Executia Elenei Udrea !

Vodpod videos no longer available.

more about “Vodpod « Support « WordPress.com“, posted with vodpod
Preluare de pe

http://subiectiv.ro/media/audio-cum-pui-la-cale-o-executie-politica-inregistrarea-din-comisia-de-ancheta-udrea/

Update:

Acest nou episod – al casetei – va da amploare scandalului Udrea. Suntem acum în faza de teasing, de „încălzire“ a subiectului, anunţul apariţiei casetei compromiţătoare fiind urmat probabil de redarea acesteia în mass-media.
Comisia înfiinţată prin Hotărârea nr. 36/2009 a Camerei Deputaţilor s-a format, potrivit declaraţiilor publice ale lui Marian Vanghelie, la initiaţiva sa, el fiind acela care a determinat obţinerea semnăturilor deputaţilor proveniţi din PSD.
Atacul la adresa Elenei Udrea face parte din strategia consilierilor „americani“ ai PSD, dirijaţi de maleficul Viorel Hrebenciuc, care au sfătuit PSD să nu îl mai atace direct pe Traian Băsescu, ci să lovească în persoanele apropiate, inclusiv în membrii familiei.
Specialiştii americani ai PSD sunt renumiţi pentru capacitatea dovedită în campanii de „demolare“, prin mijloace sordide, specific care se întâlneşte şi se împleteşte perfect cu calităţile principale ale celui poreclit chiar de colegii de partid „javra“ – respectiv „şobolanul“ Viorel Hrebenciuc.
PNL-ul, aflat la remorca PSD de ani buni, via Dinu Patriciu, este doar un vector de atac al PSD-ului, care preferă să rezolve „treburile murdare“ prin intermediari – oameni selectaţi tot din cercul Dinu Patriciu – ca Ludovic Orban şi Adriana Săftoiu. Din aceeaşi strategie „americană“ a făcut parte atacul la adresa Elenei Băsescu, care a debutat prin Alina Tatiana Pippidi Mungiu, cea care a dat semnalul preluat apoi de omul de casă al Monicăi Macovei, Dan Tapalagă, cel care a făcut-o pe fiica preşedintelui „mârţoagă chioară“ –  o trimitere mizeră la defectul de vedere al lui Traian Băsescu, dar elementele de strategie includ şi lansarea unui volum dedicat preşedintelui de către actualul secretar de stat din subordinea lui Emil Boc, liberalul Marius Oprea, „securistul“ lui Călin Popescu Tăriceanu, care va lansa în octombrie o carte de 666 de pagini în care asociază cu Securitatea ascensiunea şi viaţa lui Traian Băsescu.
În cuprinsul lucrării se găsesc atacuri şi la adresa soţiei preşedintelui, doamna Maria Băsescu, care ar proveni „dintr-o familie de miliţieni criminali şi ticăloşi“. Tot din astfel de surse a fost răspândită pe net, în ultima perioadă, o aşa-zisă istorie a racolării de către Securitate a soţiei preşedintelui pe când ar fi lucrat ca recepţioneră la OJT Constanţa. Constanţa nu a avut un OJT, însă seria de minciuni şi aberaţii continuă să alimenteze reţelele online, într-un şuvoi continuu al dezinformării şi intoxicării sistematice pe seama preşedintelui Băsescu şi a tuturor celor care îi sunt apropiaţi.

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009081732671/Actualitate/Complot-impotriva-Elenei-Udrea.html

Explore posts in the same categories: politic-oase

Tags: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: