumnat al lui Mircea Geoană); Daniel Dăianu; Nicolae Dănilă, fost CEO BCR; Cosmin Dobran, consilier MAE; Călin Drăgan, CEO Coca-Cola România; Bogdan Enoiu, acţionar şi administrator BV McCann Erikson; François Formont, CEO Dacia Renault; Patrick Gelin, CEO BRD; Florin Ilie, ING Bank; Antonello Iroce, ENEL Italia; Sergiu Medar, fostul şef al Serviciului de Informaţii al Armatei şi fost consilier al preşedintelui Băsescu, (Medar l-a trădat pe Băsescu după ce Geoană i-a oferit suma de 300 de milioane de euro pentru informaţiile pe care Medar i le-a furnizat despre dotarea secretă a armatei române – n.r.); Enrico Malerba, CEO Pirelli România; Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR; Sorin Minea, CEO ANGST; Richard Moat, CEO Orange România; Liliana Solomon, CEO Vodafone; Dan Ostahie, CEO ALTEX; Mişu Negriţoiu, CEO ING Bank; Răsvan Radu, preşedinte UniCredit; Paolo Sartori, Centrul SECI; Florin Talpeş, SOFTWIN; Dan Şucu, Mobexpert; Jean Valvis, CEO La DORNA; Steven von Groningen, CEO Raiffeisen România; Nicolae Voiculescu, CEO NOVARTIS PHARMA. Toţi aceşti oameni, extrem de bogaţi şi de influenţi, se întrunesc cam o dată pe lună sub preşedinţia lui Mircea Geoană şi, în spatele uşilor închise, dezbat diverse „probleme”. Aspen promovează, de altfel, principiul „uşilor închise”, adică secretizarea activităţii desfăşurate de institut.

  MENŢIONĂM CĂ MIRCEA GEOANĂ DEŢINE O VILĂ GRANDIOASĂ în statul Colorado SUA (pe care o puteţi vedea în exclusivitate şi în premieră în Expresul de Sud). El a optat pentru acel stat tocmai pentru a fi aproape de centrul de comandă al ASPEN. De asemenea, spun sursele noastre din Servicii, „el s-a deplasat în vacanţa de iarnă 2009 la ferma sa din statul Texas”, dar şi „la sediul central al Institutului Aspen”, de unde a „luat lumină”. Legăturile membrilor acestui clan de spionaj masonic, ca şi sprijinul reciproc pe care şi-l acordă în anumite momente sunt evidenţiate de informaţia pe care o deţinem chiar din interiorul organizaţiei, potrivit căreia în urmă cu câţiva ani Mircea Geoană a primit şpagă de la Bogdan Enoiu suma de 1 milion de dolari pentru a-l sprijini pe acesta în promovarea în România a intereselor firmei de publicitate pe care o administra, BV McCann Erikson. De asemenea, deşi în opoziţie, Mircea Geoană l-a recoman dat şi sprijinit pe Adrian Vieriţă să ajungă în ianuarie 2008 ambasador al României la Washington.
  (va urma)

  • amanda13 Says:

   nasol… insa am vazut miscarile institutului aspen la bucurest si ma gandeam ca nu e tocmai curat ce-i la mijloc. nu ma surprinde articolul…


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: