Preţul marii trădări naţionale

Anul trecut, în perioada 10-11 iunie 2008, Note ce păreau ale SRI au fost trimise de pe o adresă de mail cu indicativul UM 0201 – se pare un indicativ militar al STS – mai multor ziare şi au fost publicate însoţite de comentarii diverse.

Tabăra presei PC-PSD – „Jurnalul“, Antena etc, le-a dat drept „intoxicări“, mai ales că era menţionat – pe långă Ion Iliescu – şi numele lui Voiculescu.

Notele SRI consemnau unele mişcări artistice ale regizorului, Bunicuţa bolşevică ce trasa indicaţii echipei primadonei, doctorul „independent“. Sifonarea către presă a fost dezminţită urgent de către purtătorul de cuvånt al SRI, Marius Bercaru, care a afirmat că notele „seamănă cu cele utilizate de SRI“, dar, vezi Doamne, ar fi fost contrafăcute, iar Ion Iliescu a susţinut acelaşi punct de vedere, afirmånd că totul e o făcătură şi că el nu ar fi vorbit în viaţa lui despre campania lui Oprescu, d-apoi să pună la cale organizarea acesteia.

SRI-ul a susţinut că instituţia condusă de George Maior nu are în atribuţii supravegherea informativă a activităţilor cu caracter politic desfăşurată de liderii diverselor partide, atåt timp cåt nu constituie o ameninţare la adresa siguranţei naţionale.

Bătrånul sforar Ion Iliescu, cu obsesia sa pentru lovituri de stat cu hoarde de mineri şi acţiuni subversive, a constituit însă dintotdeauna o ameninţare la adresa siguranţei naţionale. El însuşi este de fapt o ameninţare ambulantă (real and prezent danger) la adresa romånilor, încă de pe băncile şcolilor moscovite de unde şi-a tras snaga.

Anul acesta, a venit confirmarea clară şi indubitabilă că notele transmise redacţiilor de cineva din breasla securiştilor de bine erau autentice. În transcrierea din nota SRI a discuţiei conduse de Ion Iliescu apărea următorul pasaj: „Cozmâncă va mobiliza resursele echipei sale. Octav ştie ce are de făcut ca mobilizare“.

Cozmâncă, unul dintre dinozaurii sistemului de partid, fost preşedinte executiv al PSD, secretar general şi unul dintre principalii directori de campanie ai formaţiunii conduse de Ion Iliescu până în 2004, a ajuns, după cum se ştie, în vârful „mobilizării“ lui Oprescu, nu fără un mic scandal de formă cu partidul-mamă. Cică fiorul moral şi revelaţia mistică l-au zdruncinat pe hipopotamul utecist din menajeria lui Ion Iliescu, cadristul de partid „cel mai priceput în mobilizare“ şi, brusc şi dintr-o dată, omul de bază al lui Ion Iliescu a sărit în tabara „independentului“, cu care nu ar mai fi avut niciodată de-a face. Cam asta a fost povestea pentru proşti.

Pentru restul lumii, a ieşit la iveală adevărul că notele SRI scoase la lumină de presă conţineau date autentice, confirmate cu vârf şi îndesat de evenimentele aflate în derulare. Acele blamate bileţele, considerate apocrife şi respinse violent de Ion Iliescu, la trecerea unui an de la apariţia lor pe piaţă, s-au confirmat.

Redacţia noastră se află de ceva vreme în posesia unor alte „bileţele“ găsite în apropierea redacţiei, care ne-au atras atenţia deoarece conţineau elemente de identificare specifice. Iliescu, mare intrigant şi sforar, repetă faza care a precedat eliminarea lui Petre Roman organizånd „ostilităţile“ în vederea eliminării lui Băsescu. Personal, mă aştept la orice dinspre moroiul (strigoiul n.n) bolşevic Ion Iliescu, esenţa răului şi blestemul istoric pentru acest popor. Ca şi în notele precedente, se observă în actualele informări că Iliescu este regizorul, „cappo di tutti capi“. Nu le-am dat însă publicităţii aşteptånd să vedem ce se confirmă şi ce nu, pentru a nu ne expune unei dezinformări grosolane.

Ultimele evenimente au demonstrat că informaţiile explozive cuprinse în interceptările ambientale sunt mai mult decåt autentice, astfel că oferim şi publicului fotocopiile notelor găsite la colţul străzii, fără a ne mai face iluzii că vreodată cineva ar recunoaşte cine şi de ce le-a scăpat pe jos.


Textul informaţiei

Propunerea de valorificare nu intră în atribuţiile noastre. Informaţia cuprinde sumarul discuţiilor purtate de către cei vizaţi pe teme de interes economic cu referire la repere industriale aflate în atenţia Diviziei noastre. Segmentele principale extrase din contextul dialogului sunt cuprinse în nota rezumativă de mai jos. La mapa info. se găsesc în amănunt restul datelor.

Cadrul general al discuţiei a reliefat aspectele campaniei electorale şi mai ales perspectiva turului doi al alergerilor. Adrian Năstase şi-a exprimat părerea că nu vor fi prezenţi cei peste nouă milioane de alegători necesari validării Referendumului propus de Traian Băsescu iar Ion Iliescu a revenit asupra subiectului afirmånd că trebuie explicată populaţiei lipsa de rost a acestei manevre care ar ameninţa statul de drept.

Mircea Geoană a intervenit reiterånd punctul de vedere al lui Adrian Năstase şi susţinånd că principala problemă o reprezintă obţinerea sprijinului total al liberalilor pentru susţinerea sa în turul doi. Şi-a exprimat ideea că mesajul lui Antonescu este slab şi acesta nu va reuşi să ridice partidul dar că procentele sale contează deşi la nivel local este posibil să nu se ralieze unele organizaţii mai ales în Ardeal.

Situaţia din Ardeal este sensibilă a precizat Ion Iliescu, dar Viorel se va ocupa să compenseze prin accesarea liderilor maghiarimii – el este cel mai potrivit în solidarizarea celor de la UDMR. Viorel poate merge pe ce vor ei mai mult, pe autonomie locală extinsă – chiar cu includerea zonei Mureş, Cluj, Oradea deoarece oricum nu vor face logistic şi deficitul de imagine se va echilibra cu timpul.

Trebuie strånse råndurile şi dată imaginea de forţă în plan public a mai afirmat Ion Iliescu, indicåndu-i lui Adrian Năstase să ia legătura cu Dinu Patriciu pentru a-l linişti cu Romgazul, unde au marşat puternic mai înainte şi udemeriştii. Interesul asupra obiectivului este mare, iar dinspre partea noastră ar fi fost de folos un acord ferm pe mai mulţi ani cu Rusia, cu garanţii serioase.

Mircea Geoană a afirmat că are toate garanţiile şi că vor fi şi semnate nişte protocoale cu rol informal la proxima vizită la nivel oficial. Partenerii noştri de la Moscova nu sunt convinşi că putem asigura stabilitatea investiţiei dar un regim politic consolidat ar aduce beneficii importante. Ei sunt pregătiţi să investească masiv şi vor veni dacă sunt agreaţi a mai întărit Mircea Geoană.

Oltchimul este o problemă se vor supăra mulţi dacă îl cedăm lui Voiculescu, pe de altă parte nu avem de ales altfel riscăm să ne alegem cu inamiciţii de care nu avem nevoie, a zis Adrian Năstase iar Ion Iliescu a completat că înţelegerea rămåne înţelegere şi Voiculescu este un partener loial care trebuie să rămånă alături de noi.

Vîntu vrea şi Poşta şi CEC-ul, a spus Mircea Geoană, nu se poate să pierdem CEC-ul, iar Poşta este oricum în mare parte sub controlul său aşa că nu va fi o problemă deşi la nivel de imagine se vor genera teme conflictuale.

O să-l ajutăm în schimb şi noi şi Voiculescu la patrimoniul UGSR. Are el grijă să-şi acopere golul de imagine a intervenit Adrian Năstase iar Ion Iliescu a închis această parte a discuţiei recomandånd concentrarea pe următoarele puncte legate de contextul desfăşurării planului de campanie.

Scris de D.P.

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009112737424/Actualitate/Pretul-marii-tradari-nationale.html

 

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

6 Comments on “Preţul marii trădări naţionale”

 1. amanda13 Says:

  incredibil ce se intampla! nu-mi vine sa cred ca acesti oameni ne-au condus sau ne conduc! intreg documentul este o dovada clara de tradare nationala! 😦

  si unii dintre romanasi sunt atat de orbi incat vor sa voteze geoana! auzi mai, posta, oltchimul, patrimoniul UGSR si… Transilvania!

  • ceaikovski Says:

   A scris si Dan Badea pe blogul sau de miza uriasa reprezentata de patrimoniul UGSR.

   Dar, mai mult decat atat, ma ingrozeste cum impart UNITATILE STRATEGICE ALE ROMANIEI, ca si cand acestea LE APARTIN.

   Nu mai vorbesc de PACALEALA pe care le-o arunca Iliescu UDMR-ului ca le da Ardealul EXTINS.

   Nu mai vorbesc, de asemenea, de faptul ca dorinta UDMR de a capata AUTONOMIE TERITORIALA in judetele ROMANIEI cu etnie maghiara ESTE REALA SI DORITA CU ARDOARE.

   Si NU in ultimul rand, ARANJAMENTELE CU MOSCOVA, facute NETRANSPARENT si NU IN INTERESUL ROMANIEI, CI AL UNEI GASTI DE MAFIOTI.

   Geoana va TREBUI SA RASPUNDA CINE SUNT PARTENERII LOR DE LA MOSCOVA, CU CINE TREBUIA SA INCHEIE ACORDURILE!!!

   • amanda13 Says:

    da, daca as fi in locul lui Basescu, mai ales ca s-a demonstrat cat de “izolat” este de cand cu acceptarea lui Ciolos in functia de comisar european, l-as soma pe Geoana sa ne spuna exact agenda vizitelor sale private, cu cine s-a intalnit si ce a vorbit (pentru cine a vorbit exact).

    Cat despre unguri si alte cele, eu stiu prea bine care sunt idealurile lor si ma gandeam de ceva vreme ca jeana le va da placinte… mai ales de cand s-a afectat el in legatura cu faptul ca Basescu a facut greseala “impardonabila” de a-i refuza vizita lui László Sólyom, al’ de venea sa ne dea lectii de cum sa renuntam la Ardeal!

    si inca ceva… l-au recuzat pe Blaga, se pregatesc de frauda grupa mare!

 2. costin Says:

  urmaresc totul ..citesc totul …nustiu cum se face ca moldova si oltenia voteaza rosu…eu am si o varianta a mea observ ca -cele mai sarace zone voteaza psd observ ca cele mai bogate parohii sint in moldova si oltenia asta spune mult,,cine sa deschida ochii .

  • ceaikovski Says:

   Costin, ai dreptate, probabil ca zonele MENTINUTE IN SARACIE voteaza cu GASCA DE MAFIOTI. De aici putem trage repede si usor concluzia DE CE PSD A DORIT INTOTDEAUNA MENTINEREA POPORULUI IN SARACIE SI LIPSA DE INFORMATII.
   De ce le place o natiune INTRETINUTA DE STAT, cu ajutoare, pensii mici, etc.
   De aceea tragem concluzia ca PSD NU ESTE un partid care doreste MODERNIZAREA STATULUI SI A CETATENILOR ACESTUIA.
   Si nici nu putem spune ca este cu adevarat UN PARTID SOCIALIST. Acest partid este CEL MAI RAPACE talhar, de 20 de ani, din Romania: VREA TOTUL PENTRU OAMENII LUI, si NIMIC pt ceilalti!


 3. Am un Deja Vu la tot ce se intampla acum. Le-as da un branci, dar cu cativa oameni nu se poate.

  Te invit sa iti amintesti tu si cei care vor mai trece pe aici, mai multe fapte marca PSD: http://nusuntemsinguri.wordpress.com/

  Si poate, poate… Sa-i motivam pe cei inca nehotarati sa voteze impotriva PSD-ului.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: