De ce sunt mândru că sunt român! (hi, hi, hi)

Am toate motivele să cred că sunt contemporan cu unul dintre cele mai aprinse spirite ale mapamondului. Ba, încă plusez, susţinând că îmi este şi compatriot. Cuprinzând cu vasta-i cultură, mai toate domeniile, persoana despre care vorbesc, reprezintă imaginea OMULUI NOU, de factură pur demagogico-ideologică(!). Cred că este providenţialul pe care şi l-ar fi dorit Ceauşescu, ca mână dreaptă (nu vă gândiţi la prostii). Tipul de care vorbesc se pricepe la toate. Mai abitir chiar decât cei care şi-au julit d’aiurea coatele pe băncile doctoratelor. Mai şcolit decât academicienii, mai artist decât Buonarroti, mai doftor decât Hipocrate, mai inginer decât Bell, mai magician decât Copperfield, mai virtuoz decât Chopin, mai prolific decât Mozart, mai isteţ decât Gates şi mai deştept decât (Cozmin Guşă), tipul de care vorbesc se distinge în primul rând, printr-o atitudine înjositoare faţă de tagma pe care o reprezintă. Se coboară, de o manieră greu de acceptat, la a face anti-campanie unuia dintre cei mai josnici (zice el) oameni ai planetei, deşi statutul de care beneficiază nu i-ar permite-o.  Susţinut de o aroganţă îndreptăţită(?) de statura(?)  sa socială, eroul meu se repede cu tot arsenalul din dotare, asupra unui jalnic (în propria-i opinie) preşedinte de ţară, sperând probabil că va deveni deţinătorul Nobel-ului pt democraţie. Sprijinit la umedele-i subţiori de o liotă de pretendenţi frustraţi  şi conştienţi de lipsa oricărei şanse, smulge Excalibur-ul autohton din roca carpatină, pt a-l decapita pe răzvrătit. Şi taie, şi taie în carne vie, fără a-i păsa de părerea celor mulţi. Sângele îi place, gura nu-i mai tace. Împins de un veleitarism feroce, îşi exersează mişto-ul pe neuronii noştri obosiţi.
Încălţat cu şenile de tanc, trece fără preget peste documente, imagini, mărturii şi dovezi care nu cadrează cu spiritul ce-l animă. Pune de la dânsul interpretări mai mult sau şi mai mult tendenţioase. Traduce în limbaj propriu tot ce nu-i convine. Atunci când un opozant al ideilor sale devine obraznic, bagă publicitate.
Ştiţi despre cine vorbesc?
Nuuuu! Nu e Gâdea! Ăsta e un prostovan nevinovat şi aservit propriului salariu. Păcat de el, că face o foarte proastă reclamă tagmei preoţeşti.

Explore posts in the same categories: demontarea manipularii

Tags: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

11 Comments on “De ce sunt mândru că sunt român! (hi, hi, hi)”

 1. Gino Says:

  O fi CTP-u'(hi,hi,hi)!? Cum baga publicitate, ii da un spit in glezna lu’ Tanase cand simte ca nu mai poate? Nu vad pe altul care mai poate roti palosul precum CTP-u’!De fapt l-am “mirosit” de cand i-ai spus “spirit aprins”. De ce sa nu ma gandesc la prostii, ma rog?

  • dorin 58 Says:

   Gino, CTP nu bagă publicitate, nefiind moderator ci doar invitat la emisiunile celui despre care am făcut vorbire.

 2. amanda13 Says:

  Dumitrescu, Ursu, Stancu, Prelipceanu&co de tonomate. toti sunt apropiati descrierii tale.

  • dorin 58 Says:

   Pt Amanda şi Alexa. Da, despre dumi vorbeam. Ceilalţi numiţi de tine, Amanda, sunt şi ei războinici năimiţi în slujba transparenţei, dar dumi este cel care suferă de infatuare cronică. Vorbeşte cu preşedinţi şi cu premieri ai României, de parcă ar scuipa seminţe pe stadion.

   • amanda13 Says:

    hahahaha, eram sigura ca este vorba despre el, cel mai nesuferit fiu al poporului penelist. insa nici ceilalti nu sunt departe…

 3. alexa Says:

  Dumi ? Oricum, toti sunt platiti de aceasi gaska de infractori.

 4. Gino Says:

  Pentru Razvan ai construit edificiul asta de metafore, epitete si comparatii? Nu m-as fi putut gandi la el cum nu m-am gandit la Laura Chiriac si la sinistra ei sotie Cosmin, ce spui tu dadea impresia de artilerie grea nu de petarde chinezesti, dar fie si Razvan de data asta…

 5. alexa Says:

  Adams suna mai bine ! Fiindca sunt de groaza !


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: