Votează!

***

© Alexandru Dan Mitache • 2009

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 Comments on “Votează!”

 1. Gino Says:

  Servus Alexa, servus Amanda! Multumesc pentru cuvinte, ne mai citim!

 2. monica Says:

  Felicitari!nu le-am dat pana acum ,ca sa fiu sigura ,sigura.Apelurile au mers la inimile romanilor!
  Sa traiti ,bineeeeeeeeeeee!!!!!!!!

 3. theo Says:

  ce pervers este parvulescu, vrea contestatie.

  si eu vreau sä disparä el dela ong.

 4. Michaela Says:

  Draga Amanda,
  cum poti sa spui ca te-a costat drumul pana la sectia de votare 200$ atat timp cat Geoana il acuza pe Basescu ca a trimis autocare in diaspora pentru ca romanii din strainatate sa voteze de mai multe ori? Adica dupa ce ai facut turul SUA cu autocarul lui Basescu platit din banii publici ai amaratilor de romani din tara tu contesti dreptul de presedinte al lui Geoana?
  Cred ca stim cu totii ca nu vor rezolva nimic cu aceste contestatii si asta cu atat mai mult cu cat chiar si unii membri PSD recunosc victoria lui Traian Basescu; au spus-o si Iliescu si Nastase si Vasile Dancu si chiar Cristian Parvulescu. De asemenea, aceste contestatii depuse de PSD sunt contestate inclusiv de observatorii straini iar ceea ce fac Geoana si cei care-l sustin nu reprezinta decat o palma data democratiei din Romania. In plus, exista “n” dovezi de tentative de fraudare dar si de fraudari propriuzise comise de catre membrii PSD, culminand cu infractiunea produsa in direct pe Antena 3 la emisiunea realizata de catre Gabriela Vranceanu Firea avandu-i ca invitati pe Roman si Vadim si care faceau campanie negativa candidatului Traian Basescu. In direct pe B1TV, Radu Morar a reclamat la 112 si CNA aceasta incalcare a legii electorale de catre televiziunea care apartine unui politician care face parte din aceeasi coalitie cu candidatul Mircea Geoana.
  Geoana ca de obicei a fost penibil si demn de mila prin felul in care s-a manifestat la aflarea rezultatului exit-pollului; aseara la RTV, d-l Zgonea sustinea ca alegerile sunt fraudate deoarece rezultatul de la BEC nu este cel cu al sondajului INSOMAR, dand astfel o explicatie contestatiei pe care o fac ei. In acest fel sunt explicabile si aceste sondaje mincinoase.
  Pe langa ceea ce ai spus tu Amanda, as dori sa adaug faptul ca -cei din coalitia partidelor pe care le-ai mentionat- considera ca legitimitatea alegerii lui TB in functia de presedinte nu este corect a fi data de “aia din strainatate si care nu sunt la curent cu ce se intampla in Romania si nu urmaresc posturile de stiri de la noi (adica nu sunt prelucrati, manipulati de Antene si iRealitati)”. Acesti oameni contesta in acest fel dreptul la vot al celor care nu traiesc in Romania ca si cand refuzul de a trai in aceasta tara sau posibilitatea de a avea o viata mai buna in alta tara ar echivala cu anularea dreptului de a-ti exercita votul. Si tocmai aceasta coalitie monstruoasa il acuza pe TB ca este un dictator si ca nu respecta democratia; tocmai mascariciul de Geoana facea apel alaltaieri seara la decenta din partea lui TB si de a recunoaste decent infrangerea.
  Sper ca in doua zile CCR sa valideze alegerea presedintelui TB si sper ca Geoana si toti cei care au fost in spatele lui sa primeasca ceea ce merita dupa aceasta campanie mizerabila pe care au facut-o.
  In nume propriu, doresc sa-i multumesc Amandei si celorlalti din diaspora pentru votul pe care i l-au dat lui TB facand posibila speranta pentru o viata mai buna pentru noi cei care traim in aceasta tara. Datorita lor, Romania nu este astazi pe mana comunistilor, mafiotilor si mogulilor; datorita lor, in Romania am salvat democratia; datorita lor, dupa 20 de ani de la revolutie exista speranta pentru un nou inceput si pentru reformarea statului de drept; datorita lor, peste 5 milioane de romani sunt fericiti si pe langa noi vor fi fericiti -chiar daca nu realizeaza acum- si diferenta pana la 22 de milioane de concetateni.
  Felicitari DIASPORA, felicitari Amanda si va multumesc ca existati si ca va ganditi la noi chiar daca sunteti atat de departe si totusi atat de aproape de sufletele noastre!


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: