Alianta oligarhilor,alianta conservatorilor……254

armaghedonul oligarhilor

http://victor-roncea.blogspot.com…..sursa pic.

Ma tot gandeam in zilele din urma la renasterea aliantei 322 sub formula restructura… 254.Un adevarat cocon al oligarhilor.Desigur,ei se livreaza alegatorilor sub masca falsa a democratilor reformatori, uzurpand in felul asta pozitia pedelistilor in campania electorala  .Cat de reformator poti fi alaturi de Ion Iliescu batranul asasin kgbist,autorul mineriadelor ,parintele coruptilor ? Ori alaturi de mogulul Voiculescu,beneficiarul conturilor securitatii,un turnator ceausist de nadejde si un combinator de succes?Atat de mult a tot combinat, incat a reusit la final sa desfiinteze institutia care l-a deconspirat…CNSAS-ul .Curat reformator! Sau ce spuneti despre Adrian Nastase? Cel care reusise sa reduca la tacere presa romaneasca in perioada in care a condus Romania.Curat democrat!La adapostul linistii instaurate prin teroare si presiune, Bombonel fura privatizand si privatiza furand.Uneori mai impartea …si asa ajungem la un alt personaj al aceste aliante …Dinu Patriciu.Principalul beneficiar al unui combinat daruit de A.Nastase si impartit pe sest in mod fratesc.Azi e deja revandut la rusi si sta la baza averii fabuloase a lui conu Dinu,un liberal cu state  veci la secu.As putea continua cu un alt mogul… Sorin Ovidiu Vantu.Omul care a dat locuri de munca batranilor securisti din toata tara.Ce aveau ei de facut?Simplu…sa fure banii romanilor prin FNI.Si i-au furat.E drept ca si cu ajutorul CEC-ului condus de  celebrul Camenco Petrovici.Sa ne amintim pentru o clipa cine era individul si mai ales cine l-a recomandat.O sa vedeti legaturi interesante si o sa descoperiti noi personaje ale acestei aliante…………

750px-NY-254.svg

Numit cu aprobarea pe atunci prim-ministrului Victor Ciorbea, Camenco Petrovici a ajuns la rang de demnitar pe filiera Organizatiei muncitoresti a PNTCD, condusa in momentul respectiv de Vlad Rosca,  ministru al functiei publice (astazi e blogger si isi doreste ca Basescu sa moara iar PD-L sa dispara)…La 9 ani de la eveniment, Victor Ciorbea nu-si mai amineste decat ca Petrovici i-a fost recomandat de conducerea la varf din PNTCD. Functia de presedinte al CEC a fost negociata, conform algoritmului, la nivelul partidelor din Coalitie.  De simpatie s-a bucurat ex-presedintele  CEC si din partea lui Mircea Ciumara, ministru de stat fara portofoliu. Azi, toate sunt uitate. Camenco Petrovici este al nimanui(pe Mircea Ciumara il gasiti acum pe lista sustinatorilor lui Crin antonescu).

Hrebenciucul,Geoana,Crinela,Oprescu,Cozmanca,Vadim,Becali…sunt alte personaje care se adauga acestei aliante.Nici partea maghiara a mafiei nu lipseste.Daca o sa ii intrebati ce ii mana pe ei impreuna,va vor raspunde ca dragostea de patrie si datoria fata de popor.In realitate, daca o sa trageti putin de firele nevazute care ii unesc, veti intelege rapid ca ii apropie doar teama si lacomia.Teama de a nu ajunge sa-si piarda libertatea,teama de a nu pierde accesul la bugetul Romaniei,teama de reforma,teama de adevar…teama de Basescu.Asa s-a nascut alianta oligarhilor,alianta stanga-dreapta plus nationalistii romani si maghiari.E alianta securistilor mafioti impotriva romanilor saraciti si batjocoriti.

Explore posts in the same categories: politic-oase

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

6 Comments on “Alianta oligarhilor,alianta conservatorilor……254”

 1. Riddick Says:

  Prin martie 1990, fostul meu şef pe linie de UTC ( 😀 n-am fost decât la 2-3 şedinţe, iar cu primirea în PCR i-am refuzat, ceva mai tare când au insistat), ei bine – mi-a spus că Radu Câmpeanu (eram cu liberalii, deşi aveam dubii) este omul lui Iliescu.

  Aşa-zisele partide istorice si “societatea civilă” s-au dovedit de fapt a fi false-flag operations.

  • lucaman Says:

   Si eu tot cu liberalii am votat in 90.Iar pe Campeanu l-am votat la prezidentiale.Din pacate se pare ca am fost naivi.Seful tau avea mare dreptate.Azi practic observam ca PCR-ul nu a disparut ci doar si-a schimbat numele in psd plus ramificatiile PNL , UDMR(urmasul MADOSZ-ului -Uniunea Oamenilor Muncii Maghiari din România).Uite o lista din 1945 care cuprinde o varza asemanatoare ca cea din alianta oligarhilor,varza care trebuia sa dea poporului impresia unei democratii.In lista apare si numele bunicii lui Bogdan Olteanu azi liberal si fin al lui Tariceanu.———–lucrarile sedintei cu responsabilii organizatiilor de masa (Apararea Patriotica, Uniunea Patriotilor, Comitetul National Evreiesc (C.N.E.), precursorul Comitetului Democrat Evreiesc), tinuta la C.C. al P.C.R., în ziua de 5 octombrie 1945. In cadrul sedintei, un capitol aparte l-a constituit analiza contradictiilor ivite între populatia evreiasca si activistii de partid, inclusiv cei de origine evreiasca. Principalii actori ai discutiei au fost: Chirita, primul presedinte al C.N.E., Vasile Luca, membru al Biroului Politic, responsabil cu problema nationala, Ghizela Vass, membra a C.C. al P.C.R., Ferdinand Ticu, activist al Madosz, Alice Benari, profesoara, activista de partid, Elena Stoia, activista a Uniunii Femeilor Democrate din România, Ofelia Manole, membra C.C. al P.C.R. si presedinta a U.F.D.R., Ion Vinte, adjunct al ministrului de Interne, Macovei, activist de partid din ilegalitate. Ceea ce socheaza în timpul discutiei este mentalitatea cu care se discuta, la un asemenea nivel al conducerii P.C.R., despre “problema nationala”

  • A.P. Says:

   Si eu mi-am dat seama ca Radu Campeanu era omul lui Iliescu. Din pacate era prea tarziu. Toate partidele sunt infestate de securisti si toate institutiile.Cel mai tare a fost Ion Diaconescu care , la numirea unui tip ca secretar de stat pe vremea CDR ,a zis textual : “Si ce daca a fost securist ? Toti au fost.” Eu cred ca numai timpul va curata clasa politica de acesti neaveniti.

   • lucaman Says:

    Eu m-am prins un pic atunci cand am vazut ca liberalii au scapat la mineriade mult mai lejer decat taranistii.Insa dupa ce l-am auzind pe Campeanu, ca il propune pe regele Mihai candidat la prezidentiale din partea pnl…m-am convins.Acum e bine ca s-au strans cu totii in alianta oligarhilor.Ii pot vedea lejer romanii.Le sclipesc inca epoletii de securisti.

 2. amanda13 Says:

  Mda, asa cum remarci, intreaga asa-zisa opozitie de acum este plina de fosti comunisti, turnatori, securisti sau de fii/fiicele, nepotii/nepoatele acestora. E ca si cum acesti oameni s-au tras de mana unii pe altii in sus, pana ce au format un soi de paienjenis de nepatruns, plin de complicitati ascunse si de compromisuri. Eu insa nu i-as uita si pe unii judecatori ai Curtii Constitutionale, mai toti fosti politicieni pe listele PSD, UDMR si inainte de ’89, activisti PCR. Eu cred ca CCR are o mare parte de vina pentru toata debandada de pe scena publica romaneasca…

  • lucaman Says:

   Judecatorii,politistii,ziaristii securisti,functionarii din agentii ,intra in categoria personalului auxiliar menit sa ii deserveasca pe oligarhii sistemului .Categoric ca sunt vinovati.De aceea se si sprijina unii pe altii.Sunt partasi la aceste ticalosii.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: