Depesa catre Palatul Sutu…

Interior din Palatul Sutu 2

MS Cristian Sutu,

Epictet spunea celui care ii soptea ca stie niste lucruri ingrozitoare despre altul, ca daca ar sti cate lucruri stie el insusi despre sine s-ar ingrozi !
In schimb Epicur definind placerea omeneasca..a impartit-o in placeri naturale si necesare. Care ar fi acelea ? Din naturale, pe langa a dormi, a manca si a face sex…mai este si aceea de a te uita la RTV cand apare Hoara…
Din cele necesare dar nu si naturale..fumatul diverselor chestii de campanie si imbatatul cu apa rece…
Si mai avem nici naturale si nici necesare, cum ar fi acelea de a fi parlamentar, mogul de presa, jurnalist…
A patra categorie sunt placerile care imi plac mie…Basescu, barbatii adevarati, banditii de urmarit, balamucul facut de presedinte, belelele mogulilor, Bucurestiul fara Oprescu si toti care au cuvinte despre mine, incepand cu “mama ce buna e” !
Ca sa dispara Hoara, eu zic sa facem o hora si tot pe loc, pe loc, pe loc, pana nu rasare ioc ! Fara Busuioc ca e la protv si nu se pune !
Deci, ce vrei tu straine ? Asta e campanie serioasa de presa ? Va miscati complet nenatural, precum “vulpea si strugurii” varianta Esop si Faedru. De ce nu faceti campanie pentru ultimul care da bine pe sticla si deschide gura cand e vorba de cascaval…si iata cum am intrat in La Fontaine, ca deh…am fi ajuns la Grigore Alexandrescu cu “lupul moralist”, dar intram si in “cainele si catelul”, pe langa “vulpea liberala”…ups.. si atunci chiar ca-mi vine sa iau “toporul si padurea” daca ma supar !
Asa ca…necessaria et naturalia non sunt turpia, concluzie nasoala, pentru care sper sa nu fiu acuzata de crima de lezmajestate si sa fiu infierata pe umar cu…crini !

Acesta este un pamflet , ca raspuns la acest subiect

http://sutu.ro/2009/08/07/no-more-hoara/

si trebuie luat ca atare !

Explore posts in the same categories: zona crepusculara

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

8 Comments on “Depesa catre Palatul Sutu…”

 1. Unchiul Sam Says:

  Uite asa aflu si eu cine este Dl. Hoara. Ce talent au unii de a porni campanii bumerang.
  Despre motivele pentru care domnul Hoara este lasat sa vorbeasca…ei bine pe mine ma ingrozeste ideea ca cineva nu are voie sa vorbeasca.
  Imi aduce aminte de vremurile cand savanta punea mana pe telefon si imediat se intrerupea emisiunea la televiziunea nationala.
  De ce vorbeste Hoara? Probabil din acelasi motiv pentru care unii scriu pe blog. Ca poate.

 2. alexa Says:

  Hoara nu convine ca are argumente ! Astia trebuie sa dispara si sa ramana doar Ciorbea…:D
  El este detinatorul adevarului absolut si numai opinia lui conteaza. Se pare ca Popescudumnezeu s-a reincarnat in mai multi, in ultima vreme.

 3. sutu Says:

  alexa, lucrurile sunt ceva mai simple.
  PE MINE ma deranjeaza permanenta lui hoara la tv. e vorba, cred, de o lipsa de imaginatie a baietilor din modrogan care par sa nu aiba alte raspunsuri la intrebarea “pe cine trimitem azi sa transmita mesaje”.
  pe tine te deranjeaza ca asta nu e campanie serioasa de presa. dar nu de presa e vorba aici. ci de un blog.
  deci?

  • doll50 Says:

   Eh… e adevarat ca Hoara nu e tocmai tipul care sa extazieze prin aspect si/sau verb. Dar eu, cand sunt trista, ma gandesc mereu la cei mai nenorociti decat mine si ma trece macar un zambet…

   In cazul astuia, nu’s de ce antidotul cel mai eficient este Vasileasca pesedista… care pare mereu ca si-a uitat papornita in caruta, din graba de a nu intarzia la cabina de machiaj! :p

 4. alexa Says:

  Uneori lucrurile se suprapun, adevarul e relativ, niciodata nu corespund, depinde de unghiul din care privesti. In unghiul meu obtuz, eufemistic vorbind… ma diferentiez de unghiul tau ascutit, care sta la baza triunghiului isoscel. Dam cu zarul si aflam cum e sa fii mai bine, ori pe scut ori sub scut..i tan, i epitan, ca-s grecoaica !
  Deci ?

 5. alexa Says:

  Nu, ca iubesc libertatea de exprimare ! Si pe Amadou Diallo, care spunea ca “adevarul este un complot permanent “!


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: