Validation…

O fabula si o deschidere spre comunicare….. 🙂

Explore posts in the same categories: inspiratie

Tags: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

8 Comments on “Validation…”

 1. amanda13 Says:

  super filmuletul! desi, daca ar fi sa-l coroborez cu ceva ar fi cu blogul acela despre Cioran. eu zic, oameni buni zambiti, fiti mai deschisi si va fi mai bine, indiferent de istorie, indiferent de cotidian, important este sa faci un pic de bine in micul tau petec de real. prima chestie pe care un vestic o observa la romani sunt fetele triste, indarjirea si frustrarea acestora… cred ca acum nu ne trebuie un Cioran, ci un bun comediant de la Hollywood sa ne inspire fiindca pana si umorul romanesc a devenit prafuit si gol de substanta. ceea ce este inacceptabil pentru o tara care l-a dat candva pe Caragiale!

  • alexa Says:

   Si mie mi-a placut. Mi-a dat o stare de bine. Ai dreptate, nu numai ca nu mai stim sa zambim, dar am uitat sa ii recunoastem pe ceilalti asa cum sunt ei. Am uitat sa ne motivam reciproc. Ne-a doborat politizarea excesiva a vietii cotidiene.

   • amanda13 Says:

    adevarat! nu-l suport pe Dinescu, insa a spus ceva la un moment dat care, rupt de context, este cat de cat ok. zicea ca romanii nu au oameni care sa-i invete sa traiasca bine. eu zic, romanii nu vor sa vada cat e de usor sa… traiesti bine, au uitat de firescul vietii.

 2. alexa Says:

  @ amanda

  Asta fiindca avem vocatia tragicului. Nu ne multumim cu lucrurile marunte ale vietii, cum ar fi chiar si acela de a zambi. Iar daca o facem, precis ca ni se interpreteaza pana si acest firesc…

  • amanda13 Says:

   vocatia tragicului este o dimensiune nociva. vocatie a tragicului au si sarbii, o aveau si aztecii care voiau ca prin sangele lor sa tina soarele sus pe cer si uite unde au sfarsit, vocatia tragicului o au si tibetanii, indienii din america de nord, chiar si imbecilii care se arunca in aer pentru un obscur ideal religios. eu cred ca singura noastra salvare este in rasul sanatos, in constientizarea faptului ca demnitatea noastra in lume poate fi castigata si prin seninatate.

   • alexa Says:

    Dupa atatea scenarii apocaliptice nu-i de mirare. Doar calendarul se termina in 2012…zic aztecii, chiar daca se refera la altceva. Parca mai conteaza… 😀
    Adevarul ca ne-am piedut umorul. Iar cu umorul poti construi chiar un destin.

 3. amanda13 Says:

  🙂 exact! trebuie sa ne mai descretim naibii fruntile si sa fim mai demni..
  ti-am citit si restul comentariilor si iti multumesc! ies acum insa stii bine ca ma voi intoarce. numai bine!


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: