Streinu Cercel vs Brucan

Sau 20.000 de morti versus 60.000 de morti.

Mizilic, nemizilic, adevar sau exagerare, afirmatiile d-lui Streinu au alarmat populatia in asa masura, incat cabinetele medicale si spitalele au fost luate cu asalt de potentiali bolnavi de gripa porcina.

Scenariul d-lui Streinu facea publica o cifra a mortilor, stabilita in laboratoarele secrete ale importatorilor de medicamente.
Scenariul d-lui Brucan a fost stabilit in laboratoarele secrete ale revolutiei lui Iliescu.
Scenariul d-lui Nica fost ministru al internelor si administratiei, de fraudare a alegerilor, deoarece avea dansul informatii ca sute de autocare au fost inchiriate pt turism electoral, a fost elaborat in laboratoarele secrete ale lui Marean Vanghelie, seful PSD organizatia de Bucuresti.
Scenariul de PRE-FRAUDARE sau FRAUDA MORALA al ONG-urilor, a fost elaborat in laboratoarele secrete ale d-lui Patriciu, care nu se stie pe cine sustine: PSD sau PNL?

Dupa cum se vede, TOATE SCENARIILE au ca scop INDUCEREA PANICII IN POPULATIE.
Acelasi stil inconfundabil de la revolutie!!

Mai ramane sa nu mergem la vot, de teama ca ne infestam cu gripa porcina.

Ca urmare a acestei atitudini, d-l Streinu a fost audiat astazi de Comisia de sanatate a parlamentului.
http://www.realitatea.net/streinu-ce…ii_655552.html

D-l Nica insa, nu a demisionat, fiind motivul pentru care un partid intreg a plecat de la guvernare, lasand tara cu un guvern interimar, fara puteri depline.
Fiind motivul pentru care PNL dar mai ales PSD vor fi raspunzatoare pentru neincasarea in termen a transei de la FMI si Comisia Europeana.
Fiind raspunzator pentru faptul ca tara nu are buget.

Scenarita este caracteristica evidenta a ceea ce numea presedintele MAFIA TICALOSITA.
Poate acum intelegeti ce spunea Traian Basescu.

PS: http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_…ontagioasa.htm
Cristian Vladescu
Toate gripele fac victime si rata de mortalitate variaza in functie de an, de contaciozitate intre 0,5 si 2,5 la suta de pacienti. Gripa aceasta de tip nou este considerata de OMS moderata ca si efecte, avand rata de mortalitate mai scazuta decat cea medie pt gripe, insa are contagiozitatea mai mare.

Inducerea panicii in populatie, nu este o atitudine profesionista.

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

9 Comments on “Streinu Cercel vs Brucan”

 1. Gino Says:

  Servus. Televiziunile au devenit mijlocul de imprastiere al panicii de orice fel, in special cele de stiri. Panica aduce multe foloase catorva care isi permit sa fie lucizi. Unul din foloase este cheltuirea banilor publici in mod irational, sub acoperirea binelui public. Sunt sigur ca erau pregatite licitatiile pentru achizitia de ace, brice si-alte alea pentru sume cutremuratoare. Panica face sa nu mai gandesti rational. Am inteles ca institutul “Cantacuzino” este unul din cei opt potentiali producatori ai vaccinului, dupa o formula care il face foarte eficient, dar care a fost abandonata de alti producatori ca fiind invechita,desi este mai buna, doar mai putin productiva. O judecata rece spune ca puteam fi exportatori si nu cumparatori. Mai este si dispozitia omului de a se informa pe cont propriu. Toti se feresc de cuvantul afacere dar va fi o afacere uriasa. Mai vorbim.

 2. amanda13 Says:

  mda, am observat si eu… tonul sumbru al tuturor stirilor si apocalipsa cantata seara de seara pe sticla mogulizorului. sper ca romanii s-au mai trezit si ca au stomacul mai tare…

  • ceaikovski Says:

   Buna amanda!
   M-am cam plictisit de manevrele astea. De la lovilutie incoace am avut parte de manipulari la greu: revolutia e prima; mineriadele, candidatura lui Vadim, ne cotropesc ungurii, vine cutremurul final si fatal, avem teroristi cu bombe pe la licee, dictatorul basescu, gripa aviara, gripa porcina, vaca nebuna, fraude in alegeri, si poate mai sunt.
   Deja, nu sunt zile intr-un an, cate manevre ni s-au bagat sub nas.

   PS: pe aia cu maine e sfarsitul lumii o mai tii minte?

 3. ceaikovski Says:

  Buna Gino!

  Institutul Cantacuzino a fost agreat de OMS, tocmai pentru profesionalismul biologilor romani si pt eficienta vaccinelor produse. Dar nu e mai interesant ca INAINTE sa produca institutul vaccine, sa bagam spaima in oameni si sa importam repede, fara verificari, fara licitatii, prin ANUMITE FIRME vaccine din strainatate, de la firmele cu care au agreementuri? Iar distribuitorii de medicamente (majoritatea au acelasi sediu social cu importatorul) sa imparta repede vaccinele, si sa fie platiti din banii statului? Mai greu iti recuperezi banii de la persoane private. Dar daca exista obligativitatea vaccinarii cadrelor medicale, pe banii statului, se scot bani frumosi 🙂

 4. alexa Says:

  Gripa porcina este cel mai mare hoax, iar vaccinarea o prostie. Sambata am sa pun un articol si am sa arat de ce. Foarte interesant cum Cercel care a speriat lumea si cu aviara se da in spectacol din nou. Noroc ca nu-s bani de importat vaccinuri. Vad ca lumea a uitat milioanele date aiurea pe Gardasil.

  • ceaikovski Says:

   Numai ca uite acum, tot Basescu (prin Flutur) sunt scosi vinovati de cheltuierea banului public, atunci cu aviara.
   Sa vedem ce afaceri a facut acest Streinu Cercel si atunci si acum, cine sta in spatele lui, si cine trage sforile de care e legat.
   desigur, il vei gasi pe Geoana, reprezentat cu brio de sotia lui, Mihaela-Crucea Rosie.
   Care, la intelegere cu alta nevasta, Dana lui Nastase, si-au impartit importul si distributia de medicamente.
   Daca un e cu 2NNA, sau DONNA cum le mai spune, cealalta e cu…..

 5. Emil Says:

  Spui:
  “Mai ramane sa nu mergem la vot, de teama ca ne infestam cu gripa porcina”.
  Nimic nou sub soare. In zilele de la sfarsitul lui 1989 sau inceputul lui 1990, imediat dupa Revolutie, se anuntase un mare miting ANTI FSN! (de fapt se voia o manifestare a altei vointe decat cea a lui Iliescu). Asa cum spui, s-a creeat panica:
  “este organizata de catre teroristi sa va prinda si sa va mitralieze!
  Cam asta era mesajul de “protejare a populatiei”!
  Sper ca va amintiti.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: