Basescu loveste cu doua maini ?

Vodpod videos no longer available.

more about “Add New Post ‹ Alexa Blog — WordPress“, posted with vodpod

Imi explica si mie un specialist, cum este posibil ca in primul filmulet luat de pe RTV, Basescu sa loveasca cu stanga si in cel de pe youtube cu dreapta ?

Nu de alta, dar nu inteleg !

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

19 Comments on “Basescu loveste cu doua maini ?”


 1. […] Mergi la comentarii. Uitaţi-vă cu atenţie la cele două filmuleţe postate pe blogul de aici. În primul Băsescu dă cu mâna stângă, în al doilea cu mâna dreaptă. Indiferent dacă […]

 2. amanda13 Says:

  alexa, primul film a disparut!

  • alexa Says:

   Ai vazut ? RTV isi sterge urmele a doua oara !

   • amanda13 Says:

    da mai! dar mai cauta! poate mai gasesti ceva pe undeva. daca nu sterge postarea.

    caut si eu. mor de ciuda ca dupa o dimineata superba am ajuns sa ascult acum cum apocalyptico-cetepulea molfaie rahat acum in direct.

 3. alexa Says:

  E atat de platit si dus, incat ii da cu Iliescu, uitand ca in 2004 candida Nastase !

  • amanda13 Says:

   nu e mai altul cu mana stanga… am cautat. da’ bine ca au aparut si postarile in engleza, mama lor de imbecili!

 4. Gino Says:

  Servus! Tehnic este aceeasi imagine in oglinda, dar dupa ce ai vazut-o de multe ori pe cea in care “loveste cu stanga”, cand te uiti la cea in care “da cu dreapta” se creaza senzatia de filmare din alta parte care confirma prima imagine. Asta a fost prima impresie pe care am avut-o dimineata. Poate fi o explicatie buna de ce au fost date amandoua pe iRTV? Nu stiu. Si in fond poate sa deie cu oricare, numai sa le-o dea ca lumea!

  • alexa Says:

   Gino in unul da cu pumnul, in altul cu palma ! Asta-i baiul. Dupa care si-au dat seama si le-au sters. Este incredibil ce se intampla.

 5. Unchiul Sam Says:

  Mai, nu va agitati, e exact aceeasi filmare in oglinda. Totul e invers. Si femeia e in alta parte, adica in stanga copilului, si operatorul de pe scena, cel in albastru nu mai e in stanga ci in dreapta, si oamenii, totul e in oglinda.

 6. Giorgina Says:

  Doamna Alexa, va urmaresc comentariile de multa vreme, mai ales atunci cand am nevoie de informatii pertinente si ne-distorsionate. Sunt nelinistita, dupa ce am vazut asatul televiziunilor ceva in mintea mea ma sacaia, pana in noaptea asta cand am reusit sa focalizez acel gand care nu imi dadea pace. Toate “televiziunile” au intoxicat aratand cum Presedintele “da un pumn unui copil” transmitand subliminal mesajul. “Comentatorii”, inclusiv asociatii asa-zise pentru drepturile copilului se “revolta” la tratamentul fata de copil. Nimeni nu se revolta asupra faptului ca televiziunile au expus public fata, numele, identitatea si adresa acestui copil, s-a incalcat flagrant dreptul la intimitatea datelor personale, acest copil fiind linsat mediatic in egala masura cu Presedintele. Scriu aici pentru ca nu am incredere in altcineva, am trait in strainatate 8 ani si stiu exact cum sunt abordate drepturile copilului. Cineva trebuie sa-l sfatuiasca pe Presedinte ca mama acestui copil trebuie sa dea in judecata trusturile pentru incalcarea drepturilor acestui copil, deoarece expunerea lui s-a facut INAINTE DE A SE DEMONSTRA daca filmul a fost sau nu trucat. Mai mult, cand copilul a intervenit telefonic la Irealitatea, Prelipiceanu disperat ca baiatul le interzice sa mai vorbeasca despre el raspunde ceva de genul, “o sa trebuiasca sa va obisnuiti” pentru ca sunteti in centrul a…(27.11.09 cand in studio erau Andreea Pora si matusa baiatului, se poate gasi emisiunea inceputa la ora 16, dar nu stiu cu exactitate minutul) de nervi nu mai retin restul dar se poate deduce. Sa o ajute cineva pe mama copilului sa initieze o actiune legala, sa o protejeze de asaltul rechinilor, sa o tina departe de presa dar sa faca publica, insistent,actiunea sa. Aceasta este parerea mea, eu asa as proceda daca as fi in locul ei. Mai mult, daca as fi in locul acestei doamne eu as participa la o conferinta de presa impreuna cu Presedintele, dupa care as disparea, m-as ascunde de mana lunga a lupilor. Imi cer scuze pentru intruziunea pe blogul dumneavoastra, eu nu sunt nici de departe atat de inteligenta si informata ca persoanele care il frecventeaza, dar am facut-o doar pentru a da o idee si pentru ca am incredere. Va doresc multa sanatate. Giorgina

  • alexa Says:

   Giorgina, bine ai venit pe blog ! Iti multumim mult pentru comentariu. Este o mare multumire pentru noi sa vedem ca oamenii ne citesc si considera informatiile pe care le dam atat corecte, cat si netrunchiate.
   Despre mama copilului am aflat ca este bolnava. Nu stim care este potenta ei financiara, acolo intr-o tara straina, insa faptul ca nu vrea sa se implice provine si din teama fata de ce i s-ar putea intampla.
   Si spun asta, fiindca au inceput amenintarile pe fata.
   Niku electriku a fost amenintat de unul pe blogul sau ca va fi dat afara de la serviciu, iar lui Dan Badea i-a fost amenintat copilul. Iti dai seama ca daca iese Geoana, probabil ca bloggosfera nu va mai exista. Ma astept la lucruri atat de rele, incat nu m-ar mira sa ne ridice a doua zi dupa ce iese…de acasa. Insa…nu ne oprim ! Cu toate riscurile !

 7. Giorgina Says:

  PS: Ca sa vedeti cand sunt de revoltata! Avand in vedere embargoul pe care dl. Presedinte il are pe televiziunile romanesti, INCLUSIV TVR, de ce nu plateste dumnealui cateva minute pe Euronews sa se adreseze natiunii? Cred ca lovitura emotionala ar fi la fel de puternica asupra “deontologilor”.


 8. Aşa cum am spus şi în altă parte, nu-i poţi cere unui om să fie coerent la prima vizionare a unui material manipulator. Afectul este prea puternic. Sofismul “coerenţei”, pe care detractorii preşedintelui îl folosesc, era folosit de către organele de represiune din sistemele totalitare. Ele te speriau/manipulau cu ceva, apoi te puneau să dai o declaraţie sub imperiul afectului. La procesul în instanţă, dacă schimbai declaraţia şi o aduceai pe tărîmul raţiunii, ţi se opunea declaraţia anterioară. Cea dată la cald. Iar din punctul ăsta de vedere, mass-media sunt extrem de inumane. Cine neagă existenţa afectului, şi capacitatea lui de a perverti realitatea subiectivă, mai ales cînd obiectul manipulării este chiar subiectul de drept, neagă practic validitatea tuturor sistemelor judiciare ce permit schimbarea declaraţiilor. Cu alte cuvinte, pledează pentru barbaria excesului de drept din sistemele totalitare.

 9. Gino Says:

  Alexa, revin azi, exista o diferenta intre cele doua filme, desi este aceeasi scena!

 10. sicmar Says:

  Nu s-au sters nici un fel de urme. Am dat detalii pe siteul Cotidianul si nu le mai repet aici. Acolo sunt si linkuri spre filmele de pe siteul Realitatea.
  http://www.cotidianul.ro/a_fost_sau_n_a_fost_basescu_solicita_expertiza_tehnica_a_filmului_difuzat_de_gardianul-104485.html

  Filmul cu viteza de redare redusa la 25% este un fragment din filmul initial si este “in oglinda”.

  • alexa Says:

   Astazi I-Realitatea TV a continuat seria emisunilor patetice despre filmul in care apare domnul presedinte Traian Basescu si acel baiat. Atat i-a dus capul incat l-au sunat in direct pe Siegfried Woratsch de la RTL, expert international in montaje video. Acesta fusese contactat de Realitatea in urma cu 2 zile, trimitandu-i si filmul in cauza pentru a-l analiza.

   Specialistul nostru a descoperit ca framurile 46 pana la 52 au fost refacute cu airbrusch si copy-paste a unor elemente care compun imaginea. Orice coleg care cunoaste aceste lucruri, le accepta ca se pot manipula imagini video introducand sau eliminand elemente aflate in miscare copiind elementele in Photoshop intr-un alt layer si apoi jocul cu transparentele modificand ansamblul perspectivei. Imaginea nu sufera diferente ale obiectelor (dimensiune care ar fi vizibila apoi prin o tremurare a imaginii sau o rupere a miscarii), ci se modifica perspectiva prin dedublare in diferite layers. Daca se adauga si efectul de miscare al elementelor introduse atunci la remontare in Premiere a framurilor retusate, acestuia i se pot da alternativ viteze diferite, dand la prima vedere senzatia de original. Falsul este astfel dovedit ca fiind unul care pentru realizare, a necesitat cateva saptamani de munca, dar greselile si elementele introduse in aceste montaje sunt vizibile doar deschizand framurile in Photoshop. Respect pentru volumul de munca investit, dar scarba pentru acceptul unui asemenea comenzi murdare.

   Copiind prima parte din inregistrare cand femeia se apleaca in fata, s-a constatat ‘prelucrarea’ de la frame 32 pana la frame 54. Modificarea consta in modificarea vitezei de derulare, care in prima faza a fost prelucrata in format “flm.” In photoshop de la Tonwertkorrektur si Gradationskurven, apoi s-a retusat destul de neprofesional mana dintre framurile 40 pana la 50, unde se constata diferente la lungimea obiectelor, lipsind in aceasta miscare 5 frames (din varianta originala), iar altele au fost copiate pentru a incetini miscarea mainii dintr-una static lenta in accelerare de 2/4 progresiv. Nu s-a putut modifica miscarea femeii care mascheaza “gestul”, iar aceasta ramane intr-o pozitie nefireasca static aplecata inainte, efect obtinut in Photoshop prin copierea elementelor pentru a obtine numai miscarea mainii, capul copilului fiind copiat, cred dintr-un alt frame de dinainte sau de dupa aceasta scena, diferentzele de luminozitate, Farbbalance si contrast modificandu-se nefiresc intre aceste framuri. Acesta modificare care a survenit de pe original pe computer, are valoare de diletant-profi, dat fiind faptul ca nici calitatea initiala , cred, a filmarii nu a fost dintre cele mai stralucite. Falsul este vizibil in ochii fiecarui profesionist in montaj de studio si poate fi certificat ca atare.

   Prin urmare Realitatea si-a luat teapa in direct.

   PS: sa fi vazut fata Cristinei Sincai, moderatoarea…nu mai stia ce sa zica 🙂 :):):)

   Satirikon


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: